Αρχείο για : Οκτώβριος, 2011

Κατάργηση της 15ης Ταξιαρχίας Καστοριάς;

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΟΙΑ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ – Αποφάσεις από ΚΥΣΕΑ –

Αυτή την εβδομάδα επρόκειτο να συνεδριάσουν τα Συμβούλια των τριών Επιτελείων (Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας) με σκοπό να επεξεργαστούν τις κατευθύνσεις που δόθηκαν από το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) την περασμένη εβδομάδα, μετά από συζήτηση των προτάσεων για τη νέα δομή δυνάμεων. Στις 7 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί και δεύτερο ΣΑΓΕ για να καταλήξει, με τις όποιες αποφάσεις να τίθενται στη συνέχεια προς επικύρωση στο Συμβούλιο Άμυνας, όπου συμμετέχουν ο υπουργός και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν στο Στρατό Ξηράς. Φέρονται να καταργούνται η 1η Στρατιά, το Α’ και Β’ Σώμα Στρατού, η IV Μεραρχία στην Τρίπολη, η V Μεραρχία στην Κρήτη, η VIII Μεραρχία Πεζικού στα Ιωάννινα, η XX Τεθωρακισμένη Μεραρχία (καταργείται για δεύτερη φορά), η Μεραρχία Υποστηρίξεως στη Λαμία και οι τέσσερις υπαγόμενες σε αυτή Ταξιαρχίες και η 15η Ταξιαρχία στην Καστοριά.

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τη διενέργεια δημοψηφισμάτων

Δύο ειδών δημοψηφίσματα προβλέπονται από το Σύνταγμα και τον πρόσφατο εφαρμοστικό νόμο: το πρώτο αφορά «κρίσιμα εθνικά θέματα» και απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη της αυξημένης πλειοψηφίας των 180 βουλευτών, ενώ το δεύτερο αφορά ψηφισμένα νομοσχέδια και προκηρύσσεται με τη σύμφωνη γνώμη 151 βουλευτών.

Σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα, το δημοψήφισμα προκηρύσσεται μέσα σε ένα μήνα από τη λήψη της σχετικής απόφασης της Βουλής.

Για να θεωρηθεί έγκυρο το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για κρίσιμα εθνικά θέματα, η προσέλευση των ψηφοφόρων θα πρέπει να ανέλθει τουλάχιστον στο 40%, ενώ στην περίπτωση δημοψηφίσματος για ψηφισμένα νομοσχέδια η προσέλευση στην κάλπη πρέπει να ανέλθει τουλάχιστον στο 50% του εκλογικού σώματος.

Οι διαδικασίες προκήρυξης και διενέργειας δημοψηφισμάτων καθορίζονται από το Άρθρο 44 του Συντάγματος, όπως αυτό αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27 Μαΐου 2008 από την Η’ Αναθεωρητική Bουλή των Ελλήνων.

‘Αρθρο 44: Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, δημοψηφίσματα, διαγγέλματα

  1. Σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί, ύστερα από πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου, να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
    Oι πράξεις αυτές υποβάλλονται στη Bουλή για κύρωση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παράγραφος 1, μέσα σε σαράντα ημέρες από την έκδοσή τους ή μέσα σε σαράντα ημέρες από τη σύγκληση της Bουλής σε σύνοδο. Aν δεν υποβληθούν στη Bουλή μέσα στις προαναφερόμενες προθεσμίες ή αν δεν εγκριθούν από αυτή μέσα σε τρεις μήνες από την υποβολή τους, παύουν να ισχύουν στο εξής.
  2. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου.
    Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Kανονισμός της Bουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής.
    Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Bουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο. Aν νομοσχέδιο υπερψηφιστεί, η προθεσμία του άρθρου 42 παράγραφος 1 αρχίζει από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
  3. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε εντελώς εξαιρετικές περιστάσεις μπορεί να απευθύνει προς το Λαό διαγγέλματα, μετά από σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της Kυβέρνησης. Tα διαγγέλματα προσυπογράφονται από τον Πρωθυπουργό και δημοσιεύονται στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως.

Newsroom ΔΟΛ

Τι ισχύει για το δημοψήφισμα…

Διαβάστε τι σημαίνει δημοψήφισμα , σύμφωνα με τον νέο νόμο.

(περισσότερα…)

Ανακοίνωσε δημοψήφισμα ο Γ. Παπανδρέου για τη νέα δανειακή σύμβαση. » Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης » δήλωσε. Σε έντονο ύφος η σημερινή πολιτική ομιλία .

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – ΧΑΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ……

Με τις σημερινές τοποθετήσεις ο Γ. Παπανδρέου προσπαθεί να στείλει σε όλους μηνύματα.

«Όχι» στο τέλος ακινήτων από ένα ολόκληρο χωριό

Ένα ολόκληρο χωριό είναι αποφασισμένο να μην πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ο λόγος για την Ανθήλη του δήμου Λαμίας, όπου ο πολιτιστικός σύλλογος καλεί την Τετάρτη τους κατοίκους του χωριού, προκειμένου να οργανωθεί μπλόκο στο τέλος ακινήτων, το οποίο θα καταβληθεί μέσω της ΔΕΗ.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 17:00 στην κεντρική πλατεία του χωριού, για να οργανώσουν τις ενέργειες τους ώστε να μην πληρώσει κανείς το χαράτσι.

Πηγή: lamiastar.gr

2-3 Λύκεια από τον νομό μας σήμερα πήγαν εκδρομή

Σε εκδρομή βρίσκονται λύκεια Καστοριάς και Ά.Ορεστικού. Πολλές οι μέρες μαθημάτων μετά τις καταλήψεις οπότε χρειάζεται ξεκούραση σε μια » ηλιόλουστη » με αυξημένη θερμοκρασία μέρα στην Καστοριά.

Ωραία η ιδέα σας κύριοι και κυρίες.Άλλωστε, έξω έχει πολύ ζέστη….

ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ

ΑΡΘΡΟ του Ν. Καραμανίδη –

Το πρόβλημα σήμερα της χώρας δεν είναι οικονομικό.Είναι πρώτιστα και μόνο πολι-

τικό.Απ αυτό και μόνο,καμμία Ευρωπαϊκή Ένωση,κανένα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,

κανένα σταθεροποιητικό πρόγραμμα δεν πρόκειται για να έχει αποτέλεσμα.Όχι επειδή

θίγει επιλεκτικά τα μόνιμα υποζύγια,αλλά επειδή ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα βρίσ-

κεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με ολόκληρη την κοινωνία,προσπαθώντας μάλιστα να

την καταστήσει συνένοχη αλλά και συνυπεύθυνη των δικών του ενοχών.Δεν πείθουν τα

μέτρα αυτά,ούτε πρόκειται να καθυποτάξουν τις δίκαιες κοινωνικές διεκδικήσεις,αλλά

και ούτε οδηγούν σε λύσεις.Το πρόβλημα στη χώρα είναι πολύ βαθύτερο.Τα χειρότερα

είναι μπροστά μας.Όπως μπροστά μας είναι και το φάσμα της χρεωκοπίας και του εθνι-

κού-κοινωνικού διχασμού.

Οι παραπάνω επισημάνσεις είχαν γίνει σ αυτή την εφημερίδα,στις 13-5-2010 και στο

υπ αριθμ.542 φύλλο,στο άρθρο «Το σαθρό πολιτικό σύστημα και οι μετακλητοί υπάλ- ληλοι του κ.Προέδρου».Ένα χρόνο περίπου μετά,η επιδείνωση των προβλημάτων,η ομο-

λογημένη αποτυχημένη οικονομική πολιτική,η αδιέξοδη μονομερής και άδικη επιβολή

μιας δυσβάκτακτης φορολογίας,η ανυπαρξία κάθε είδους αναπτυξιακής πρωτοβουλίας,

η ατιμωρησία διεφθαρμένων πολιτικών,μέσα μάλιστα και από την συνταγματική κάλυ-

ψη,έχουν καταστήσει τη χώρα μας ένα απέραντο πεδίο πειραματισμού και μάλιστα παγκοσμιοποιημένου.Αλλά και πεδίο ανυποληψίας και αυταρχικής αντίληψης των πολιτικών για το πώς με τόση μονομέρεια αντιλαμβάνονται την διακυβέρνηση της χώρας.

Η πολιτική ηγεσία του τόπου δεν έχει αντιληφθεί δυστυχώς τίποτα.η τουλάχιστον δεν

δείχνει ικανή για να απαντήσει στα πιο οξυμένα προβλήματα που δημιούργησαν πολιτι-

κές και κυβερνήσεις σε όλα αυτά τα χρόνια.Αλλά το σπουδαιότερο όλων,δεν πείθει πλέ-

ον ότι αυτά τα μέτρα οδηγούν στην επίλυση του τρομακτικού προβλήματος του χρέους

και της δημοσιονομικής τάξης.Μέσα απ αυτή την αδιέξοδη επιλογή αλλά και την ατέρ-

μονη λήψη μέτρων αναποτελεσματικών,που το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημι-

ουργούν σχισματικές συμπεριφορές,σε μια κοινωνία,που δυστυχώς δεν έχει πρότυπα και δεν κανοναρχείται από την κυβέρνησή της,η χρεωκοπία είναι πλέον δεδομένη και η εξέ-

γερση αναπόφευκτη.Όμως τα γνωρίσματα αυτής της εξέγερσης,συσωρευμένα μέσα από την ανέχεια,την κοινωνική και οικονομική περιθωριοποίηση,την κυβερνητική ανικανότη-

τα,την απόλυτη φτώχεια,την άνιση και άδικη μεταχείριση των πολιτών,δυστυχώς θα οδη- γήσουν σε καταστάσεις μη ελεγχόμενες.Αλλά και καταστροφικές,γιατί όλη αυτή η οργή,

όλη η πίκρα,η αγανάκτηση,ο πόνος,η ανεργία,το κλείσιμο επιχειρήσεων,θα εκδηλωθούν με τρόπο βίαιο και μάλιστα μέσα από επιλογές ιδιαίτερα επιζήμιες για τη χώρα.

Η κοινωνία είναι υποχρεωμένη δυστυχώς πλέον να αναζητήσει από μόνης της λύσεις Απαντήσεις σε χρονίζοντα προβλήματα που διαχρονικά και διακομματικά δημιούργησαν πρακτικές ενός πελατειακού συστήματος,που ποτέ δεν εμπέδωσαν μια αξιόπιστη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στο κράτος και στον πολίτη.Κι αυτές θα έναι παρεκκλίνουσες από αυτό που σήμερα θεωρείται νόμιμο και συνταγματικά επιτρεπτό.Η κυβέρνηση απαιτεί θυσίες,χωρίς αντίκρυσμα από τον Ελληνικό λαό,μειώνει δραματικά τους μισθούς,ανατρέπει την ίδια τη ζωή,εξωθεί στην ανεργία χιλιάδες συμπατριώτες μας,

καταργεί θέσεις εργασίας,απολύει εργαζόμενους στον στενό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα,καθιερώνει τον θεσμό της εφεδρείας,ανατρέπει εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Ανατροπές με ριζικές οικονομικές ανακατατάξεις,με επιπτώσεις στην κοινωνική συνε-

κτικότητα,με αύξηση και διεύρυνση της έμμεσης φορολογίας.μέσα από μια δηλωμένη πολιτική ανικανότητα για την σύλληψη της φορολητέας ύλης,την είσπραξη των ανείσπ-

ρακτων και την παραδειγματική τιμωρία των φοροφυγάδων.Τόσο απλά και τόσο νόμιμα.

Και τόσο ασύδοτα και ατιμώρητα.

Το πρόβλημα σ αυτή τη χώρα δυστυχώς είναι μόνο πολιτικό και εξ αυτού και μόνο εί-

ναι δύσκολο για να αντιμετωπισθεί.Στη χώρα μου την ώρα που η Κυβέρνηση υποχρεώνει

τον αγρότη,παραγωγό προϊόντων γής να τηρεί Βιβλίο Εσόδων-Εξόδων με υποχρέωση έκ-

δοσης αποδείξεων από ταμειακή μηχανή,με ότι αυτό συνεπάγεται,επιτρέπει στα κόμματα

της Βουλής να μην τηρούν λογιστικά Βιβλία και κατ ουσία να μην αφήνει περιθώριο κα-

νενός ελέγχου για τις πηγές χρηματοδοτησής των.Στη χώρα μου την ώρα που ο λαός δυσ

τυχεί,ο σεβαστός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας για τρείς τυπικές παρεμβάσεις

κατά την διάρκεια του έτους επιτρέπει στον εαυτό του να αμοίβεται,γιατί περί αμοιβής

πρόκειται,με το ποσό των τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ.Στην πατρίδα μου την ώρα που υ-

πάλληλοι απολύονται,χιλιάδες μετακλητοί υπάλληλοι,με διορισμούς καθαρά κομματι-

κούς και προσωπικούς,εκτός ΑΣΕΠ δηλαδή,παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους,ενώ

θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα έπρεπε για να φύγουν.Σε τοπικό για παράδειγμα επί-

πεδο η κ.Αλεξάνδρα Λυγούρα προσλαμβάνεται μετά την λήξη της θητείας της στην πε-

φέρεια Δυτ.Μακεδονίας,με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου,ως κοινωνιολόγος στην θέση ειδικού συμβούλου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας.Από-

φαση με αριθ.πρωτ.1685/21-1-2011,που υπογράφεται από την Γενική Γραμματέα της πε-

ριφέρειας.Τόσο απλά και αξιοκρατικά,τη στιγμή που η κ.Λυγούρα θα έπρεπε αν μη τι αλ-

λο να είναι επικεφαλής όλων των ανέργων της ηλικίας της σε επίπεδο περιφέρειας.Αλλά και η κόρη του γνωστού κ.Θεοδ.Βραγγάλα,του γνωστού για τους κοινωνικούς και πολι-

τικούς του αγώνες,ως εκλεκτή μετακλητή υπάλληλος του κ.Φιλ.Πετσάλνικου,Προέδρου της Βουλής όλων των Ελλήνων,εξακολουθεί να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στη Βουλή και να αμοίβεται τουλάχιστο κατ εκτίμηση με ένα ποσό που ξεπερνάει η πλη-

σιάζει τις τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ.Τόσο πολιτικά ,έντιμα και ηθικά.

Στην πατρίδα μου όμως την ώρα που επιτυχόντες αξιοκρατικά σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

δεν προσλαμβάνονται,είναι επιτρεπτό η σύζυγος του γνωστού έντιμου υπουργού κ.Λομ-

βέρδου,η κ.Παπαϊωάννου Πηνελόπη από υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας να το-

ποθετείται στο Υπουργείο Εσωτερικών (ΦΕΚ 1782/12-11-2010 Τεύχος Β΄).Όπως είναι

και βεβαίως επιτρεπτό στον κ.υπουργό να αγνοεί ότι ένα εκατομμύριο Δημόσιοι υπάλ-

ληλοι διορίστηκαν από κόμματα εξουσίας,μέσα από μια καθαρά εξουσιαστική κομματι-

κή αντίληψη,αλλά και να μην αναφέρεται καθόλου στην ανάγκη μείωσης του αριθμού των βουλευτών στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Τέλος και βεβαίως θεωρείται επιτρεπτό η φυγάδευση καταθέσεων στο εξωτερικό,όπως

και η κατ ουσία μη εφαρμογή του του πόθεν έσχες,αλλά και η μη εφαρμογή της διαδοχι-

κής ασφάλισης για τους βουλευτές.Ενδεικτικά πάντα φυσικά.

Στην χώρα μου,στην πατρίδα μας,ξέρω τώρα πολύ καλά ότι ένας ολόκληρος λαός,κοι-

νωνικοποιημένος αλλά και έντονα δυσαρεστημένος ψάχνει το δικό του αύριο.Μόνο που αυτό το αύριο είναι τόσο ζοφερό,ιδιαίτερα μάλιστα για τις γενιές που έρχονται.

Το μόνο που μας απομένει είναι να πάρουμε την πολιτική στα χέρια μας.

Η πολιτική εξάλλου είναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση,για να μπορεί κα-

νείς να την εμπιστευτεί μόνο και κατ αποκλειστικότητα στους πολιτικούς. .

 

ΝΙΚΟΣ ΑΘ.ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ –

ΟΔΟΣ

 

Άμεση η παρέμβαση της ΔΕΥΑΚ σε κάθε βλάβη

Γίνονται βλάβες αλλά τουλάχιστον άμεσα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ βρίσκονται έγκαιρα στον χώρο της βλάβης. Θυμάμαι επί Γιάννη Τσαμίση περνούσαν ώρες,μέρες ώστε να υπάρξει αντίδραση.

Προχθές υπήρξε σοβαρή βλάβη, σχεδόν πλημμύρισε όλη η πόλη αλλά η αντιμετώπιση ήταν άμεση

4ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας 2011 – 3η Αγωνιστική

Την εντός έδρας ήττα από τον Σ.Ο. Πτολεμαΐδας «Πτολεμαίος» γνώρισε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 η εφηβική ομάδα του Σ.Σ. Καστοριάς, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 4ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας 2011. Οι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες του Σ.Σ. Καστοριάς αγωνίστηκαν για σχεδόν 3,5 ώρες απέναντι στους έμπειρους αντιπάλους τους (πρωταθλητές τα τελευταία 2 χρόνια στην αντίστοιχη διοργάνωση και με πολλές συμμετοχές σε πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα αλλά και στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής) και πλησίασαν πολύ κοντά στην ισοπαλία που θα τους έδινε την πρόκριση για το Final-Four. Τελικά, κυρίως λόγω απειρίας, χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία και η ομάδα της Πτολεμαΐδας επικράτησε με τελικό σκορ 2,0-4,0. Τις νίκες για τον Σ.Σ. Καστοριάς σημείωσαν ο  Δημήτρης-Ορέστης Παύλου  στην 1η και η  Ελευθερία Τσούτσα στην 5η σκακιέρα. Αναλυτικά το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης έχει ως εξής:

 

Σ.Σ. Καστοριάς Σ.Ο. Πτολεμαΐδας «Πτολεμαίος»

2.0-4.0

Ονοματεπώνυμο

ELO

Ονοματεπώνυμο

ELO

Αποτέλεσμα

1

Παύλου Δημήτριος-Ορέστης

1500

Σαμαράς Γεώργιος

1410

1-0

2

Μπεκιαριάν Χρήστος

1005

Ιωαννίδης Αλέξανδρος

1310

0-1

3

Κοντόπουλος Κύρος-Φίλιππος

1005

Χαριζόπουλος Ιωάννης

1320

0-1

4

Ζυμπίδης Γεώργιος

1000

Στεφανίδης Δημήτριος

1010

0-1

5

Τσούτσα Ελευθερία

1010

Τσεμπερλίδου Ειρήνη

1125

1-0

6

Τσούτσα Ευαγγελία

1005

Σαμαρά Φανή

1010

0-1

Με το αποτέλεσμα αυτό, η τελική βαθμολογία του Α’ ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής:

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ Ομίλου

ΘΕΣΗ

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΒΑΘΜΟΙ

ΠΟΝΤΟΙ

1

 Σ.Ο.Πτομεμαΐδας «Πτολεμαίος»

4,0

8,0

2

 Σ.Σ. Καστοριάς

2,0

7,0

3

 Φ.Σ. «Αριστοτέλης» Φλώρινας

0,0

3,0

Την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα το Final-Four της διοργάνωσης, όπου θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας η οποία θα εκπροσωπήσει την Ένωσή μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (15-18/12/2011). Το ενδιαφέρον για τον Σ.Σ. Καστοριάς στρέφεται πλέον στον πρώτο αγώνα για το θεσμό του Διασυλλογικού Κυπέλλου 2012, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Τέλος, το Δ.Σ. του Σ.Σ. Καστοριάς θέλει να συγχαρεί τους νεαρούς σκακιστές και σκακίστριες που αγωνίστηκαν με την εφηβική ομάδα για την αξιόλογη πρόοδο που σημείωσαν, τόσο σε ομαδικό επίπεδο (σε σχέση με την περσινή παρουσία τους στη διοργάνωση), όσο και σε ατομικό επίπεδο (όπως μαρτυρά το υψηλό επίπεδο των παρτίδων που έπαιξαν απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους) και εύχεται ανάλογη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε ισχύ το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ από αύριο

Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από αύριο, 1η Νοεμβρίου.

Για το διάστημα έως τις 30 Απριλίου η μειωμένη χρέωση του ρεύματος ισχύει για έξι ώρες τη νύχτα (από τις 2 π.μ. ως τις 8 π.μ.) και δύο ώρες το μεσημέρι (από 3.30 μ.μ. έως 5.30 μ.μ.)

Το τιμολόγιο του νυχτερινού ρεύματος είναι 0,054 ευρώ ανά κιλοβατώρα ανεξαρτήτως κατανάλωσης ενώ το πάγιο είναι 4 ευρώ το τετράμηνο.

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr