Αρχείο για : Δεκέμβριος, 2011

2012 Ευτυχισμένο το νέο έτος. Πάντα με υγεία

Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά, πρώτα με υγεία και μετά όλα τα άλλα που επιθυμεί ο καθένας μας……

Από την ομάδα του alphafm.gr

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011-ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Πρόσωπα και γεγονότα που εσείς αναδείξατε,διαβάζοντας, μέσα από 90 ειδήσεις του 2011

Το αστυνομικό δελτίο ήταν ,δυστυχώς , ο τομέας της ενημέρωσης που μονοπώλησε το αναγνωστικό ενδιαφέρον των Καστοριανών για το 2011.

Η δολοφονία της Ανδριάνας ήταν το θέμα που συγκλόνισε την Καστοριά και όλη την Ελλάδα. Αναμφισβήτητα η τραγική φιγούρα της νεαρής κοπέλας είναι το πρόσωπο του 2011 στις μνήμες των Καστοριανών.

(περισσότερα…)

Άσπρισαν τα πάντα. Για αρκετές ώρες δεν κινούνταν κανένας……

Άσπρισαν τα πάντα από τις 23.00 χθες το βράδυ. Με την κάμερα του alphafm.gr κάναμε βόλτα μέσα στην πόλη. Οι δυσκολίες αρκετές το χιόνι είχε καλύψει τα πάντα. Μέχρι και τις 02.15 που καταγράψαμε, πουθενά δεν είδαμε όχημα του δήμου Καστοριάς.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IoLyHnUdxu8&feature=youtu.be[/youtube]

Όχι ότι άλλαξε κάτι μέχρι το πρωί, δείτε foto μετά από λίγες ώρες, δηλ. πρώτες πρωινές ώρες…..Την επόμενη φορά να είστε πιο γρήγοροι……

Έντονη χιονόπτωση σε ολόκληρο τον νομό Καστοριάς και σε όλη την Δ.Μακεδονία.

Τα προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου έχουν ξεκινήσει.

Το alphafm.gr από τις 00.30 μέχρι και τις 02.00 περίπου στο εσωτερικό της πόλης κατέγραψε εικόνες, πλάνα από δρόμους όπου υπάρχει πολύ χιόνι. Μέχρι και την ώρα αυτή τουλάχιστον ( 02.10) στην πόλη της Καστοριάς δεν είδαμε ούτε ένα όχημα του δήμου Καστοριάς να καθαρίζει δρόμους…….

Ελπίζουμε τις επόμενες ώρες να συντονιστούν να οργανωθούν και να καθαρίσουν τους δρόμους

photos: Δέσποινα Ολυμπίου, live ,χθές

Δυναμικό, κεφάτο και με πολύ κόσμο το χθεσινό live της Δέσποινας Ολυμπίου στο cafe bar D’ORO.

Όλοι οι φίλοι της ήταν εκεί , δημιουργώντας όμορφη, και κεφάτη ατμόσφαιρα. Φυσικά και ο χορηγός επικοινωνίας alphafn.gr παρών. Ακόμα μια επιτυχημένη παραγωγή-οργάνωση της closeart.act

 

(περισσότερα…)

Στο επίκεντρο καταγγελιών και αποκαλύψεων η λαθρανασκαφή στον Λιμναίο Οικισμό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ video – Η ομάδα Κοντόπουλου ζήτησε τις παραιτήσεις δυο αντιδημάρχων, Τσα’ι’ρίδη & Παρχαρίδη για το μεγάλο θέμα της λαθρανασκαφής στον Λιμναίο Οικισμό.

Στο video που ετοιμάσαμε από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο θα δείτε όλες τις τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών.

Αίσθηση και προβληματισμό από την σύντομη δήλωση Τσα’ι’ρίδη » ο δήμος δεν είχε καμία σχέση »

δεν διέψευσε τίποτε για την φερόμενη προσωπική εμπλοκή του στην λαθρανασκαφή που κατήγγειλε ο Κ.Κοντόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στον φάκελο της έρευνας και αυτόπτες μάρτυρες που δηλώνουν πως παρόν στην παράνομη ανασκαφή ήταν και αντιδήμαρχος.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TWscBeV2f0w&feature=youtu.be[/youtube]

Γραπτή αντίδραση Ελένης Παπαγιάννη για το θέμα του Λιμναίου Οικισμού » κ. Δήμαρχε βοηθήστε τώρα να βγει η αλήθεια »

»ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ..

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΓΑΔΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ».

Υπουργικό Συμβούλιο: αύξηση τιμολογίων της ΔΕΗ κατά 9,2%

Θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη διαχείριση των αποβλήτων εξέτασε το Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, στη Βουλή. Στη συνεδρίαση συζητήθηκε το σχέδιο νόμου «Ποινική προστασία του περιβάλλοντος, Εναρμόνιση με την Οδηγία 2008/99/ΕΚ – Πλαίσιο παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων, Εναρμόνιση με την Οδηγία 2008/98/ΕΚ »Ρύθμιση θεμάτων περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής»».

Παρόλο που δεν βρισκόταν στην ατζέντα του, αποφασίστηκε ότι στο 9,2% θα διαμορφωθεί η μεσοσταθμική αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ από την 1η Ιανουαρίου 2012. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε την Πέμπτη στο Υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Το ποσοστό 9,2% είναι η μεσοσταθμική αύξηση που θα περιλαμβάνεται στην Υπουργική Απόφαση με την οποία θα εγκριθούν οι ανατιμήσεις.

Με βάση αυτό η ΔΕΗ θα καταρτίσει τα επιμέρους τιμολόγια που θα ισχύσουν για τους καταναλωτές, ανάλογα με τη χρήση (οικιακό, επαγγελματικό τιμολόγιο κ.λπ.) και το ύψος της κατανάλωσης. Όμως οι οδηγίες που έχει δώσει το ΥΠΕΚΑ στην επιχείρηση είναι:

– Να υπάρξει προοδευτική μεταβολή στα τιμολόγια ώστε η υψηλή κατανάλωση να επιβαρυνθεί συγκριτικά περισσότερο από τη χαμηλή.

– Η αύξηση στα τιμολόγια των επιχειρήσεων και ειδικά των μικρομεσαίων να είναι λελογισμένη.

Το ποσοστό της αύξησης που ενέκρινε το ΥΠΕΚΑ είναι χαμηλότερο απ’ αυτό που ζήτησε η ΔΕΗ, αλλά και από την εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, καθώς, όπως αναφέρεται, το ΥΠΕΚΑ θεωρεί ότι δεν έχει εξαντληθεί κάθε άλλο μέσο μείωσης του κόστους και βελτίωσης των αποτελεσμάτων της επιχείρησης.

Η απόφαση για την έγκριση των αυξήσεων ελήφθη, τονίζεται ακόμη, με γνώμονα την ανάγκη να παραμείνει η ΔΕΗ υγιής επιχείρηση και να παρουσιάσει κέρδη το 2012, καθώς τα δεδομένα, όπως έχει δηλώσει και η διοίκηση της ΔΕΗ, έδειχναν ότι πάρα πολύ σύντομα η επιχείρηση δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της.

Ταυτόχρονα, προωθείται κατάργηση του μειωμένου τιμολογίου που ισχύει για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της επιχείρησης, εξετάζεται μείωση του τέλους υπέρ της ΕΡΤ, ενώ δεν θα γίνει καμία μεταβολή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου αναμένεται να λάβει σήμερα, Πέμπτη, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που θα προσφέρει πληθώρα ευεργετημάτων στους οφειλέτες του Δημοσίου για την τμηματική καταβολή των χρεών τους.

Το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη ετοιμάσει το σχετικό νομοσχέδιο, το οποίο όμως απαιτείται να εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο προκειμένου να προωθηθεί στη Βουλή ως Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Στους οφειλέτες παρέχεται μεταξύ άλλων η δυνατότητα ρύθμισης όλων των ληξιπρόθεσμων χρεών τους, καταβολής των οφειλών σε 60 μηνιαίες δόσεις, γενναίες απαλλαγές των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και η χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας κατά τη διάρκεια της ρύθμισης.

Σύμφωνα με την εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, καθώς και υπέρ τρίτων, βεβαιωμένες στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) ή στα Τελωνεία του Κράτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), ρυθμίζονται και καταβάλλονται ως ακολούθως:

α) Εφάπαξ, με απαλλαγή 100% από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.

β) Σε 2-12 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή 90% των προσαυξήσεων.

γ) Σε 13-24 δόσεις, με απαλλαγή 75% από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.

δ) Σε 25-36 δόσεις, με απαλλαγή σε ποσοστό 60% των προσαυξήσεων.

ε) σε 37-48 δόσεις, με απαλλαγή σε ποσοστό 45% των προσαυξήσεων.

στ) σε 49-60 δόσεις, με απαλλαγή σε ποσοστό 25% των προσαυξήσεων.

Το ΥΠΕΚΑ ζήτησε επίσης από τη διοίκηση της ΔΕΗ:

– Μείωση του συνολικού χρέους μέσω της αξιοποίησης παγίων στοιχείων. Το χρέος της ΔΕΗ θα είναι στο τέλος του χρόνου 4,5 δισ. ευρώ και προβλέπεται μεταξύ άλλων η μείωσή του με αξιοποίηση ενός μέρους των εσόδων που αναμένονται από την πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής αλλά και από άλλα πάγια στοιχεία.

– Περαιτέρω μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης κατά 10-15% και περαιτέρω μείωση του εργατικού κόστους. Οι δαπάνες προσωπικού έχουν μειωθεί κατά 464 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2009 και το 2012 η μείωση προβλέπεται να φθάσει τα 692 εκατ.

– Κατάργηση παροχών όπως η έκπτωση 80% στα τιμολόγια των νυν και πρώην υπαλλήλων της ΔΕΗ (αφορά πάνω από 55.000 δικαιούχους και κοστίζει στην επιχείρηση περίπου 40 εκ. ευρώ τον χρόνο).

– Να προχωρήσει σε συμψηφισμό οφειλών προς το δημόσιο

– Να μην υπάρξει καμία δυσμενής μεταβολή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και στο τιμολόγιο των πολυτέκνων, τα οποία εφαρμόζονται σε περισσότερα από 265.000 νοικοκυριά.

– Να επιτευχθεί κερδοφορία το 2012.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ακόμη στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι τα τιμολόγια του ηλεκτρικού στην Ελλάδα είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη, τόσο σε απόλυτες τιμές όσο και σε μονάδες αγοραστικής δύναμης. Σημειώνεται ακόμη ότι από την αύξηση του 9,2% το 1,1% είναι το καθαρό όφελος για τη ΔΕΗ, ενώ το υπόλοιπο 8,1% καλύπτει:

– Την αύξηση του κόστους των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (τιμολόγιο πολυτέκνων, νησιά) που είναι 3,5%.

– Αυξήσεις φόρων (2,6% ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο φυσικό αέριο, 0,9% το τέλος λιγνίτη και 1,1% ΦΠΑ).

Παραχώρηση 11.000 στρεμμάτων στον Παρνασσό στα ΕΤΑ

Εκτός από την ποινική προστασία του περιβάλλοντος και το πλαίσιο παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων, ο κ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε και μια σειρά ρυθμίσεων οι οποίες αφορούν αρμοδιότητες του ΥΠΕΚΑ.
Μεταξύ αυτών περιέχονται διατάξεις σχετικά με την παραχώρηση στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ ΑΕ) της χρήσης δημόσιας έκτασης 11.100 στρεμμάτων η οποία βρίσκεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού.
Να θυμίσουμε ότι…σούπερ επέκταση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού προγραμμάτιζαν ήδη από το 2008 το τότε υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (στο οποίο ανήκε η έκταση) γεγονός που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Τότε μιλούσαν για παραχώρηση στα ΕΤΑ 14.000 στρεμμάτων, περιμετρικά της περιοχής Φτερόλακκα, όπου θα κατασκευάζονταν άλλες τρεις μεγάλες πίστες μήκους 22 χιλιομέτρων.

Επιπλέον ο κ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο ρυθμίσεις για θέματα σχετικά με δάση και δασικές εκτάσεις, όπως είναι η δυνατότητα, με έγκριση της δασικής αρχής και κατόπιν εγκεκριμένων μελετών,  να κατασκευάζονται,  κάτω από πάρκα ή άλση,  έργα τα οποία εξυπηρετούν τη λειτουργία υπόγειου σιδηροδρόμου (ΜΕΤΡΟ).

Στο προτεινόμενο σχέδιο περιέχονται ακόμη τροποποιήσεις (οι οποίες είχαν ζητηθεί από το ΤΕΕ) σε συγκεκριμένα άρθρα των ν. 4030/2011 και ν. 4014/2011 οι οποίες  αφορούν τους ελεγκτές δόμησης, τις βεβαιώσεις των μηχανικών και την απαίτηση για το τοπογραφικό διάγραμμα, τον καθορισμό τιμή ζώνης για αυθαίρετα σε περιφερειακές ενότητες που δεν υπάρχει αντικειμενική τιμή, τη διατήρηση του υφιστάμενου Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, κ.α.

Επίσης, προωθούνται ρυθμίσεις για διάφορα θέματα χωροταξίας, πολεοδομίας και αστικής ανάπλασης σχετικά με τα Προεδρικά Διατάγματα για τις Ζώνες Ενεργούς Πολεοδομίας, το πρόγραμμα ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, την ολοκλήρωση του κτιριακού συγκροτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης και του Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτζου στην Αθήνα, την αποκατάσταση υφιστάμενων παράνομων χώρων ανεξέλεγκτης απορριμμάτων στην ανατολική πλευρά του Υμηττού κ.α.

Σχετικά με θέματα που αφορούν την Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος ρυθμίζεται η διαδικασία μετακίνησης ή απόσπασης υπαλλήλων προς την Ειδική Υπηρεσία Επιθεώρησης και Κατεδάφισης Αυθαιρέτων (ΕΥΕΚΑ), ο τρόπος κατανομής του προσωπικού των Ειδικών Υπηρεσιών της Ειδικής Γραμματείας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΕΓΕΠΕ) του ΥΠΕΚΑ στους Τομείς Νοτίου και Βορείου Ελλάδας αυτών, κ.α.  ΤΟ ΒΗΜΑ

Ανοιχτές τελικά την Παρασκευή οι εφορίες – Προσοχή ισχύει ΜΟΝΟ η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας έως 13.1.2012 – Παράνομη κρίθηκε από το δικαστήριο η απεργία που είχαν εξαγγείλλει μέχρι και την Παρασκευή οι εφοριακοί σε όλη τη χώρα.  Παράταση ΜΟΝΟ για τα τέλη κυκλοφορίας και οχι για τις άλλες φορολογικές υποχρεώσεις.
Μετά από αυτή την απόφαση του δικαστηρίου, όλες οι εφορίες την Παρασκευή θα είναι ανοιχτές και ο κόσμος θα μπορεί να μεταβεί προκειμένου να διεκπεραιώσει όλες του τις φορολογικές υποθέσεις.

Αυτό σημαίνει ότι επισήμως η τελική προθεσμία για την τακτοποίηση φορολογικών υποθέσεων, όπως έκτακτες εισφορές, περαίωση, κτλ, δεν μετατίθενται για τις 2 Ιανουαρίου, αλλά λήγει αύριο.

Η μόνη παράταση που ισχύει είναι αυτή που αφορά την προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορία, για τα οποία η καταληκτική ημερομηνία είναι η 13η Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών «η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας του έτους 2012 που λήγει 31-12-2011, καθώς και για την θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται μέχρι και τις 13-1-2012».

Διευκρινίζεται δε ότι «για το χρονικό διάστημα από τις 2-1-2012 έως και τις 13-1-2012, τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας θα χορηγούνται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες».

Σε ό,τι αφορά όμως την προθεσμία για την τακτοποίηση λοιπών φορολογικών εκκρεμοτήτων το υπουργείο είχε διευκρινίσει ότι θα δινόταν παράταση μέχρι την πρώτη εργάσιμη, μόνο σε περίπτωση που οι εφορίες θα παρέμειναν κλειστές, κάτι που μετά την απόφαση του δικαστηρίου δεν ισχύει.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών υπενθύμιζε την «πάγια ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, σε περίπτωση μη λειτουργίας των ΔΟΥ για οποιονδήποτε λόγο, να παρατείνονται όλες οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων, εισφορών, τελών και βεβαιωμένων χρεών στις ΔΟΥ, την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα».newsit.gr

Εντάσεις και αποκαλύψεις στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς για το θέμα της λαθρανασκαφής στον Λιμναίο Οικισμό. Σε λίγο αναλυτικά ρεπορτάζ με τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών

Αλέξανδρος Τσα’ι’ρίδης – Αντιδήμαρχος Καστοριάς

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr