Αρχείο για : Μάιος, 2012

Όλα τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ

Tα ψηφοδέλτιά του σε όλη την επικράτεια ανακοίνωσε το ΛΑΟΣ: (περισσότερα…)

Συνελήφθη 60χρονη στο Ά.Ορεστικό για οφειλές προς το Δημόσιο.

Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το δημόσιο, πάνω από εκατόν σαράντα χιλιάδες ευρώ.

Συνελήφθη, σήμερα (31-05-2012) το πρωί, στο Άργος Ορεστικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού 60χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα η 60χρονη συλληφθείσα, ως ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος, όφειλε προς το δημόσιο, χρέη ύψους 143.645,73ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν.1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφηκε το προεδρικό διάταγμα 380 μικρών νησιωτικών υγροτόπων, μέσα και η Καστοριά. Υπογραφή και ίδρυση του Φορέα Διαχείρισής της λίμνης

Δίχτυ προστασίας για μικρούς υγροτόπους και λίμνη Καστοριάς-
Ο υπηρεσιακός υπουργός Περιβάλλοντος υπέγραψε τα Προεδρικά Διατάγματα.
Υπογράφηκε από τον υπηρεσιακό υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γρ. Τσάλτα το Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) για την προστασία 380 μικρών νησιωτικών υγροτόπων με έκταση κάτω των 80 στρεμμάτων. Επίσης, ο κ. Τσάλτας και οι συναρμόδιοι υπουργοί Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης κ.κ. Γιάννης Στουρνάρας και Ναπολέοντας Μαραβέγιας, υπέγραψαν το ΠΔ για την ανακήρυξη της Λίμνης Καστοριάς σε Περιοχή Προστασίας της Φύσης και την ίδρυση του Φορέα Διαχείρισής της.

Τα δύο διατάγματα προωθήθηκαν για υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα δημοσιευθούν στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης το επόμενο διάστημα.
Κοιτίδες βιοποικιλότητας οι υγρότοποι
Τα μικρά υγροτοπικά συστήματα αποτελούν κοιτίδες βιοποικιλότητας και σταθμούς ξεκούρασης για τα μεταναστευτικά πουλιά. Επιπλέον οι νησιωτικοί υγρότοποι λειτουργούν ως ασπίδες προστασίας των εδαφών από την κλιματική αλλαγή και την ερημοποίηση.
Πρόκειται για υγροτόπους με μικρή έκταση και συνήθως δεν εντάσσονται στο δίκτυο Natura, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από την ανεξέλεγκτη δόμηση στα νησιά αλλά και άλλες ανθρωπογενείς επιδράσεις.
Σύμφωνα με το σχέδιο ΠΔ, στους μικρούς νησιωτικούς υγροτόπους θα επιτρέπονται δραστηριότητες για την προστασία και την ανάδειξή τους, καθώς και για την αειφορική διαχείριση των πόρων τους.
Δεν θα επιτρέπεται η δόμηση (εκτός των ήδη αδειοδοτημένων κτιρίων), οι εκχερσώσεις της φυσικής βλάστησης, οι αποξηράνσεις και οι επιχωματώσεις (μπάζωμα), οι εξορύξεις, η συλλογή ειδών χλωρίδας και πανίδας και οι παρεμβάσεις στο υδρολογικό δίκτυο (π.χ. γεωτρήσεις) και στο τοπίο.
Θα ενθαρρύνονται οι φιλικές προς το περιβάλλον μέθοδοι γεωργίας και οι δραστηριότητες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ανάδειξης των περιοχών αυτών.
«Ασπίδα» για τη λίμνη της Καστοριάς
Σε Περιοχή Προστασίας της Φύσης ανακηρύσσεται η Λίμνη Καστοριάς και ιδρύεται Φορέας Διαχείρισης. Με το νέο ΠΔ, μεταξύ άλλων, επιδιώκεται:
· Η προστασία και διατήρηση του λιμναίου και χερσαίου περιβάλλοντος της, όπου καταγράφονται σημαντικοί οικότοποι καθώς επίσης και οικότοποι προτεραιότητας.
· Η διατήρηση των υφιστάμενων βιοτόπων ορνιθοπανίδας και η προστασία σπάνιων και απειλούμενων ειδών τα οποία φωλιάζουν στην περιοχή της λίμνης.
· Η οργάνωση – διαχείριση – ανάδειξη των φυσικών πόρων.
· Ανάπτυξη με έμφαση στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως του λιμναίου προϊστορικού οικισμού του Δισπηλιού και όλων των κηρυγμένων αρχαιολογικών χώρων.
· Ανάπτυξη υποδομών παραγωγής ενέργειας φιλικών προς το περιβάλλον.
Το διάταγμα για την Καστοριά ορίζει ζώνες προστασίας όπου επιτρέπονται ή απαγορεύονται ορισμένες χρήσεις. Ειδικότερα:
– Στην Ζώνη Α επιτρέπονται η επιστημονική έρευνα και παρακολούθηση των οικολογικών παραμέτρων, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η συντήρηση των υφιστάμενων οδών, δραστηριότητες για την προστασία του δάσους και την ισορροπία του λιμναίου οικοσυστήματος καθώς και η αγροτική παραγωγή με τρόπο που συμβάλλει στην ορθή διαχείριση των οικοσυστημάτων.
– Στη ζώνη Β επιτρέπονται η αναψυχή με τις κατάλληλες υποδομές της, η αλιεία, η συντήρηση των πολιτιστικών μνημείων, η συντήρηση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων υποδομών κοινής ωφελείας και οι εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας εκτός ανεμογεννητριών.
– Στην περιφερειακή ζώνη οι ανθρώπινες δραστηριότητες (διαχείριση νερών, δόμηση, αναψυχή, αλιεία, γεωργία, κ.ά.) καθορίζονται με τρόπο συμβατό με τον περιβαλλοντικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της περιοχής και σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.
Στο σχέδιο προεδρικού διατάγματος προβλέπεται η εκπόνηση διαχειριστικού σχεδίου για την περιοχή το οποίο θα εξειδικεύει τα μέτρα προστασίας και θα ορίζει τον κανονισμό λειτουργίας της Περιοχής Προστασίας της Φύσης.

Απίστευτη κόντρα με βαριές εκφράσεις και καταγγελίες Σαββόπουλου – Παπα’ι’ορδανίδη

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την αντιπαράθεση

  •  Σαββόπουλος » Επικίνδυνος πολιτικός ο κ. Παπα’ι’ορδανίδης»
  • Παπα’ι’ορδανίδης : » Ο Σαββόπουλος δίνει έργα σε ημετέρους »
  •  Σαββόπουλος : »ΝΤΡΟΠΗ σου ρε γι’ αυτά που λες»
  •  Παπα’ι’ορδανίδης : »Να σε μαζέψει ο ΔΑΚΗΣ »
  •  Σαββόπουλος : » Ο Παπα’ι’ορδανίδης είναι καλός έμπορας αλλά κακός πολιτικός»
  •  Παπα’ι’ορδανίδης : » Είναι ο επικίνδυνος ο Σαββόπουλος, ντρέπομαι για σένα, δεν ξέρεις τι λες
  •  Σαββόπουλος : »Χαμπάρι δεν έχεις για τίποτα»
  •  Παπα’ι’ορδανίδης : » Δεν έχεις κάνει κανένα έργο, δεν σε μαζεύει ο ΔΑΚΗΣ γιατί κάνουν πλάκα μαζί σου, είσαι επικίνδυνος, γελάει μαζί σου (περισσότερα…)

Αυτοκτόνησε στα Χανιά 30χρονος απολυμένος

Ο νεαρός άνδρας είχε πάει το πρωί της Τρίτης μαζί με τη σύζυγό του να επισκεφθεί την κουνιάδα του, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο-

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων μετά την αυτοκτονία 30χρονου που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου της πόλης.Ο νεαρός άνδρας είχε πάει το πρωί της Τρίτης μαζί με τη σύζυγό του να επισκεφθεί την κουνιάδα του, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Κάποια στιγμή, όμως, βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου και πήδηξε στο κενό. Κανένας από τους αυτόπτες μάρτυρες και τους σοκαρισμένους συγγενείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει για να αποτρέψει την αυτοκτονία.

«Ενώ βρισκόταν σε μπαλκόνι του 5ου ορόφου μαζί με άλλους επισκέπτες, αιφνιδίως και χωρίς να προλάβει κανείς να τον εμποδίσει, πήδηξε στο κενό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος», αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο άτυχος άνδρας είχε απολυθεί πριν από λίγες μέρες από την τεχνική εταιρεία όπου εργαζόταν.

Η τραγική υπόθεση ερευνάται από την αστυνομική διεύθυνση Χανίων.imerisia.gr

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με το 585/ΚΕΝ ΕΚΕ Στρατόπεδο Άργους Ορεστικού.

Κατόπιν σχετικής επιστολής του Δημάρχου Ορεστίδος, όσον αφορά το 585 ΚΕΝ ΕΚΕ Στρατόπεδο για το οποίο υπάρχει ο κίνδυνος να παύσει η λειτουργία του, η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι πάγια και ξεκάθαρη. Είναι απαραίτητο το στρατόπεδο να λειτουργεί κανονικά και εάν υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμιστεί και να προστεθούν καινούριες αξιόμαχες δυνάμεις στις εγκαταστάσεις του. Επίσης θεωρούμε ότι η παρουσία του στρατοπέδου στην περιοχή έχει παράπλευρα οικονομικά οφέλη για το Άργος Ορεστικό ειδικότερα (και για το Νομό Καστοριάς γενικότερα) και είναι τραγικό με δεδομένη τη σημερινή οικονομική κρίση που βιώνουμε, να μιλάμε για κλείσιμο στρατοπέδων.

 

 

 

Το ζήτημα της ασφάλειας στις περιοχές όπου συνορεύουμε με την Αλβανία είναι μείζον θέμα για εμάς διότι πέρα από την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών, είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ακμάζει και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και όπλων από τη γειτονική χώρα. Οι κλοπές και οι αξιόποινες πράξεις στα χωριά του Νομού Καστοριάς που βρίσκονται κοντά στα σύνορα, η διακίνηση λαθρομεταναστών, το λαθρεμπόριο και η διακίνηση πρέζας και όπλων, για να αντιμετωπιστούν, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η παρουσία του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή και όχι να συζητάμε ότι θα κλείσουν και στρατόπεδα !!!

 

Αντί να κλείσει το στρατόπεδο θα διεκδικήσουμε να διπλασιαστεί η παρουσία του στρατού στο Νομό μας.

 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, προτείνει και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες να το απαιτήσει από την επόμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να εγκατασταθούν στο 585 ΚΕΝ ΕΚΕ του Άργους Ορεστικού, ή σε άλλα στρατόπεδα του Νομού Καστοριάς με κατάλληλες εγκαταστάσεις, τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, τα οποία θα αναλάβουν να φυλάνε τα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα με σύγχρονα μέσα, να επανδρώσουν τα εγκαταλελειμμένα φυλάκια και να είναι αρωγός στο δύσκολο έργο της Αστυνομίας του Νομού Καστοριάς που καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, με λιγοστό προσωπικό και εξοπλισμό, να ελέγχει ποιος και τι μπαινοβγαίνει από τα σύνορα.

 

 

 

Τέλος, είμαστε σίγουροι ότι στο κάλεσμα του Δημάρχου Ορεστίδος, κου. Π. Κεπαπτζόγλου, θα τοποθετηθούν οι εκπρόσωποι όλων των άλλων κομμάτων, αυτοί που τηλεφωνούσαν στον «δικό τους» τον κο. Αβραμόπουλο μέχρι πριν λίγες εβδομάδες να «τακτοποιήσει» το θέμα με τα λόγια, για να το καπηλευτούν εκλογικά, αυτοί που είναι εναντίον της στρατιωτικής θητείας και ζητάνε κατάργηση του στρατού (!) οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι, αυτοί που ως Υπουργοί σε προηγούμενες κυβερνήσεις πετάγανε με τα ελικόπτερα του στρατού για να μοιράσουν υποσχέσεις στους κατοίκους των νησιών μας ότι θα πατάξουν τη λαθρομετανάστευση (Καμμένος), όλοι αυτοί λοιπόν θα πάρουν θέση και με τα λόγια και το μπλα-μπλα τους θα πούνε στους πολίτες του Άργους Ορεστικού ότι είναι υπέρ της παραμονής του στρατοπέδου στην περιοχή τους. Και μετά θα μπούνε στα πολυτελή αυτοκίνητα τους και θα φύγουν, σίγουροι ότι σας πείσανε… κούφια λόγια όπως πάντα …

 

 

 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έχει ήδη ζητήσει από τον κο. Κεπαπτσόγλου συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθούμε αναλυτικά για τα έως τώρα δεδομένα και για να σχεδιάσουμε τις επόμενες ενέργειες μας για την παραμονή του στρατοπέδου στο Άργος Ορεστικό, έτσι όπως μόνο η Χρυσή Αυγή ξέρει να το κάνει. Δυναμικά και ενεργά, δίπλα στον Ελληνικό λαό και μόνο σε αυτόν.

 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !

 

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

 

Από Τρίτη ξεκινούν και πάλι οι αιτήσεις……

Επιβεβαίωση της αποκλειστικής μας πληροφορίας για την συνέχιση του περίφημου προγράμματος.

Ανακοίνωση του Εργατικού κέντρου Καστοριάς : (περισσότερα…)

Φλώρινα: Αδίστακτοι σκότωσαν και ακρωτηρίασαν αρκούδα

Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση, η πραγματική ημερομηνία θανάτωσης του ζώου δεν είναι γνωστή, αλλά από τη νεκροψία προκύπτει ότι το πτώμα είναι περίπου 8 ημερών.

Νεκρή και ακρωτηριασμένη βρέθηκε αρκούδα στη δασική περιοχή Σκοπιά του νομού Φλώρινας. Το άτυχο ζώο, ηλικίας 20 ετών και βάρους 200 κιλών, εντόπισαν ορειβάτες-περιπατητές και ειδοποίησαν την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του «Αρκτούρου».

«Η αιτία θανάτωσης, είναι ο πυροβολισμός από κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα και το αριστερό πλευρό του ζώου. Μετά το θάνατό της, η αρκούδα υπέστη ακρωτηριασμό στα δύο μπροστινά άκρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ζώο σκοτώθηκε από πρόθεση και τα δύο του πόδια αποτέλεσαν το τρόπαιο της αποκρουστικής πράξης», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του «Αρκτούρου».

Η περιβαλλοντική οργάνωση καταγγέλλει το περιστατικό ως παράνομη πράξη, καθώς -όπως αναφέρει- ο φόνος αρκούδας απαγορεύεται από τη διεθνή, αλλά και την εθνική νομοθεσία ήδη από το 1969 και ακόμη ως «πράξη αποτρόπαια» που προσβάλλει την έννοια της ζωής.newsit.gr

 

Νέα ανατροπή στο δρόμο προς τις κάλπες-Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Λιγότερο από είκοσι μέρες μένουν για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και οι ανατροπές στο πολιτικό…  

και εκλογικό σκηνικό συνεχίζονται. Τα «Επίκαιρα» δημοσιεύουν σήμερα από την ιστοσελίδα τους τμήμα της τελευταίας δημοσκόπησης της VPRC πριν τις εκλογές.

Επτακοµµατική Βουλή µε πρώτο κόµµα τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δηµοσκόπηση της VPRC. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% στην εκτίµηση εκλογικής επιρροής και διατηρεί σαφές προβάδισµα έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας, που ακολουθεί µε 26,5%. Και σε αυτή τη δηµοσκόπηση επιβεβαιώνεται το εκλογικό ρεύµα και η δυναµική του ΣΥΡΙΖΑ µε την αύξηση των ποσοστών του, αφού συνεχίζεται ο διεµβολισµός όµορων πολιτικών χώρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ, µάλιστα, δείχνει να επικρατεί της Νέας ∆ηµοκρατίας και στο παιχνίδι του διπολισµού που επέβαλε ουσιαστικά ο Αντώνης Σαµαράς µε το κάλεσµα κεντροδεξιάς συστράτευσης. Από την άλλη, η Νέα ∆ηµοκρατία αυξάνει τα ποσοστά της ως αποτέλεσµα της µερικής επανένωσης της κεντροδεξιάς παράταξης, και πάλι, όµως, το αντιµνηµονιακό κοµµάτι που άνηκε στη Ν∆ δεν δείχνει διατεθειµένο να επιστρέψει σ’ αυτή τουλάχιστον στις προσεχείς εκλογές.

 

 

Το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι δηµιουργεί βάση αντίστασης στην πτώση των ποσοστών του στο 12,5%, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται νέα συρρίκνωσή του στην τελική ευθεία των εκλογών, µε φυγή ψηφοφόρων τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και προς τη Νέα ∆ηµοκρατία. Μικρή αλλά διακριτή πτώση καταγράφουν τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, αποτέλεσµα της διπολικής, όπως εξελίσσεται, αναµέτρησης. Αντίθετα, η ∆ηµοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη συγκρατεί τα ποσοστά της τάξης του 7,5% και επιβεβαιώνει το ρόλο ρυθµιστή στο µετεκλογικό σκηνικό.

∆ύο κόµµατα που βρέθηκαν µια ανάσα από την είσοδό τους στη Βουλή στις προηγούµενες εκλογές, οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΛΑΟΣ, αλλά και το κόµµα που προέκυψε από τη συνεργασία των ∆ηµιουργία, Ξανά και ∆ράση φαίνεται πως δεν θα τα καταφέρουν ούτε στις προσεχείς εκλογές. Ακόµα και στα υψηλότερα όρια της εκλογικής τους επιρροής οι Οικολόγοι Πράσινοι συγκεντρώνουν ποσοστό της τάξης του 2,3%, ενώ το κόµµα του Γιώργου Καρατζαφέρη, έπειτα από την «αιµορραγία» στελεχών προς τη Ν∆, µόλις και µετά βίας ξεπερνά το 1,6%. Το ανώτατο όριο της εκλογικής επιρροής του ∆ηµιουργία, Ξανά αγγίζει το 2,9%.

 

Τριπλή ισοπαλία έχουµε στην καταλληλότητα πρωθυπουργού. Αντώνης Σαµαράς, Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρούνται καταλληλότεροι για πρωθυπουργοί από το 15% των ερωτηθέντων και βρίσκονται στη… δεύτερη θέση, αφού προηγείται σταθερά ο… Κανένας µε 31%! Στην εµπειρία των δύο ανταγωνιστών του από τις προη­γούµενες θητείες τους σε κυβερνητικές θέσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά µε την αύρα της δυναµικής του κόµµατός του, καλύπτοντας τη διαφορά που τον χώριζε µέχρι πρόσφατα από τους αρχηγούς της Νέας ∆ηµοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Τον Φώτη Κουβέλη θεωρεί καταλληλότερο για την πρωθυπουργία ποσοστό 8%, ενώ ο Πάνος Καµµένος συγκεντρώνει 4%. Αλέκα Παπαρήγα (2%) και Νίκος Μιχαλολιάκος (1%) συµπληρώνουν τη σχετική λίστα. 

 

Το δείγμα της έρευνας είναι πάνω από 1000 άτομα.epikaira.gr

Ψηφίζουμε και για το Ευρώ

του Βασίλη Κωνσταντίνου – Το ευρώ δεν είναι απλά για εμάς μία νομισματική μονάδα .Είναι η σύνδεσή μας με την ανεπτυγμένη Ευρώπη.  Η εξασφάλιση θέσης σ΄ όλα τα τραπέζια των αποφάσεων ,η επαφή με ανεπτυγμένους και πρωτοποριακούς δεσμούς ,η πίεση για εκσυγχρονισμό της ελληνικής νομοθεσίας ,η δυνατότητα να αναγάγουμε τά ελληνοτουρκικά  σε ευρωπαϊκό πρόβλημα …είναι η επαφή μας με τον σύγχρονο κόσμο. Αν ήμασταν  Ελβετία  δεν θα είχαμε πρόβλημα να έχουμε άλλο νόμισμα. Αλλά είμαστε βαλκάνια. Γύρω μας υπάρχουν κράτη που παλεύουν να φτάσουν στο Ευρώ και εμείς να φύγουμε; Από την άλλη. Το Ευρώ από μόνο του είναι λύση; Όχι. Έχει αρνητικές επιδράσεις σε κάποιους τομείς. Ναι. Θέλει αγώνα και συνεχή προσπάθεια η παραμονή μας στο Ευρώ. Θέλει πάνω από όλα την προστασία με κάθε τρόπο των αδύνατων κοινωνικά ομάδων και την καταπολέμηση  της ανεργίας με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μηδενίσουμε τα μειονεκτήματα. Να τα μικρύνουμε ναι. Το απλό πλεονεκτήματα μείον μειονεκτήματα ίσον να είναι πάντα θετικός και μεγάλος αριθμός! Αυτό ναι μπορούμε να το κάνουμε Αν κάποιος διαβάσει , κάποιες ασκήσεις χάρτου με πιθανά σενάρια επιστροφής της δραχμής  θα βρει αρνητική επίδραση έμμεσα  ή άμεσα στην δουλειά του στην επιχείρησή του ,στον περίγυρό του. Οφείλει λίγο πολύ να  ξέρει τι εστί επιστροφή στην δραχμή. Γιατί στις επόμενες εκλογές το ερώτημα για το ναι ή όχι στο Ευρώ είναι υπαρκτό. Και η απλοποιημένη λαϊκίστικη αντίληψη ότι   μένουμε στο Ευρώ  έτσι και αλλιώς ,είναι  τουλάχιστον αφελής.

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr