Αρχείο για : Νοέμβριος, 2012

Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου στο 4ο δημοτικό σχολείο σε δυο παιδιά

Συνεχίζονται οι ανεξέλεγκτες καθημερινές πολλαπλές επιθέσεις σκύλων σε πολίτες ειδικά της πόλης.

Η αντιδημαρχία Αλέξανδρου Τσα’ι’ρίδη δείχνει να μην ασχολείται καθόλου με το κρίσιμο θέμα. Η δημοτική αρχή Καστοριάς ( όχι φυσικά με φόλες) πρέπει επιτέλους εδώ και τώρα να κινητοποιηθεί πριν προκύψει σοβαρός τραυματισμός. Η αδράνεια και ο παραλογισμός θα αφήσουν την λύσσα να εξαπλωθεί

Μανώλης Μάνος » εγώ κατήγγειλα την παρανομία στο χωριό του Άγιου Βασίλη»

Αίσθηση προκάλεσαν οι χθεσινές αποκαλύψεις του Μ.Μάνου ο οποίος μιλώντας στον Αντ. Παραρά ξεκαθάρισε πως δεν ανέχονταν να λειτουργεί από πέρυσι χωρίς άδεια το πολυδιαφημισμένο χωριό του Άγιου Βασίλη στην Καστοριά.

Παρεμβάσεις υπήρξαν στα λεγόμενα Μάνου μεταξύ άλλων από Γεράσιμο Κουσουνή, Παναγιώτη Λιάνα

ΟΑΕΕ: Αναστέλλεται η καταβολή της σύνταξης σε 1.600 συνταξιούχους

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έχει προχωρήσει σε αναστολή της σύνταξης, από τον Δεκέμβριο, περίπου 1.600 συνταξιούχων οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού, για συμπλήρωση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), που λείπουν από τα μητρώα τους.

Οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία του ΟΑΕΕ, ώστε να προγραμματιστεί η επαναχορήγηση των συντάξεών τους.

Μαζί τους θα πρέπει να προσκομίσουν:

1) Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος (ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ).

2) Οποιοδήποτε έγγραφο στοιχείο, από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ, (κάρτα κοινωνικής ασφάλισης ή βιβλιάριο υγείας ή επίδειξη γνωστοποίησης).

3) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Για παράβαση καθήκοντος και 10 μήνες φυλάκιση δικάστηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς και μια υπάλληλος της Π.Ε για παλιά περίεργη υπόθεση ( 1997)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ασκήθηκε φυσικά έφεση, αλλά χθες είχαμε έντονη συνεδρίαση φωνές από Χαρούμενο και όχι μόνο.

Η υπόθεση είναι παλιά ( νομαρχίας Καπαχτσή) και έχει σχέση με απόφαση επιτροπής απαλλοτριώσεων

Ακούστε αποσπάσματα από την σημερινή εκπομπή του Αντ. Παραρά στον Alpha 94,7 όπου έγινε και η αποκάλυψη

Ακούστε την αποκάλυψη του θέματος από τον Αντ. Παραρά ( ΡΟΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ-ALPHA 94,7)

Συνέντευξη Δημήτρη Σαββόπουλου ( πριν λίγο) στον Αντ. Παραρά-ALPHA 94,7 :

Σύλληψη τριών ατόμων στη Λευκοπηγή Κοζάνης για παράνομη εργασία

Χθες (29-11-2012) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν στη Λευκοπηγή Κοζάνης δύο ημεδαπούς (43 και 35 χρονών) και έναν 45χρονο αλλοδαπό, για παράνομη εργασία.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος εργαζόταν έναντι χρηματικής αμοιβής, ως φύλακας σε εταιρεία – της οποίας προσωρινά υπεύθυνος ήταν ο 43χρονος και νομικός εκπρόσωπός της ο 35χρονος – χωρίς αυτός να κατέχει την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Στη Βουλή από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η απαράδεκτη καθυστέρηση πληρωμής για τα 5μηνα

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έχει γίνει γνωστό ότι οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί και απασχολούνται εδώ και 4 τουλάχιστον μήνες στα προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης σε Δήμους του Νομού Καστοριάς δεν έχουν πληρωθεί ακόμα. Παρά τα ερωτήματα και τις πιέσεις που έχουν ασκηθεί, απάντηση ουσιαστικά δεν έχει δοθεί παρά αφήνεται να εννοηθεί ότι ίσως πληρωθούν τους πρώτους δύο μήνες στα τέλη Νοεμβρίου 2012. Η κατάσταση αυτή όπως είναι φυσικό έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους εργαζομένους.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Τι προτίθεται να πράξει προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα στους απασχολούμενους στα προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης στους Δήμους του Νομού Καστοριάς;                                                                                     

Αθήνα, 21.11.2012

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής ΣΕΡΡΩΝ

ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το χωριό του Άγιου Βασίλη πήρε την άδεια ομόφωνα με αρκετές επιφυλάξεις όμως για την »νόμιμη» εισήγηση Χατζησυμεωνίδη

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qTKb2iNGm5I[/youtube]Video, ολόκληρη η συνεδρίαση –

Η συνεδρίαση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς για την επίμαχη άδεια του χωριού του Άγιου Βασίλη. Δείτε τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων τις μικρές αντιδράσεις των εργαζόμενων που παραβρέθηκαν σε όλη την διάρκεια της συζήτησης του θέματος.

Η απόφαση είναι να αδειοδοτηθούν όλες οι δράσεις ( και τα 15 σπιτάκια) που σημαίνει πως από σήμερα ανοίγουν κανονικά.

Η απόφαση είναι ομόφωνη με την επιφύλαξη όμως από Κοντόπουλο και Ε. Βασιλειάδου ότι η εισήγηση του δημάρχου είναι νόμιμη και βασίζεται σε νόμιμες διατάξεις. Μάλιστα η κ.Βασιλειάδου ζήτησε από τον δήμαρχο εγγράφως να δεσμευτεί ότι η εισήγηση του είναι νόμιμη. Πάντως η εισήγηση Χατζησυμεωνίδη δεν είχε δοθεί νωρίτερα σε κανέναν δημοτικό σύμβουλο με αποτέλεσμα την ώρα που τους δόθηκε ο Κώστας Κοντόπουλος να εντοπίζει πως κάποιες διατάξεις από την εισήγηση προβλέπουν άλλα πράματα και όχι αυτά που προφορικά τους είπε ο δήμαρχος.

Η τοποθέτηση του Βασίλη Καραστέργιου για το επίμαχο χωριό του Άγιου Βασίλη στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zCan5my6z1E[/youtube]» Τελευταία φορά φέτος το χωριό του Άγιου Βασίλη στην Καστοριά, μετά από όλα αυτά του χρόνου δεν θα ξανά επιχειρήσω» ξεκαθάρισε ο κ.Καραστέργιος ο επιχειρηματίας που πέρσι και φέτος έφερε το περίφημο χωριό στην Καστοριά . Δείτε αποκλειστικά ολόκληρη την ομιλία του

Πέρασε ομόφωνα εισήγηση του Χατζησυμεωνίδη για την λειτουργία του περίφημου χωριού του ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ στην Καστοριά

Πριν λίγο με πολλές επιφυλάξεις για την νομιμότητα της εισήγησης πέρασε στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς η συγκεκριμένη άδεια που επιτρέπει από αύριο στον επιχειρηματία να λειτουργήσει και τα επίμαχα σπιτάκια

Στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς σε λίγη ώρα το θέμα της λειτουργίας του χωριού του Αϊ – Βασίλη

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η απόφαση της πλειοψηφίας των συμβούλων θα είναι θετική, δηλ. να αδειοδοτηθεί η επιχειρηματική δράση.

Σε περίπτωση που σήμερα η απόφαση ήταν αρνητική ο επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να πάει σε άλλο δήμο

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr