Αρχείο για : Απρίλιος, 2014

Συγκέντρωση στελεχών του ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ στο ξενοδοχείο TSAMIS

Ολόκληρος ο υποψήφιος συνδυασμός βρίσκεται σε μια ακόμη συνάντηση όπου έχουν ανοίξει σύμφωνα με πληροφορίες μας όλα τα θέματα και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν στις επόμενες 2 βδομάδες

 

 

Παράταση στην υποβολή δηλώσεων

Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι η υποβολή των δηλώσεων και η πληρωμή των αντίστοιχων ποσών για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του ν.2238/1994 (ΟΕ, ΕΕ, κλπ) και των οριστικών δηλώσεων από μισθωτές υπηρεσίες και από ελευθέρια επαγγέλματα της παραγράφου 3 του άρθρου 59 του ίδιου νόμου, οι οποίες έληγαν στις 30/04/2014 παρατείνονται μέχρι και την 5η Μαΐου 2014. Ισχύει και για τις εταιρείες που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσικό χαρτί στις Δ.Ο.Υ.

Επίσης, παρατείνεται μέχρι την 5η Μαίου 2014 η προθεσμία υποβολής των περιοδικών εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ των οποίων η προθεσμία έληγε στις 30/04/2014. Ο φόρος που οφείλεται με βάση τις ανωτέρω περιοδικές δηλώσεις καταβάλλεται στο σύνολο του μέχρι 30/05/2014.

Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης. «Να έχετε πάντα επιτυχίες»

Δ.Τ – Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης, οι οποίοι κατέκτησαν το 5ο πανελλήνιο βραβείο στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την αειφόρο κινητικότητα «Econobility 2013 – 2014».

Όπως σημειώνει σε σχετικό μήνυμα που απέστειλε στην Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Κατερίνα Φούσκα, «τα συγχαρητήρια ανήκουν παράλληλα σε εσάς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών, που τους στηρίξατε στη διάρκεια της προετοιμασίας, για την επίτευξη του στόχου τους. Οι μαθητές είναι αξιέπαινοι και εύχομαι να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους και αργότερα να διαπρέψουν στις σπουδές τους».

Το Σάββατο η επίσημη ανακήρυξη από το πρωτοδικείο των υποψήφιων συνδυασμών

Γίνεται σοβαρός έλεγχος και μέχρι το Σάββατο θα αναμένουν όλοι οι υποψήφιοι τις επίσημες ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως για τον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σε κάποιο ψηφοδέλτιο εντοπίστηκαν λάθη και μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.

Θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ

 

 

Σημαντικές αλλαγές για την προβολή των υποψηφίων

Νέες ρηξικέλευθες αλλαγές εισάγονται τρεις εβδομάδες πριν τις δημοτικές και τέσσερις πριν τις ευρωεκλογές, με αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής και της κυβέρνησης για την προβολή των υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, οι δημοσκοπήσεις θα μεταδίδονται ως και την Παρασκευή τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας των δύο αναμετρήσεων, καθώς καταργήθηκε η απαγόρευση του 15νθημέρου δημοσιοποίησης του από τα ΜΜΕ. Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων της τελευταίας Παρασκευής ενδεχομένως να διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στην επιλογή των ψηφοφόρων.

Παράλληλα, η διακομματική επιτροπή που συνεδρίασε χθες στο υπουργείο εσωτερικών αποφάσισε  ότι ο χρόνος τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων για τις ευρωεκλογές, να κατανεμηθεί ως εξής: Το 40% με βάση τα ποσοστά που έλαβαν τα κόμματα στις Ευρωεκλογές του 2009 και το  40% με βάση τα ποσοστά που έλαβαν τα κόμματα στις Εθνικές Εκλογές του 2012. Το υπόλοιπο 20% θα κατανεμηθεί ισότιμα σε όσα κόμματα συμμετάσχουν στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Απέσυρε η κυβέρνηση, μετά τις αντιδράσεις των κομμάτων, την διάταξη που έδινε τη δυνατότητα απεριόριστων εμφανίσεων στα ΜΜΕ των επικεφαλής των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος ανακοίνωσε στη Βουλή ότι αναδιατυπώνει την επίμαχη τροπολογία απαλείφοντας την παράγραφο 5, η οποία αφορούσε τις εμφανίσεις των επικεφαλής των συνδυασμών (“σε πάσης φύσεως εκπομπές δημόσιων ή ιδιωτικών ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης, παροχής κάθε μορφής συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών, καθώς και σε διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες”).

Δήμος Νεστορίου. Το υποψήφιο ψηφοδέλτιο του Π.Γκέτσιου

ΓΚΕΤΣΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΚΡΙΤΩΝ (περισσότερα…)

Παρασκευή 02-05-2014 Πρόγραμα επίσκεψης στον Νομό Καστοριάς των Γιάννη Μηλιού υποψήφιου ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και Θέμη Μουμουλίδη υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

10.15 π.μ. Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ , θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων στο Άργος Ορεστικό. (περισσότερα…)

Επιστολή για το θέμα των Λαϊκών Αγορών από τον Γιώργο Σβώλη

Επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα των Λαϊκών Αγορών, απέστειλε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, στον Υπουργό και Υφυπουργό Ανάπτυξης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους Συλλόγους παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών από όλη τη Δυτική Μακεδονία. Δ.ΤΑκολουθεί η σχετική επιστολή.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά τη διαμαρτυρία των Συλλόγων Παραγωγών κι επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την 29-4-2014, ημέρα Τρίτη, ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, εμπορίου και απασχόλησης Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζω τη συμπαράστασή μου στα δίκαια αιτήματα των διαμαρτυρομένων πωλητών λαϊκών αγορών Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα εκφράζω την αντίθεσή μου στις προτεινόμενες διατάξεις του Σχεδίου Νόμου για την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος, όπως:

  1. Αντιμετώπιση του φορολογικού και ασφαλιστικού προβλήματος, όπου και προτείνω την απάλειψη της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας από τη θεώρηση των αδειών.

  2. Για την τοποθέτηση των πωλητών με κλήρωση, προτείνω να παραμείνει το ισχύον καθεστώς ως έχει, με αρμόδιο φορέα υλοποίησης τις Περιφέρειες της χώρας.

  3. Αναφορικά με το διαχωρισμό επαγγελματιών και παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών, προτείνω παραμονή της σημερινής κατάστασης, αφού με αυτή θα υπάρχει σωστός ανταγωνισμός και προστασία καταναλωτή.

  4. Σχετικά με τα αυξημένα πρόστιμα παραβάσεων και τις ποινικές κυρώσεις που τις συνοδεύουν, πρέπει στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας, λόγω κρίσης, να μειωθούν, ώστε να καταστεί δυνατή η καταβολή τους και είσπραξή τους.

Συνημμένα σας υποβάλλουμε και το ψήφισμα διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις λαϊκές αγορές της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Απασχόλησης

Γεώργιος Σβώλης

Δεν έχουν σταλεί από τον ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΚΕΤΣΙΟ τα ονόματα του υποψήφιου ψηφοδελτίου του

Μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων από όλους τους υποψήφιους στην Π.Ε Καστοριάς οι υποψήφιοι κοινοποίησαν τα ονόματα των υποψηφίων τους με εξαίρεση μέχρι στιγμής τον υποψήφιο δήμαρχο Νεστορίου Π.Γκέτσιο.

Μόλις μας δοθούν τα ονόματα θα σας τα παρουσιάσουμε.

 

 

Την Παρασκευή 2 Μαΐου θα γίνει η πληρωμή για την σύνταξη του μηνός Μαΐου στους 708.706 συνταξιούχους του ΟΓΑ

To ανακοίνωσε η Διοίκηση του οργανισμού.
Η σύνταξη μηνός Μαΐου 2014 θα καταβληθεί σε 708.706 συνταξιούχους του ΟΓΑ με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή στους λογαριασμούςΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων, την Παρασκευή 02 Μα ΐου 2014 .
Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων μηνός Μαΐου 2014 ανέρχεται στο ποσό των 319.356.879,26 ευρώ.dikaiologitika.gr

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr