Αρχείο για : Νοέμβριος, 2014

To Eλεγκτικό Συνέδριο »ανατίναξε» την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Αντισυνταγματικές οι αναδρομικές περικοπές στις συντάξεις, έκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαβίβασε απευθείας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, εντολή για άμεση αναπροσαρμογή στα προ του Αυγούστου 2012 επίπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε αντισυνταγματικές τις αναδρομικές περικοπές των συντάξεων των ενστόλων όλων των σωμάτων, των πανεπιστημιακών καθηγητών και των διευθυντών γιατρών του ΕΣΥ.

Ειδικότερα, η Ολομέλεια έκρινε αντισυνταγματική, παράνομη και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) την κυβερνητική πράξη αναδρομικού περιορισμού των συντάξεων των στρατιωτικών που έγινε, τον Αύγουστο του 2012.

Μάλιστα, στην περίπτωση των συνταξιούχων ενστόλων η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου σχεδόν ομόφωνα (27 υπέρ και 2 κατά) αποφάνθηκε ότι ο νόμος 4093/2012 (Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013−2016) καταργήθηκε με τον νεότερο πρόσφατο νόμο 4307/2014.

Κατά συνέπεια, έκριναν οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ότι η κυβερνητική πράξη περιορισμού των συντάξεων των ενστόλων δεν έχει «νόμιμο έρεισμα και είναι άνευ αντικειμένου».

Τελικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ, το Ελεγκτικό Συνέδριο ακύρωσε την κυβερνητική απόφαση που μείωσε το ύψος των συντάξεων και διαβίβασε ,απευθείας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ), εντολή για άμεση αναπροσαρμογή των συντάξεων στα προ του Αυγούστου 2012 επίπεδα.

Κατόπιν αυτών, κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ΓΛΚ, θα αναπροσαρμόσει τις συντάξεις των στρατιωτικών στα επίπεδα του 2012.

Παράλληλα, το ΓΛΚ σύμφωνα με το πνεύμα της δικαστικής απόφασης θα επιστρέψει άμεσα στους συνταξιούχους ενστόλους τα ποσά των συντάξεων τους που παρακρατήθηκαν μέχρι τώρα.

Όπως είναι γνωστό, οι περικοπές στις συντάξεις των ενστόλων όλων των σωμάτων (στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών, κ.λπ.) και των ειδικών μισθολογίων, όπως είναι των καθηγητών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των γιατρών διευθυντών του ΕΣΥ έγιναν κατά τις επιταγές του πλαισίου του νόμου 4093/2012.

Παράλληλα, οι περικοπές των συντάξεων των ενστόλων παραβιάζουν επιπρόσθετα και το πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ, καθώς δεν προκύπτει από κάποιο στοιχείο ότι η αναδρομική μείωση των συντάξεων υπαγορεύτηκε από λόγους γενικότερου δημοσίου ή κοινωνικού συμφέροντος.

Πανεπιστημιακοί καθηγητές και γιατροί ΕΣΥ

Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε διάσκεψη και πάλι, κεκλεισμένων των θυρών με πλειοψηφία (21 υπέρ και 8 κατά), έκρινε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι είναι αντισυνταγματικό το αναδρομικό «ψαλίδισμα» των συντάξεων που έγιναν τον Αύγουστο του 2012 σύμφωνα με το νόμο 4093/2012 στους συνταξιούχους δυο κατηγοριών του ειδικού μισθολογίου.

Δηλαδή, στους συνταξιούχους του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (καθηγητών) και στους γιατρούς διευθυντές του ΕΣΥ.

Οι δύο αυτές κατηγορίες συνταξιούχων (καθηγητές και γιατροί) ζητούσαν να κηρυχθούν αντισυνταγματικές οι μειώσεις που επέφερε στις συντάξεις τους αναδρομικά από 1.8.2012 έως σήμερα ο νόμος 4093/2012.

Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έκρινε ότι οι περικοπές των συντάξεων παραβιάζουν τις διατάξεις του Συντάγματος που κατοχυρώνουν την ισότητα, την αναλογικότητα, την αξιοκρατία και την ιδιοκτησία, κ.λ.π.         http://kourdistoportocali.com

Παραίτηση-αστραπή Παπούλια από στιγμή σε στιγμή;

Καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα.

Aποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού κάνουν λόγο για ένα σχέδιο που περιλαμβάνει στρατηγικές κινήσεις blitzkrieg το οποίο είναι εμπνεύσεως Βενιζέλου και το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με αυτό μέσα στην εβδομάδα ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τους Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ θα επιχειρήσει να δει και τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων, δίνοντας έναν τόνο έκτακτης ανάγκης στις κινήσεις του.

Ο Παπούλιας θα ζητήσει συμφωνία για την εκλογή του διαδόχου του από όλα τα κόμματα ώστε να «αποφύγει η χώρα τις περιπέτειες». Ο σημερινός πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πάρει αυτές τις πρωτοβουλίες για να δώσει ένα αληθοφανές άλλοθι στην παραίτησή του η οποία θα ακολουθήσει σε περίπτωση μη συμφωνίας!

Η παραίτηση Παπούλια θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές εντός του Ιανουαρίου του 2015 τις Κυρικές 18 ή 25! Στόχος αυτού του σχεδίου είναι ο απόλυτος αιφνιδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ και η προσπάθεια η κυβέρνηση να εκμεταλλευθεί το χαλαρό κλίμα των εορτών και των πολλών αργιών που μεσολαβούν!

Ο Βενιζέλος σπεύδει να προλάβει τις εξελίξεις και συγκεκριμένα την πρόθεση της Κουμουνδούρου να βάλει σαν όρο την παραίτηση Σαμαρά και Βενιζέλου από τις θέσεις του πρωθυπουργού και υπουργού αντίστοιχα για οποιαδήποτε είδους συναίνεση.

Αυτό θεωρείται κόκκινη γραμμή από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιεστεί «θανάσιμα».

Οι Σαμαράς και Βενιζέλος μόνο στους χειρότερους εφιάλτες τους βλέπουν πιθανότητα παραίτησής τους-δεν είναι κορόιδα όπως ο ΓΑΠ!

Γι΄αυτό και ο Βενιζέλος σχεδιάζει εκλογές-αστραπή με άλλοθι την παραίτηση Παπούλια!!!

kourdistoportokali

Εκδήλωση καπνοπαραγωγών της Β. Ελλάδος με τιμώμενο πρόσωπο τον κ. Μιχάλη Σάλλα

Δ.Τ – Τη διαβεβαίωση ότι η Τράπεζα Πειραιώς θα ανταποκριθεί πλήρως στην αποστολή της ως βασικός υποστηρικτής και χρηματοδότης του αγροτικού τομέα της οικονομίας έδωσε το πρωί του Σαββάτου από την Καβάλα ο κ. Μιχάλης Σάλλας.

Ο πρόεδρος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην επετειακή εκδήλωση για τη Συμβολαιακή Γεωργία, που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στην Καβάλα η εταιρία «Μισσιριάν ΑΕ», σε συνεργασία με το δίκτυο των καπνοπαραγωγών της. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες καπνοπαραγωγοί από τη Β. Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο κ. Σάλλας αποκάλυψε ότι εκτός από την επέκταση των προγραμμάτων της Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας η Τράπεζα Πειραιώς θα αναλάβει και νέες πρωτοβουλίες προς τους παραγωγούς, τους μεταποιητές και όσους εμπλέκονται στην παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων της χώρας. Επίσης, υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς από τον πρώτο χρόνο της πλήρους εφαρμογής του έχει ήδη αφήσει το ποσοτικό και ποιοτικό του αποτύπωμα, καθώς αναβαθμίζει την εμπορική λειτουργία στον πρωτογενή τομέα και οδηγεί αυτούς που εντάσσονται σε βελτίωση ποιότητας και εισοδημάτων. «Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει σήμερα ισχυρή τεχνογνωσία για να εξυπηρετήσει συνολικά την αγροτοδιατροφική αλυσίδα, οπότε μπορεί και θα πάρει σοβαρού μεγέθους πρωτοβουλίες για το καλό της Εθνικής Οικονομίας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι η τράπεζα «έχει τους απαραίτητους πόρους αλλά κυρίως τη βούληση για να το πράξει».

Μέχρι σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς έχει συνάψει πάνω από 100 προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, στα οποία έχουν ενταχθεί πάνω από 14.00 αγρότες. Το αποτέλεσμα είναι εξαγωγές της τάξεως του ενός δισ. ευρώ, μέγεθος που αντιπροσωπεύει το 20% των ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων.

Στην εκδήλωση της καπνοβιομηχανίας «Μισσιριάν» για τη Συμβολαιακή Γεωργία μίλησε και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χριστόδουλος Αντωνιάδης, ο οποίος σημείωσε τη μεγάλη σημασία της επιστροφής των αγροτών στην καλλιέργεια του καπνού. «Η αύξηση της κατανάλωσης παγκοσμίως, η ανοδική πορεία της εμπορικής τιμής, οι επενδύσεις των καπνοβιομηχανιών και η συμβολαιακή γεωργία στρέφουν όλο και περισσότερους αγρότες στην καλλιέργεια των καπνών» είπε ο κ. Αντωνιάδης. Όπως επισήμανε, σήμερα ο καπνός «ανθίζει» σε όλους του νομούς της Βόρειας Ελλάδας, παρουσιάζοντας το 2013 αύξηση 30% σε καλλιεργούμενες εκτάσεις σε συγκεκριμένες ποικιλίες.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Μισσιριάν ΑΕ» κ. Νικόλαος Τζούμας, σημείωσε ότι η εταιρία συνεργάζεται με 3.000 καπνοπαραγωγούς, μεταποιεί 10.000 τόνους καπνού ετησίως, τους οποίους εξάγει σε 27 χώρες του κόσμου, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 3,2 εκατ. ευρώ. Ο επικεφαλής της καπνοβιομηχανίας «Μισσιριάν» υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο και τη συμβολή της Τράπεζας Πειραιώς τα τελευταία χρόνια στην αγροτική ανάπτυξη και στο νοικοκύρεμα της αγροτικής παραγωγής. Για τη σημασία της συνεργασίας τους με την Τράπεζα Πειραιώς μίλησαν τέλος και οι εκπρόσωποι των Οργανώσεων των καπνοπαραγωγών.

Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2014

Μια άλλη άποψη για τον Τύμβο της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

 

Ο Ήλιος της Βεργίνας είναι το ιερότερο σύμβολο των προγόνων μας.

Είναι ένα σύμβολο πολύ μελετημένο και ιδιαίτερο, που κρύβει την καταγωγή των Μακεδόνων.

Μοιάζει με ήλιο, όχι όμως που εκπέμπει φως, αλλά που δέχεται φως από έξω προς τα μέσα.

Οι 16 ακτίνες του συμβολίζουν το άστρο του Σείριου (ένα πολύ λαμπρό αστέρι, φωτεινότερο από τον ήλιο) και την καταγωγή των Ελλήνων από εκεί όπου θεωρούσαν ότι όλα τα μυστήρια διδάχθηκαν από τον Σείριο.

Επίσης αναφέρεται ότι ο Μ. Αλέξανδρος είναι γεννημένος την 6η ημέρα του Αώου, δηλαδή αρχές Ιουλίου (τις ημέρες του Σείριου) και η σχέση του με τον Άμμωνα-Δία, επιβεβαιώνεται από τους ιερείς στο ομώνυμο μαντείο στην όαση της Σίβα, όπου τον ανακήρυξαν «παιδί του Δία». Επομένως, ότι προέρχεται από τον ουρανό και από το άστρο του Σείριου. Έτσι επιβεβαιώνεται και η Ολυμπιάδα που έλεγε ότι ο Αλέξανδρος ήταν παιδί του Δία.

Το κέντρο του «ήλιου», κοσμεί ένας ρόδακας, ο οποίος είναι σύμβολο ομορφιάς, αγνότητας, ευγονίας, δύναμης. Ήταν το σύμβολο της βασιλικής και θεϊκής καταγωγής και αποτελούσε το σύμβολο των περισσοτέρων βασιλικών οίκων της αρχαίας εποχής.

Ο Μ. Αλέξανδρος μετά την ένωση των Ελλήνων κάνει τον «ήλιο», σύμβολο όλων.

Ο «ήλιος» λοιπόν, που ήταν το έμβλημα του Μ. Αλεξάνδρου, είναι πολύ πιθανό να αποτυπώθηκε και στην γη, σαν μνημείο λατρείας του μεγάλου Στρατηλάτη και μνήμης της μεγάλης εκστρατείας του, αλλά και τόπος όπου θα τιμηθούν οι στρατηγοί του, που συντέλεσαν στην απόλυτη κυριαρχία του.

Ο τύμβος της Αμφίπολης, μπορεί, να είναι αυτό το μνημείο

Κατασκευασμένο με πολυτέλεια και χλιδή, όπως θα ταίριαζε στον βασιλιά και γιο του Δία, αναπαριστώντας το έμβλημά του, σε τόπο λατρείας και κατοικίας του.

Τοποθετημένος στην σημαντικότερη ναυτική βάση των μακεδόνων και στα πόδια των μακεδονικών μεταλλείων του Παγγαίου.

Τόπος που έζησε τα τελευταία της χρόνια η Ολυμπιάδα ( ίσως αυτή ολοκλήρωσε το έργο).

Ένα μνημείο επιβλητικό και πολύπλοκο. Φτιαγμένο για να μπορεί να το επισκεφθεί κάποιος και να μπορεί να χαθεί στο φυσικό τοπίο, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Η κάθε του ακτίνα, θα αποτελεί και στοά εισόδου προς το κέντρο ( την βάση του βασιλιά-θεού).

Οι οκτώ μεγάλες ακτίνες, θα είναι οι οκτώ είσοδοι του μνημείου, φτιαγμένοι με πολυτέλεια και σύμβολα αντάξια αυτών που τιμούσαν εκεί, επιφανών ανδρών, συντρόφων του βασιλιά στην κατάκτηση του κόσμου και με πολλαπλές αίθουσες.

Οι οκτώ μικρές ακτίνες, ίσως, αποτελούσαν βοηθητικούς χώρους ή τόπους τιμής άλλων ατόμων. Και δεν ολοκληρωνόταν μέχρι το κέντρο.

Κυκλικοί διάδρομοι, πιθανών , να συνδέουν τις εισόδους μεταξύ τους και αυτές με το κέντρο του οικοδομήματος και όλοι να καταλήγουν σε δύο κυκλικούς διαδρόμους πριν το κέντρο.

Την κορυφή του μνημείου θα αποτελεί το κέντρο, η αίθουσα του βασιλιά όπου θα είναι η επιβλητικότερη όλων και αυτή που θα κρύβει όλα τα μυστικά.

Όταν οι Μακεδόνες θεώρησαν ότι το μνημείο κινδύνευε από τους ρωμαίους, προφανώς, άδειασαν τις στοές και ο πλούτος πήγε σε πιο δυσπρόσιτες αίθουσες. Γέμισαν τα πάντα με άμμο του ποταμού και κάλυψαν την εξωτερική επιφάνεια, ώστε να μην γίνεται αντιληπτό, όπως άλλωστε είχαν κάνει και με τα μεταλλεία χρυσού, που έκλεισαν τις κανονικές σήραγγες και άνοιξαν άλλες παραπλανητικές.

Όλα αυτά αποδεικνύονται από το ανασκαμμένο κομμάτι της εισόδου, που δείχνει ότι ο τύμβος δεν είναι συλημένος, αλλά επίτηδες αδειασμένος από τους Μακεδόνες.

Το κεφάλι της Σφίγγας και το κομμάτι της πόρτας (που ζυγίζει κάποιους τόνους), βρέθηκαν αρκετά πιο μέσα από την αρχική τους θέση. Πως μετακινήθηκαν ( έχοντας τέτοιο βάρος), αφού όλα ήταν καλυμμένα με άμμο? Και γιατί προς τα μέσα και όχι προς την είσοδο?

Στο ψηφιδωτό δάπεδο λείπει ένα κομμάτι του, το οποίο ήταν και αυτό σκεπασμένο με τόνους άμμου. Πως λοιπόν έφτασαν οι τυμβωρύχοι στο δάπεδο?

Το ίδιο συμβαίνει και με τον τάφο. Ο οποίος, ίσως, επίτηδες βαλμένος και σκορπισμένος, εκεί, για να παραπλανήσει τον επίδοξο τυμβωρύχο, που θα απογοητευόταν μη βρίσκοντας κτερίσματα και θα αναγκαζόταν να εγκαταλείψει, πιστεύοντας ότι ο τύμβος είχε συληθεί πριν από αυτόν.

Σε καμία αίθουσα ( από ότι έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα η ομάδα των ανασκαφέων) , δεν βρέθηκαν αντικείμενα ή κάτι άλλο που να μαρτυρά την χρήση των αιθουσών. Γιατί δεν βρέθηκαν?

Οι τρύπες των τυμβωρύχων είναι ψηλά προς το ταβάνι της κάθε αίθουσας, που σημαίνει ότι , οι άνθρωποι μπήκαν από ψηλά και αφού οι αίθουσες ήταν ήδη γεμάτες άμμο.

Πως έφτασαν λοιπόν στα δάπεδα και μετακίνησαν τόσο βαριά αντικείμενα και χάλασαν το ψηφιδωτό και ανακάτεψαν τον τάφο?

Το συμπέρασμα, λοιπόν, που καταλήγουμε είναι ότι οι ίδιοι οι Μακεδόνες άδειασαν τις αίθουσες και οι ίδιοι προκάλεσαν κάποιες ζημίες, για να απογοητεύσουν και να σταματήσουν τους εισβολείς.

Ο θησαυρός είναι μέσα στον τύμβο καλά κρυμμένος και περιμένει υπομονετικά, τις ημέρες δόξας που θα έρθουν και πάλι.

Γάκος Παύλος για τον alphafm.gr

Οι 4 αλλαγές που συμφωνήθηκαν με την τρόικα στο Ασφαλιστικό – Παγώνουν οι συντάξεις – Ανεβαίνουν τα όρια ηλικίας για σύνταξη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Αλλαγές στο Ασφαλιστικό χωρίς να θιγούν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα αντιπρότεινε η κυβέρνηση στην τρόϊκα επικαλούμενη τον κίνδυνο των άμεσων μαζικών συνταξιοδοτήσεων 150.000 εργαζομένων και του «ανοίγματος» νέας «μαύρης τρύπας» στα Ταμεία και στο Δημόσιο ύψους 1,6 δις ευρώ, όπως αποκάλυψε η «Ημερησία» το Σάββατο.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η κυβέρνηση αρνήθηκε, για το λόγο αυτό, να αλλάξει το 2015 ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων που προβλέπει ο Ν 3863/10 για όσους συνταξιοδοτηθούν από την 1/1/2015 (ένα τμήμα με τις καταστατικές διατάξεις των Ταμείων για το χρόνο ασφάλισης έως το 2010 και ένα δεύτερο, με αναλογία βασικής + αναλογικής σύνταξης, για το χρόνο ασφάλισης από την 1/1/2011) και αποδέχτηκε να προχωρήσει σε 4 αλλαγές:
1. Στην αύξηση των ενδιάμεσων (πριν από το 62ο) ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για όσους θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μετά το 2018 με την προσθήκη 2 ετών από την 1/1/2019 και 4 ετών από την 1/1/2020 έτσι ώστε την 1/1/2021 να ισχύει για όλους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (οικοδόμους, εργαζόμενους σε στοές, άτομα με ειδικές ανάγκες κ.α) το 62 ο έτος για μειωμένη και το 67ο για πλήρη σύνταξη. Μετά τις αυξήσεις των ορίων που ήδη έχουν επιβληθεί με την προσθήκη 2-12 ετών για όσους θεμελιώνουν από την 1/1/2013 συνταξιοδοτικό δικαίωμα, στους υπόλοιπους «παλαιούς» ασφαλισμένους δίνεται περίοδος χάριτος 4 ετών.
2. Στην αύξηση του ελάχιστου απαιτούμενου χρόνου ασφάλισης στα 20 έτη από τα 15 για όσους έχουν γεννηθεί από το 1975 και μετά. Με αυτή τη ρύθμιση δεν θα διαψευστούν οι προσδοκίες των μεγαλύτερων σε ηλικία που εκ των πραγμάτων αδυνατούν – λόγω και της υψηλής ανεργίας – να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας για να συμπληρώσουν τα επιπλέον έτη.
3. Στη διατήρηση του «παγώματος» των συντάξεων και μετά το 2016 (το Μνημόνιο έδινε τη δυνατότητα αυξήσεων στις καταβαλλόμενες σε συνάρτηση με την αύξηση του ΑΕΠ και του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή).
4. Στην αλλαγή των κριτηρίων για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ σε χαμηλοσυνταξιούχους με πρόβλεψη να ενταχθεί η σχετική παροχή στο πλαίσιο των κοινωνικών επιδομάτων και στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Η κυβέρνηση αναμένει, πάντως, τις απαντήσεις της τρόικας στη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση. imerisia.gr

Σαν σήμερα κυκλοφόρησε το απίστευτο » Thriller » – Michael Jackson (1982 )

Άλλαξε τα πάντα στην μουσική, στον χορό στα video clips –

Λεωφορεία από όλη την Ελλάδα στα Τρίκαλα για τον… «Μύλο των Ξωτικών»

Ξεκίνησαν οι αφίξεις λεωφορείων στα Τρίκαλα λόγω του «Μύλου των Ξωτικών» και χθες το …ποδαρικό έγινε με μαθητές και γονείς που ήρθαν από την Ναύπακτο.

Οι αφίξεις λεωφορείων όπως κατέγραψε το trikalanews.gr συνεχίστηκαν σήμερα στα Τρίκαλα με μαθητές και τους γονείς τους από τον Βόλο, την Ιτέα, την Εύβοια, την Χαλκίδα, την Κατερίνη, τα Ιωάννινα, την Θάσο, την Ηγουμενίτσα, Λευκάδα, Καρπενήσι, Λαμία και Σοφάδες.

Οι ετοιμασίες για τα απογευματινά εγκαίνια είναι πυρετώδεις και οι διοργανωτές υπόσχονται μια φαντασμαγορική εκδήλωση τελετής εγκαινίων εφάμιλλη της φήμης του «Μύλου των Ξωτικών».

Εκδρομές ετοιμάζουν πολίτες και σύλλογοι και από την Π.Ε Καστοριάς

Τα «φώτα» στην Καστοριά

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του Βορρά της Γ’ Εθνικής με το ματς ανάμεσα στην Καστοριά και την Μελίκη να κλέβει την παράσταση.

Η πρωτοπόρος Λάρισα αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανεδεσσαϊκό, ο οποίος ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Η 3η της βαθμολογίας Καστοριά θα υποδεχθεί την 5η Μελίκη και αυτή η αναμέτρηση συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Κυριακή 30 Νοεμβρίου
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Διόσκουροι-Πρωτέας Γρ. Τζιοπάνος Ν.-Παπαδοπούλου Χρ. (Μπαταούλα)
Καστοριάς 18.00 Καστοριά-Μελίκη Κοϊμτζόγλου-Τσοκόλης (Πλεξίδας)
Σιάτιστας (Νέο) 17.00 Σιάτιστα-Βόνιτσα Καρακώστας-Δολγύρας (Μερτζάνης)
Βάκης Παρασκ. 18.00 Μεταμόρφωση Β.-Ηρακλής Κοζ. Δημάδης-Κατρακάρης (Μόρφη Γ.)
ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Καρδίτσα Δημόπουλος-Τσακαλογιάννης (Μάρκου)
ΔΑΚ Έδεσσας 18.00 Πανεδεσσαϊκός-Λάρισα 1964 Μανιός-Μαραθιώτης (Δεπούδης)
Βόνιτσας 17.00 Αιόλος Αστακού-Νίκη Βόλου Καρακάσης-Κρεσταινίτης (Παπαδόπουλος Γ.)

Βαθμολογία (σε 7 ματς)
1. Λάρισα 1964 14 7-0 614-489
2. Αίολος Αστακού 13 6-1 579-449
3. Καστοριά 13 6-1 602-521
4. Αγρίνιο 12 5-2 504-466
5. Ηρακλής Κοζάνης 12 5-2 474-458
6. Μελίκη 11 4-3 499-526
7. Διόσκουροι Κοζάνης 10 3-4 466-474
8. Σιάτιστα 10 3-4 499-533
9. Μεταμόρφωση Βόλου 10 3-4 484-521
10. Καρδίτσα 10 3-4 464-480
11. Νίκη Βόλου 9 2-5 475-519
12. Πρωτέας Γρεβενών 8 1-6 439-470
13. Βόνιτσα 8 1-6 518-604
14. Πανεδεσσαϊκός 7 0-7 468-57

superbasket.gr

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τα μέτρα και την άγρια φορολόγηση. Δεν αντέχει πλέον κανένας Έλληνας

Είναι ντροπή να υποχωρεί συνέχεια η κυβέρνηση και να μην αντιδρούν βουλευτές και Έλληνες παράγοντες.

Δεν μπορούν να πληρώνουν πλέον τα λάθη και τις αθλιότητες των πολιτικών προσώπων από το 74 μέχρι σήμερα, συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι…….

Έρχονται νέα μέτρα – Σε λίγες μέρες έτοιμο το σχέδιο πάει Βουλή για ψήφιση

Δραματικές στιγμές για όλη την χώρα, μας έχουν διαλύσει και κοιτάμε κάθε μέρα που μπορεί να φτάσει όλη αυτή η κατάντια.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον και από Καστοριά,Δ. Μακεδονία αλλά και από όλη την χώρα να δούμε τα μούτρα αυτών που θα ψηφίσουν ξανά επώδυνα μέτρα δήθεν για διάσωση της χώρας.

Σας θυμίζουμε, εκλογές σε λίγες βδομάδες

 

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr