Αρχείο για : Ιούλιος, 2015

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Σύλληψη αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πέντε (5) εντάλματα σύλληψης

Χθες (30-07-2015) το βράδυ στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, συνέλαβαν 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν:

α) τέσσερα (4) εντάλματα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας εκ των οποίων:

  • δύο (2) εντάλματα σύλληψης για ληστεία κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση,
  • ένα (1) ένταλμα σύλληψης για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία και
  • ένα (1) ένταλμα σύλληψης για ζωοκτονία,

πράξεις που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο του 2006 και

β) ένα (1) ένταλμα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ληστεία κατά συναυτουργία, πράξη που έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας τον Ιούνιο του 2006.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Σύλληψη 38χρονου αλλοδαπού στην Καστοριά για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Σύλληψη 38χρονου αλλοδαπού στην Καστοριά για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Χθες (30-07-2015) το βράδυ στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς συνέλαβαν 38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Νιγηρίας, για παράβαση του νόμου «περί πνευματικής ιδιοκτησίας».

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 38χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν διακόσιοι τριάντα (230) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου ( CD ) και σαράντα δύο (42) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας ( DVD ), που δεν έφεραν την προβλεπόμενη συσκευασία και την ειδική ταινία ασφάλειας και γνησιότητας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Η περιοχή που επισκέφθηκε η αποστολή του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών αναλαμβάνει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

Δ.Τ – Το Πεκίνο θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στην περιφέρεια Habei που ήταν προορισμός της επιχειρηματικής αποστολής του ΣΕΓ. Ο Δήμος Zhangjiakou αριθμεί περίπου 4,5 εκατομμύρια κατοίκους ενώ είναι μέρος της επαρχίας Hebei με πληθυσμό 80 εκατομμύρια κατοίκους, Η περιοχή έχει πολύ μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Πεκίνο, ενώ αποτελεί σημαντικό χειμερινό θέρετρο. Μέχρι τώρα έχουν γίνει επενδύσεις ύψους 80 δις δολλάριων, ενώ έχουν δημιουργηθεί σχετικές υποδομές φιλοξενίας 3.000.000 ατόμων το χρόνο. Εκτός από αυτές τις υποδομές η περιοχή διαθέτει υψηλό κατά κεφαλή εισόδημα ανά κάτοικο με αντίστοιχες υψηλές καταναλωτικές δαπάνες γεγονός που την καθιστά ευνοικό προορισμό ελληνικών προιόντων και δη γουνοποιητικών.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη, της ανάληψης δηλαδή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων προσδίδει άλλη δυναμική στο εγχείρημα των ελληνικών γουνοποιητικών επιχειρήσεων καθώς η περιοχή αναβαθμίζεται πάρα πολύ.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσουλιώτας Μηνάς        Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

 

Φοβισμένοι αρκετοί αντιδήμαρχοι του ΑΓΓΕΛΗ για τις αλλαγές που θα έρθουν σε μερικούς μήνες

Η αντίστροφη μέτρηση στον Δήμο Καστοριάς για κάποιους αντιδημάρχους ξεκίνησε και ας λένε ορισμένοι » θα φύγω όποτε θέλω εγώ και όχι όποτε θέλει ο Αγγελής »

Ο δήμαρχος Καστοριάς θα αλλάξει 3 η 4 από την ομάδα των εφτά.

 

 

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε τεταμένο κλίμα και χωρίς να χρειαστεί να γίνει καταμέτρηση των ψήφων, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν στη χθεσινή 12ωρη συνεδρίαση, τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου τον Σεπτέμβριο, όπως είχε προτείνει στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα απορρίφθηκε η πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας για διεξαγωγή διαρκούς συνεδρίου τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και ταυτόχρονο πάγωμα των συνομιλιών με τους δανειστές για τη νέα τριετή συμφωνία.

Νωρίτερα, η πλευρά Λαφαζάνη είχε δει τα μέλη της ομάδας των 53+, στην οποία ανήκουν ο γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης και ο ΥΠΟΙΚ Ευκλείδης Τσακαλώτος, να στηρίζουν την πρόταση Τσίπρα, αλλά και στελέχη της -όπως ο υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος Αλέκος Καλύβης και τρία ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες- να αποκηρύσσουν τη σκληρή γραμμή που οδηγεί στη διάσπαση και να τάσσονται υπέρ του συνεδρίου το φθινόπωρο.

Παράλληλα, η παραίτηση των 17 μελών της Κ.Ε. που ανήκουν στην ΚΟΕ του Ρούντι Ρινάλντι, ο οποίος προχθές είχε παραιτηθεί από την Πολιτική Γραμματεία, αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο την ομάδα των στελεχών που αντιδρούν στη συμφωνία. Μάλιστα οι τρεις βουλευτές της ΚΟΕ (Κοδέλας, Σωτηρίου, Χατζηλάμπρου) θα ανεξαρτητοποιηθούν από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας την κυβερνητική πλειοψηφία με 159 βουλευτές.

Την πλάστιγγα υπέρ της εισήγησης Τσίπρα έγειρε και η πρόταση για διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος το Σαββατοκύριακο. Έτσι οι «σκληροί» της Αριστερής Πλατφόρμας θα λύσουν τους λογαριασμούς τους με την ηγεσία στο επικείμενο συνέδριο το οποίο ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε «κοροϊδία».

Στο μεσοδιάστημα, όπως όλα δείχνουν, θα καταψηφίσουν στη Βουλή τη συμφωνία όταν και εάν αυτή έρθει προς έγκριση, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάζοντας τον Πρωθυπουργό να βγάλει τον επόμενο λαγό από το καπέλο που ακούει στο όνομα εκλογές το φθινόπωρο, αφού –όπως είπε ο ίδιος χθες το πρωί– «την πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη θα τη ρίξουν αριστεροί επειδή κατά τη γνώμη τους δεν ήταν τόσο αριστερή».

Με παρέμβαση της Μ.Αντωνίου η η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ν.Δ κο Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Μετά από αίτημα του Β΄ Αντιπροέδρου της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ, Γιάννη Τοτονίδη, προς τη Βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, πραγματοποιήθηκε προχθές συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων με τον Αρχηγό της Ν.Δ κο Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Στη συνάντηση στην οποία μετείχε και η Βουλευτής, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ομοσπονδίας, ενημέρωσαν τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα μεγάλα προβλήματα που προκύπτουν από την αλλαγή πολιτικής της κυβέρνησης στο θέμα του μεταναστευτικού, καθώς επίσης και για θέματα του κλάδου που αφορούν σε ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ.

Η Βουλευτής εξειδίκευσε τα παραπάνω θέματα σε επίπεδο Π.Ε. Καστοριάς και ανέλυσε τις πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει και υλοποιήσει η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τα θέματα αυτά στην Π.Ε. Καστοριάς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ζητούν νέες επιβαρύνσεις για 700.000 μικρομεσαίους

Στο 100% η προκαταβολή φόρου εισοδήματος από ελεύθερους επαγγελματίες και εισφορά αλληλεγγύης 6% άνω των 50.000 ευρώTη σταδιακή αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος από το 55% στο 100% έως το 2016 για πάνω από 700.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους με «μπλοκάκια», καθώς και την επιβολή εισφοράς αλληλεγγύης 6% για όλα τα ετήσια εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ ζήτησαν οι εκπρόσωποι των θεσμών από την ελληνική κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις του τελευταίου τριημέρου.

Οι δύο αυτές απαιτήσεις των δανειστών τέθηκαν άμεσα στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, η οποία υπέστη αφόρητες πιέσεις να τις μετατρέψει σε νομοθετικές ρυθμίσεις έτοιμες για ψήφιση από τη Βουλή μέχρι τα μέσα Αυγούστου!

Επισήμως, η κυβέρνηση τηρεί σιγήν ιχθύος για τα μείζονα αυτά ζητήματα, αφήνοντας να διαρρεύσει ένα μέρος μόνο των προτάσεων των εκπροσώπων των δανειστών.

 

Συγκεκριμένα, κύκλοι του υπουργού Οικονομικών Ε. Τσακαλώτου ανέφεραν χθες ότι «οι θεσμοί ζητούν την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης 8% για εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ, καθώς εκτιμούν ότι μπορεί να οδηγήσει σε φοροδιαφυγή, όμως η ελληνική πλευρά θεωρεί ότι είναι πολιτική απόφαση και αφορά την ανακατανομή των οικονομικών βαρών στον πληθυσμό της χώρας». Ουσιαστικά, από το περιβάλλον του υπουργού αποκρύφτηκε το σύνολο των απαιτήσεων των δανειστών για την άμεση επιβολή νέων επαχθών φορολογικών μέτρων.

Στην πραγματικότητα, οι εκπρόσωποι των θεσμών ζήτησαν «διορθώσεις» στα φορολογικά μέτρα που ψηφίστηκαν στις 15 Ιουλίου με την προσθήκη νέων επαχθών ρυθμίσεων, που θα προβλέπουν:

1) Αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος για όλες τις ατομικές επιχειρήσεις (εμπόρους, βιοτέχνες και επιτηδευματίες που τηρούν απλογραφικά βιβλία), όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και όλες τις προσωπικές εταιρείες από το 55% στο 75% για τη χρήση του 2015 και στο 100% για τη χρήση του 2016!

Η ρύθμιση αυτή θα έχει ως συνέπεια να υπερφορολογηθούν τα εισοδήματα που θα δηλώσουν πάνω από 700.000 μικρομεσαίοι επαγγελματίες το 2016 για το τρέχον έτος, καθώς επί του κύριου φόρου που θα επιβληθεί με 26% από το πρώτο ευρώ η προκαταβολή φόρου θα υπολογιστεί πλέον με 75% αντί 55%.

Ακόμη πιο μεγάλες θα είναι οι επιβαρύνσεις το 2017 για τα εισοδήματα του 2016, καθώς η προκαταβολή φόρου θα αυξηθεί περαιτέρω από το 75% στο 100%. Στους φορολογούμενους που θα επιβαρυνθούν περιλαμβάνονται και χιλιάδες εργαζόμενοι με «μπλοκάκια» οι οποίοι εισπράττουν ταυτόχρονα και μισθούς. Οι εν λόγω φορολογούμενοι θεωρούνται από την εφορία ελεύθεροι επαγγελματίες και αναγκάζονται να πληρώνουν κύριο φόρο 26% επί του καθαρού εισοδήματος από τα «μπλοκάκια» και προκαταβολή φόρου υπολογιζόμενη επί του κύριου φόρου.

2) Αλλαγές στην κλίμακα της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για τα ετήσια εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ. Ο συντελεστής της εισφοράς ζητείται να αυξηθεί από το 4% στο 6% για εισοδήματα από 50.000,01 ευρώ έως 100.000 ευρώ, να παραμείνει στο 6% για εισοδήματα από 100.001 έως 500.000 ευρώ και να μειωθεί από το 8% στο 6% για εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ, τα οποία δηλώνονται μόνο από 230 άτομα! Ουσιαστικά, οι θεσμοί απαιτούν να ισχύσει εισφορά αλληλεγγύης 6% για όλα τα εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τα όσα ανέφεραν χθες το απόγευμα κύκλοι του υπουργού Οικονομικών, οι επικεφαλής των κλιμακίων των τεσσάρων θεσμών, Ντέκλαν Κοστέλο (Ε.Ε.), Ράσμους Ρίεφερ (ΕΚΤ) και Νικολό Τζιαμαριόλι (ESM) καθώς και η Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), θα συναντηθούν σήμερα στις 10.00 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών με τους υπουργούς Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη. Πρόκειται, όπως τόνιζαν, «για συνάντηση γνωριμίας».

Μάχες για εργασιακά- ασφαλιστικό

Η «βεντάλια» όλων των «καυτών» θεμάτων, που περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, ανοίγει ουσιαστικά από σήμερα, οπότε και τη «σκυτάλη» της διαπραγμάτευσης από τα τεχνικά κλιμάκια αναλαμβάνει το κουαρτέτο των δανειστών, που βρίσκεται σε απαρτία ύστερα και από την άφιξη χθες το απόγευμα στην Αθήνα της εκπροσώπου του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου.

Τυπικά, με βάση τα χρονοδιαγράμματα, τα τεχνικά κλιμάκια ολοκληρώνουν σήμερα το έργο τους και βάσει των πορισμάτων τους για την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών και του προϋπολογισμού θα κινηθούν το Σαββατοκύριακο στις συζητήσεις οι επικεφαλής των δανειστών που έρχονται στο προσκήνιο της διαπραγμάτευσης με στόχο την άμεση ολοκλήρωση του ελέγχου.

Ολοι ετοιμάζονται για σκληρή «μάχη» με το κουαρτέτο, καθώς γνωρίζουν ότι έρχεται με βαριά «ατζέντα», που, εκτός από το ασφαλιστικό και τις παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας, περιλαμβάνει την αντιστάθμιση των αποφάσεων του ΣτΕ για το συνταξιοδοτικό, την αναστροφή ή την αντιστάθμιση μονομερών ενεργειών και βέβαια μέτρα κάλυψης του δημοσιονομικού κενού που ξεπερνά ήδη τα 3,5 δισ. ευρώ, αφού η οικονομία γύρισε και πάλι στην ύφεση.

Στην κυβέρνηση δεν θεωρούν τυχαίο ότι πριν αρχίσει δράση η «ομάδα» ζήτησε την κατάργηση των πρόωρων συντάξεων ως τρίτο προαπαιτούμενο, κάτι που απέρριψε το υπουργείο Εργασίας.

Σε Ίλιον και Πύργο οι δύο υπερτυχεροί του τζόκερ

Το αστρονομικό ποσό των 9.700.000 ευρώ μοιράζονται δύο υπερτυχεροί που προέβλεψαν τους τυχερούς αριθμούς στην κλήρωση της Πέμπτης. Τα τυχερά δελτία παίχτηκαν στο Ίλιον και τον Πύργο και φυσικά τα ονόματα των τυχερών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Τα οκτώ πεντάρια που βγήκαν από την κληρωτίδα παίρνουν από περίπου 60.000 ευρώ, ενώ τα 79 κερδισμένα δελτία στην κατηγορία 4+1 από 2.500 ευρώ.

Συνολικά παίχτηκαν περίπου 11 εκατ. στήλες.

Τα νούμερα του Τζόκερ: 29, 17, 44, 22, 31

Τζόκερ: 4

Συντάξεις: Τέλος μέσα στον Αύγουστο όλες οι πρόωρες – Να κοπεί άμεσα το ΕΚΑΣ θέλουν οι δανειστές

Άμεσα να έρθουν οι αλλαγές στο ασφαλιστικό απαιτούν οι δανειστές που θέλουν οι πρόωρες συντάξεις να πάρουν τέλος, ενώ ζητούν περικοπή του ΕΚΑΣ νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Μαύρα είναι τα μαντάτα για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους με την τετράδα των δανειστών να απαιτεί οι αλλαγές να έρθουν άμεσα και να μην υπάρξουν σταδιακές αλλαγές σε βάθος χρόνου όπως σχεδιάζει η ελληνική πλευρά.

Έτσι χιλιάδες ασφαλισμένοι, πιθανότατα μέσα στον Αύγουστο και ίσως πριν την υπογραφή της συμφωνίας να χάσουν το τρένο της συνταξιοδότησης και να δουν ότι πρέπει να παραμείνουν στη δουλειά από και 15 έτη περισσότερο.

Οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι μητέρες ανηλίκων που δεν έχουν πιάσει το ηλικιακό όριο που απαιτεί ο υπάρχον νόμος ενώ συνολικά αναμένεται να θιγούν περίπου 150.000 άτομα.

Διασώζονται περίπου 15.000 άτομα που έχουν βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα αλλά και άλλοι 130.000 ασφαλισμένοι που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα και πιάνουν και το όριο ηλικίας αλλά και τα έτη ασφάλισης που απαιτούνται.

Παράλληλα όμως και για όσους έχουν το δικαίωμα να βγουν πρόωρα έρχεται μεγάλη μείωση στο ποσό της σύνταξης με ποινή 16% κατά τη μεταβατική περίοδο ως την πλήρη σύνταξη.

Άστατος καιρός στα κεντρικά και βόρεια

Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Βαθμιαία θα επικρατήσουν βοριάδες 4 έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, αλλά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 26 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Άστατος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες και μεσημβρινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτικη Μακεδονία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και στα ορεινά πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: στη δυτικη Μακεδονία από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου και στα υπόλοιπα από 24 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικη Στερεά, δυτικη Πελοπόννησος

καιρός: σχεδόν αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανόν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

άνεμοι: ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 25 έως 39 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: στη Θεσσαλία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, βελτιούμενος τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά, κυρίως της ανατολικής Στερεάς.

άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 24 έως 39 και πιθανόν τοπικά στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο έως 40 βαθμούς κελσίου.Στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αίθριος.

άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά έως 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 25 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στις Κυκλάδες η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: αίθριος.

άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 25 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στα Δωδεκάνησα η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr