Αρχείο για : Μάιος, 2016

Βίντεο από την συνέντευξη τύπου του Γ.Γ του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη κ. Αναγνωστάκη για το νέο αστυνομικό μέγαρο

Δείτε τις δηλώσεις της Ο.Τελιγιορίδου, του Γ.Γ του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη και του περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας.

Δύσκολες οι αλλαγές για τον Αγγελή. Περνούν οι μέρες και όλο και πιο δύσκολη είναι η απόφαση του…..Πάμε για τα 2,5 χρόνια

Είναι δύσκολη η απόφαση για αλλαγές και μάλιστα ριζικές σε μια στιγμή πολύ κρίσιμη για την δημοτική αρχή με ελάχιστο έργο μέχρι στιγμής η πλειοψηφία και ο δήμαρχος σκέφτονται πολύ σοβαρά το θέμα των αλλαγών στις αντιδημαρχίες και δεν είναι λίγοι και απογοητευμένοι Δ.Σ που τονίζουν ανοιχτά πλέον πως ο δήμαρχος δεν θα κάνει τις αλλαγές που έχει ανακοινώσει

Πάμε για ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου; To ρωτάμε διότι χρειάζεται επικαιροποίησης της μελέτης ( όπως τονίζαμε μήνες πριν )

 

Η επικαιροποίηση της μελέτης θα πάρει χρόνο. Κατασκευαστική εταιρία και δημοπρασία θα είναι η επιτυχία όταν ανακοινωθούν

Στην Καστοριά ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης

Έντονη προσπάθεια να προχωρήσει επιτέλους η περίφημη ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου της Καστοριάς

 

 

 

 

 

 

 

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου που έχει δεσμευτεί για την ανέγερση μέσα στο 2016 αγωνιά για το αν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα μπορέσουν να συντονιστούν ώστε να δοθούν γρήγορες λύσεις.

Τεράστια η αγωνία της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων που αναμένουν το νέο τους κτίριο από το 2006 περίπου.

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα πάντως ο γενικός γραμματέας ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν είναι στις δικές μου αρμοδιότητες και υπηρεσίες όλα αυτά αλλά έχουμε τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα έχουμε χρονική καθυστέρηση.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πιέζει ασφυκτικά…..

 

» Δεν θα υπάρξει σκυλί οπως πάει να περισυλλεξετε πρώην κτηνίατρε νυν δήμαρχε Καστοριάς Αγγελή »

ΒΟΥΤΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΦΤΑΝΕΙ !!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Δ.Τ – Ένας νομός βουτηγμένος στο αίμα απο νεκρα σκυλια. Φόλες συνεχίζουν να πέφτουν σε ολα τα σημεια του νομου μας , Στο κέντρο απο μανιακοί , στο κέντρο της πόλης ,έξω απο το κυνοκομειο , σε σκυλιά τσομπανη στην Λεύκη στο Κωσταραζι στο Μαυροβο , βρίσκουμε νεκρά σκυλιά μέχρι και στο περιφερειακό δρόμο (!) έχουμε αλλα τοσα αγνοούμενα …. Μαζικες δολοφονιες σε τοσα πολλα μερη και 1 στόμα δεν άνοιξε. 1 άνθρωπος δεν ειδε κάτι η δεν άκουσε κατι. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλάει. Δεν θα υπάρξει σκυλί οπως πάει να περισυλλεξετε πρώην κτηνίατρε νυν δήμαρχε Καστοριάς Αγγελη.

OΠΑΚ Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς

Άυριο καταβάλονται οι συντάξεις του ΟΓΑ

Αύριο, Τετάρτη 1η Ιουνίου, θα καταβληθεί η σύνταξη του μηνός Ιουνίου 2016 σε 659.762 συνταξιούχους του ΟΓΑ με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛΤΑ, που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων του μηνός Ιουνίου 2016 ανέρχεται στο ποσό των 297.076.197 ευρώ.

Νέα διανομή ακτινιδίων από τον Δήμο Άργους Ορεστικού και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Νέος Αλιάκμων» Ημαθίας

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει ότι σε συνέχεια της συνεργασίας με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Νέος Αλιάκμων» Ημαθίας θα πραγματοποιήσει νέα διανομή ακτινιδίων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και απόρους, την Πέμπτη 02 Ιουνίου και την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2016.

Τα φρούτα θα διανεμηθούν στο αμαξοστάσιο του Δήμου από τις 9.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.

Ωφελούμενοι θα είναι οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι δικαιούχοι του Προγράμματος ΤΕΒΑ (θα πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα ή κάρτα σίτισης).

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την Μελέτη Αρδευτικού του Φράγματος Νεστορίου

Την υπόσχεση ότι η αρμόδια Επιτροπή θα έχει προχωρήσει την αξιολόγηση των προσφορών, μέχρι το τέλος Αυγούστου, απέσπασε η Μαρία Αντωνίου σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Διεύθυνση Μελετών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σχετικά με την Μελέτη Αρδευτικού του Φράγματος Νεστορίου.

Η ενημέρωση που είχε είναι ότι επιτέλους ορίστηκαν από το προεδρείο τα μέλη της Επιτροπής, τα οποία θα κάνουν την αξιολόγηση των Τεχνικών Προσφορών, που αποτελεί και το πιο δύσκολο στάδιο της διαδικασίας, ώστε να προχωρήσουν μετά στο άνοιγμα των προσφορών.

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη, έπειτα από τις πολλές καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα τόσο στο έργο του Φράγματος Νεστορίου, όσο και στην Μελέτη του Αρδευτικού, για την πορεία των οποίων η Μαρία Αντωνίου είχε καταθέσει σχετικές Ερωτήσεις στην Βουλή.

Να σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους…..

Στην Καστοριά φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για μεθοδευμένες ενέργειες, κόπο δουλειά ιδρώτα γιατί μια τράπεζα που προχώρησε σε μια επιπλέον μέρα εξυπηρέτησης του κοινού.Την στιγμή όμως που χάνουμε τρομερά πράματα στην περιοχή μας οι πάντες κρύβονται…….

Έγινε είδηση από την περιφέρεια Δ.Μακεδονίας η επιπλέον μια μέρα λειτουργίας της ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην Μεσοποταμία

Δ.Τ – Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την ποιότητα στη ζωή τους και στις επαφές με υπηρεσίες και φορείς. Έπειτα από τις μεθοδευμένες ενέργειες τόσο της ίδιας όσο και του Θεοφύλακτου Ζυμπίδη, ως Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Καστοριάς, η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε για την καλύτερη και ομαλότερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής της Μεσοποταμίας να επεκτείνει τη λειτουργία του υποκαταστήματός της στη Μεσοποταμία κατά μία ημέρα ακόμη. Το συγκεκριμένο υποκατάστημα θα λειτουργεί πλέον Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή.

Την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου στην Καστοριά ανακοινώνει αύριο και επίσημα η κυβέρνηση

Σύμφωνα με πληροφορίες μας αύριο εκπρόσωπος του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη θα ανακοινώσει την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου στην Καστοριά.

Υπόθεση και δέσμευση που έχει πάρει πάνω της ο Ολυμπία Τελιγιορίδου εδώ και 7 μήνες περίπου

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr