Αρχείο για : Δεκέμβριος, 2016

Μια »νέα» πανέμορφη μπάντα από παιδιά στους δρόμους της Καστοριάς

Μια ξεχωριστή μουσική κατάσταση με κάλαντα και όχι μόνο….

Και το Μουσικό Σιάτιστας είναι μόνο η αρχή.

Δέσποινα Παραρά, Κων/νος και Γιώργος Κώττας, Γιώργος Ζιάμος

 

 

Γλέντια άφθονο κρασί σε όλη την Καστοριά και νέες καλές παρέες

Λίγες ώρες για το τέλος του 2016……

KAΣΤΟΡΙΑ – Χωρίς κόσμο η εκδήλωση του Δήμου Καστοριάς με τον Αη Βασίλη (Φώτο)

Δυστυχώς η προγραμματισμένη εκδήλωση του Δήμου Καστοριάς με τον Αη Βασίλη να μοιράζει δώρα στα παιδιά δεν είχε την συμμετοχή που περίμεναν οι διοργανωτές του Δήμου, ελάχιστα ήταν τα μικρά παιδιά που πήγαν με τους γονείς τους στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη.

Στάσιμο στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ και το θέμα ίδρυσης μουσικού σχολείου

Οι πάντες κωλυσιεργούν, η απόλυτη αδιαφορία. Όλη η Ελλάδα δημιούργησε μουσικά σχολεία. Eκτός η δική μας περιοχή.

Η τελευταία έντονη δραστηριότητα είναι η κοινοβουλευτική πίεση της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ με ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας.

Αυτή είναι η απάντηση του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

Προβληματικό οικόπεδο πρότεινε ο δήμος Καστοριάς για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου – Το αποκάλυψε χθες η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ » o δήμος πρέπει να βρει την λύση»

Αρχίζουν να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον……Αποκαλύπτουμε έγγραφα και αποφάσεις

Μετά τις ευχαριστίες ο ένας στον άλλον, αγκαλιές φιλιά, μπράβο, τρέξαμε το πετύχαμε και πολλά τέτοια….Όλοι έχουμε προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Αστυνομικό μέγαρο δεν θα δούμε με τέτοιες εξελίξεις και καταγγελίες.

» Υπήρξε μια απόφαση του ΔΗΜΟΥ Καστοριάς για την παραχώρηση του διπλανού οικοπέδου την οποία καθυστέρησε πολλούς μήνες ο δήμος, η απόφαση στάλθηκε αρχές ΟΚΤ ( η απόφαση πάρθηκε από τον ΔΗΜΟ τέλος ΜΑΡΤΙΟΥ) το οικόπεδο που πρότεινε και αποφάσισε ο δήμος Καστοριάς έχει ένα πρόβλημα δεν έχει γίνει πολεοδομική πράξη ( τακτοποίησης και αναλογισμού) από τον Δ. Καστοριάς, με αποτέλεσμα, αποκάλυψε η κ.Τελιγιορίδου, να φαίνεται τυφλό »

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ » ΡΕΠΟΡΤΑΖ » :

Παρουσιάζουμε 3 αποφάσεις του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Η πρώτη της ΔΕΥΑΚ

Η δεύτερη και η τρίτη είναι αποφάσεις του δήμου Καστοριάς και της επιτροπής ποιότητας ζωής. Όλοι αναρωτιόμαστε, οι εισηγητές των αποφάσεων, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της κ.Τελιγιορίδου, προφανώς δεν γνώριζαν ότι παραχωρούμε »τυφλό» οικόπεδο, και όλο αυτό το ανακαλύψαμε τώρα στο τέλος του 2016….

 

Προϊστάμενοι,υπάλληλοι,παράγοντες της πολεοδομίας της ΔΕΥΑΚ η του δήμου Καστοριάς έχουν να πουν κάτι για όλο αυτό που ακούγεται σήμερα;
Οι ευθύνες μάλλον πηγαίνουν σε αυτούς από ότι καταλαβαίνουμε.
Πριν μιλήσουμε για νέο ΦΙΑΣΚΟ, περιμένουμε εξηγήσεις ώστε η κοινωνία, δυστυχώς για μια ακόμη φορά να βλέπει να συμβαίνουν,  περίεργα,παράλογα πράματα.

Είναι δυνατόν με τόσες ανακοινώσεις που έχουν γίνει, με αγκαλιές φιλιά,ευχαριστίες και τόσα άλλα σήμερα να αντιλαμβάνονται δήθεν πως είναι προβληματικό το οικόπεδο που παραχώρησε ο δήμος Καστοριάς;
Αν είναι έτσι λοιπόν τι λέτε τώρα κ.Δήμαρχε, πάλι λάθος, δεν βλέπουμε ανακοίνωση του δήμου Καστοριάς, δεν βλέπουμε ανακοινώσεις της αστυνομικής ένωσης.

DIKTYO1 – Παρασκευή 30.12.2016 – Δείτε το δελτίο ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-

Σιωπή για την καθυστέρηση και την απόλυτη αποτυχία και στο θέμα του νέου αστυνομικού μεγάρου που φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ…..

Η απόλυτη τοπική καθίζηση συνεχίζεται……

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις που έκανε η κ. Τελιγιορίδου για οικόπεδο »τυφλό» που παραχώρησε ο δήμος Καστοριάς, υπάρχει και πάλι από όλους βουβαμάρα, φόβος και προσπάθεια να κρυφτούν……

ΟΧΙ, το τοπικό αίσχος είναι τεράστιο……

Να τα μας……Μεγάλο πρόβλημα για την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου. Το αποκάλυψε η κ. Τελιγιορίδου χθες μέσα από το DIKTYO1. Μάλλον δεν θα γίνει ΠΟΤΕ……

Απίστευτη η εξέλιξη. Μας έμειναν και πάλι μόνο οι υποσχέσεις. Δείτε τις δηλώσεις της κ. Τελιγιορίδου

» Παραχώρησε ο δήμος Καστοριάς »τυφλό» οικόπεδο » . Αυτό δήλωσε εκπλήσσοντας τους πάντες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας χθες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Γιάννα Λούσιου και στο DIKTYO1.

Κρατείστε την εικόνα για το αρχείο σας γιατί δεν θα γίνει ποτέ……

Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όλες αυτές οι αναφορές και τοποθετήσεις μας πως δύσκολα θα υλοποιηθεί η δέσμευση και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωτούλας απαντά με στοιχεία στον Σ.Λιάνο και όχι μόνο – » Σας καταγγέλλω για όσα έντεχνα και ψευδώς ανακοινώσατε. Aναληθής διχαστική και μη παραγωγική η όλη αναφορά σας »

 

Έπεσε μεγάλη ΣΙΩΠΗ στο δημοτικό μέγαρο Καστοριάς

Σκληρή, αλλά με πίνακες και επιχειρήματα η σημερινή απάντηση στον ΣΩΚΡΑΤΗ ΛΙΑΝΟ από τον π.Αντιδήμαρχο Καστοριάς ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΤΟΥΛΑ.

Προς το τέλος του άρθρου και των στοιχείων που ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Κωτούλας, δείτε εικόνα που δείχνει μεγέθη έργων και εργασιών τα οποία διαψεύδουν κατά πολύ τα προφορικά στοιχεία που μόνος του και χωρίς καμία άλλη στήριξη παρουσίασε στο Δ.Σ ξαφνικά ο κ. Λιάνος ( χωρίς στήριξη η επιβεβαίωση ούτε και από τον κ. Αγγελή)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

Θέμα : Στοιχεία εκτελεστέων έργων και εργασιών στον Δήμο Καστοριάς

Κ. Αντιδήμαρχε,

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο θίξατε ένα ευαίσθητο θέμα που αφορούσε την κατανομή κονδυλίων στον Δήμο Καστοριάς και μιλήσατε για αδικία του αστικού ιστού σε σχέση με την περιφέρεια του Δήμου, επιρρίπτοντας μάλιστα ευθύνες σε παλαιότερους αντιδημάρχους. Για αυτό τον λόγο θεωρώ λοιπόν χρέος μου να ενημερώσω και να πληροφορήσω γραπτώς για όσα πολύ έντεχνα και ψευδώς προσάπτονται, και ταυτόχρονα να καταγγείλω την εσφαλμένη εικόνα που παρουσιάζεται που πιστεύω ότι είναι αναληθής, διχαστική και μη παραγωγική.

Πίνακας 1: Κατανομή έργων και εργασιών από εθνικούς πόρους (2014-16)

 

 

Στον πίνακα 1 που αφορά το χρονικό διάστημα 20 μηνών τις περιόδου ευθύνης μου σαν Αντιδήμαρχος ΤΥ, φαίνεται η ποσοστιαία κατανομή από εργασίες και έργα τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί από διάφορες πηγές χρηματοδότησες ΣΑΤΑ, Άρθρου 27 και Δημοτικών πόρων. Τα στοιχεία αφορούν εκτελεσμένα έργα και έχουν υπολογιστεί στο αρχικό τους προϋπολογισμό (προ εκπτώσεων δηλαδή).

Επίσης, στον πίνακα 2 απεικονίζεται η κατανομή των πόρων από Ευρωπαϊκά Προγράμματα (κυρίως ΠΕΠ Δυτ. Μακεδονίας) τόσο στα τελευταία χρόνια της περιόδου 2000-2006 αλλά και ολόκληρης της περιόδου 2007-2013.

Πίνακας 2: Κατανομή έργων και εργασιών από ευρωπαϊκούς πόρους (2014-16)

 

Τα στοιχεία στα οποία έχουν βασιστεί οι υπολογισμοί έχουν συλλεχτεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς και είναι στην διάθεση σας, μαζί φυσικά με την λίστα και τους πίνακες με τα σχεδιασμένα έργα για την επόμενη περίοδο. Επίσης, να σας θυμίσω και την εναλλακτική πρόταση που προτάθηκε για το σύστημα υπολογισμού κατανομής της ΣΑΤΑ στα πλαίσια της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος, που συστηματικά αγνοείται από το 2015.

Τέλος, στον πίνακα 3(που επισυνάπτεται στο τέλος) μπορείτε να δείτε και την συγκριτική ανάλυση, σε απόλυτα μεγέθη, των έργων και εργασιών, μεταξύ της ΔΕ Καστοριάς και των υπολοίπων, κάθε ενός χωριστά, Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

 

Στον τελευταίο πίνακα του ΚΩΤΟΥΛΑ βλέπουμε τα μεγέθη όπου φαίνεται η Καστοριά να έχει τα μεγαλύτερα ποσά. Επίσης βλέπουμε το Δ.Δ Τοιχιού στην 3η θέση, κ. Αγγελή ο πίνακας Κωτούλα με τα έργα έγινε μόνο από τον π.Αντιδήμαρχο;

Το βασικότερο βέβαια είναι ότι από την δημόσια καταγγελία ΛΙΑΝΟΥ στο Δ.Σ έπεσε μεγάλη σιωπή από το Δημοτικό Μέγαρο όπου κανείς βέβαια δεν φάνηκε να στηρίζει τις αναφορές ΛΙΑΝΟΥ.

Μετά τα σημερινά βέβαια η σιωπή δείχνει άλλα……

 

Καστοριά, 30/12/2016

 

 
  ΠΡΟΣ: κ. Αντιδήμαρχο ΤΥ Καστοριάς Λιάνο Σωκράτη
 

ΚΟΙΝ.: Γραφείο Δημάρχου

             Τοπικά ΜΜ

Φιλικά,

 

Κωτούλας Δημήτριος

Δημοτικός Σύμβουλος

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Σε λίγο, ρεπορτάζ αφιέρωμα της ΕΡΤ στην ομάδα Μπάσκετ της Καστοριάς

Απόψε δεν χάνουμε το ρεπορτάζ αφιέρωμα για την ομάδα μπάσκετ της Καστοριάς στην εκπομπή της ΕΡΤ για την Euroleague και το μπάσκετ γενικά. Η εκπομπή ξεκινά στις 22.00 και το ρεπορτάζ θα παίξει περίπου στα μεσάνυχτα.

Μπράβο στον Παντελή Περιβολάρη για την μεγάλη προσπάθεια του στην δημιουργία του αφιερώματος

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr