Αρχείο για : Μάρτιος, 2017

ΔΕΙΤΕ LIVE την συνεδρίαση – Ξεκίνησε στην ΚΟΖΑΝΗ η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για την πώληση της ΔΕΗ

Αρκετοί αναμένουν ακόμη και επεισόδια διότι συγκεντρώνονται πολίτες έξω από την αίθουσα του Π.Σ.

Σε ότι έχει να κάνει όμως με την ουσία και αυτά που μάλλον θα ακούσουμε, θα έχουμε αναφορές ότι ακόμη είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση,τίποτα δεν θα πουληθεί, όλα είναι σε εξέλιξη και άλλα τέτοια.

KAΣΤΟΡΙΑ – Μην χάσετε την εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΑΖ που κυκλοφορεί σήμερα, με το νέο φυλλάδιο των εταιριών STIHL & VIKING –

Και ΔΩΡΕΑΝ και με ΔΩΡΟ!!

Μην χάσετε την εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΑΖ που κυκλοφορεί σήμερα, με το νέο φυλλάδιο των εταιριών STIHL & VIKING – Και ΔΩΡΕΑΝ και με ΔΩΡΟ!!

Ζητήστε την ΔΩΡΕΑΝ από τα περίπτερα!!

Δείτε γιατί δεν έχουν πληρωθεί μέχρι σήμερα οι υπάλληλοι του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Καστοριάς

Δια τηλεφώνου σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς για την ψήφιση πληρωμής των υπαλλήλων του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Καστοριάς.

Εντύπωση προκαλεί ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρωθεί οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τον οποίο λόγο αναγράφουν κανονικά στην πρόσκληση…..

»Η καταβολή των δεδουλευμένων μέχρι σήμερα

(οφειλής των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2016) δεν έχει γίνει στους υπαλλήλους, επειδή δεν έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού που προβλέπει το Άρθρο 6 παρ.1 της ΚΥΑ περί κατάρτισης του προϋπολογισμού »

 

Εντυπωσιασμένοι οι εκπρόσωποι της ΔΕΘ – HELEXPO από το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας

Επίσκεψη πολυμελούς κλιμακίου του φορέα στον εκθεσιακό χώρο και συνάντηση με μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

Πολυμελής αντιπροσωπεία της ΔΕΘ – HELEXPO, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του φορέα, Αλέξη Τσαξιρλή, επισκέφθηκε το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας».

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, καθώς και την περεταίρω αξιοποίηση του Εκθεσιακού Κέντρου, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα όλης της Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μεταξύ άλλων, έγιναν αναφορές στις προωθητικές ενέργειες που μπορούν να γίνουν για τη στοχευμένη προβολή της Έκθεσης Γούνας και της ελληνικής γουνοποιίας γενικότερα στο εξωτερικό, δράσεις οι οποίες θα έχουν μεγάλο όφελος και στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Τα στελέχη της ΔΕΘ – HELEXPO ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για την 42η διοργάνωση της Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, εκφράζοντας τις εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις τους για το κτίριο και τη δομή του.

To Γραφείο Τύπου

Ελένη Παπαγιάννη » υπάρχουν στον Δ.Καστοριάς ποινικές ευθύνες για τον καταλογισμό των 25.000 ευρώ. Κάποιοι απέκρυψαν έγγραφα »

Αποκλειστική δήλωση στον alphafm.gr από την ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ για τον καταλογισμό των 25.000 ευρώ σε δημοτικούς συμβούλους.

» Υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Οι εμπλεκόμενοι στην προηγούμενη και στην νυν δημοτική αρχή φαίνεται πως απέκρυψαν έγγραφα. Την ερχόμενη βδομάδα θα τοποθετηθώ δημόσια με όλες τις λεπτομέρεις »

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Sold out η φετινή Έκθεση Γούνας στην Καστοριά

Με τη συμμετοχή 115 συνολικά εκθετών, 95 εκ των οποίων είναι αμιγώς γουνοποιητικές επιχειρήσεις και, μάλιστα, από τις κορυφαίες του κλάδου, θα ανοίξει τις πύλες της η 42nd Kastoria International Fur Fair στις 4 Μαΐου 2017, έχοντας υπερκαλύψει τα διαθέσιμα τετραγωνικά μέτρα του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας. Υψηλή προδιαγράφεται και η επισκεψιμότητα της Έκθεσης, ενώ, ήδη, μέχρι στιγμής, έχουν προγραμματιστεί τρεις πτήσεις charter από την Ουκρανία (Κίεβο), την Ρωσία (Μόσχα) και την Γερμανία (Φρανκφούρτη), απευθείας στο αεροδρόμιο της Καστοριάς, με περισσότερους από 400 προγραμματισμένους επισκέπτες. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Η εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΑΖ αποκαλύπτει την αίτηση θεραπείας των Δ.Σ για να μην τους καταλογισθούν 25.000 ευρώ

Δείτε ολόκληρη την αίτηση θεραπείας για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα στον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ –

ΖΗΤΑΜΕ: Να μην κριθούμε υπόλογοι για το ποσό των 25.000,00 ευρώ που διαπιστώσατε με το με αριθμό πρωτοκόλλου 15417 και αριθμό φύλλου 1/2017 φύλλο μεταβολών και ελλείψεων επί του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καστοριάς, οικονομικού έτους 2014 και το οποίο συνιστά έλλειμμα που πρέπει να αναπληρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς . Να τροποποιηθεί και ανακληθεί ως προς όλους εμάς το παραπάνω φύλλο μεταβολών και ελλείψεων και να μην μας καταλογιστεί το εν λόγω ποσό.

 

Στην έκθεση γούνας του ΣΕΓ στην Αθήνα η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στο χθεσινό GALA του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών η βουλευτής Ν.Δ Μαρίας Αντωνίου

ΑΘΗΝΑ – Έκθεση Γούνας του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών

Εικόνες από το χθεσινό GALA του ΣΕΓ στην Αθήνα

 

Με Αγγελή συζήτησε σήμερα το μεσημέρι ο Μιχάλης Μπινιάκος….ακόμη και αντιδημαρχία οικονομικών;

Είναι αρκετές οι εξελίξεις στον δήμο Καστοριάς. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως σήμερα ο π. Αντιδήμαρχος Μιχάλης Μπινιάκος συζήτησε με τον Δήμαρχο Καστοριάς.

Το περιεχόμενο δεν έχει γίνει γνωστό αλλά υπάρχει η αίσθηση πως ίσως του γίνει πρόταση για αντιδημαρχία ακόμη και τον οικονομικών στη θέση του Βαγγέλη Στεργιόπουλου, σύμφωνα πάντα με ανεπίσημες πληροφορίες μας

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr