Αρχείο για : Αύγουστος, 2017

Καστοριά – Προσλήψεις άμεσες από την εταιρία που κατασκευάζει τον αγωγό TAP στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Δείτε όλα τα στοιχεία. Η προθεσμία είναι μέχρι και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/9/2017

Προσλήψεις προσωπικού θα πραγματοποιήσει η εταιρεία που κατασκευάζει τον αγωγό TAP ώστε να καλύψει τις προσωρινές ανάγκες της κατασκευής στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητεί:

  • Ανειδίκευτους Εργάτες

  • Χειριστές Διαφόρων Μηχανημάτων

  • Οδηγούς

  • Ηλεκτροσυγκολλητές

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην: BONATTI – J&P ΑΒΑΞ S.r.l. έως την Παρασκευή 01/09/2017 στο ξενοδοχείο “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ” Πηχέων 1 και Τσερλεμέ , ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΟΛΤΣΟ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ, όπου θα υπάρχει εκπρόσωπος της εταιρείας για να δέχεται βιογραφικά (μαζί με αντίγραφο των διπλωμάτων τους – χειριστή) και αιτήσεις (έντυπα αιτήσεων θα υπάρχουν προς συμπλήρωση) από τις 10:00π.μ έως 16:00μ.μ.. Μπορούν επίσης να στείλουν βιογραφικό σημείωμα ή να εκδηλώσουν ενδιαφέρον (με αναγραφή της ειδικότητας και του τηλέφωνου τους), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info.job@bonattijpavaxsrl.gr το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 04/09/2017.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ English Drama Society

Με Νεανικό Μουσικό Φεστιβάλ συνεχίστηκαν την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του.


Στο φεστιβάλ που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Φλώρινας, εμφανίστηκαν νεανικά ροκ συγκροτήματα από τον Δήμο Φλώρινας.
Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, δόθηκε θεατρική παράσταση από το 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας και το English Drama Society, με αποσπάσματα με μονολόγους και διαλόγους από τα έργα «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και «Άμλετ» του Σαίξπηρ, καθώς και από το έργο «Ωραία μου κυρία» του Μπέρναρντ Σω.
Tην Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει το «4ο Παιδικό Φεστιβάλ – Πανηγύρι Παραδοσιακών Χορών», από το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου, με ώρα έναρξης 20:00.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2017, με την εμφάνιση των τοπικών συγκροτημάτων «Becky Blue & Sempervirens», «The leriners» και «Sliver», που θα μας ταξιδέψουν στη ροκ μουσική άλλων δεκαετιών, αλλά και πιο σύγχρονων ακουσμάτων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, με ώρα έναρξης 21:00.

Eυρωπαϊκή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

«ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της ευρωπαϊκής χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (καθώς και στους γονείς τους) και στον καθηγητή κ. Θεοδωράκη Δημήτρη που συμμετείχαν μετά από πρόσκληση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης στο αφιέρωμα στο συνθέτη Δήμο Μούτση τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017.

Η αγάπη τους για τη μουσική και το σχολείο αποδείχθηκε περίτρανα από το γεγονός ότι αφιέρωσαν χρόνο από τις διακοπές τους και κόπο για τις πρόβες και τη συναυλία, με μοναδική ανταμοιβή τους τη μουσική πανδαισία που έζησαν.

Φάνηκε επίσης για ακόμη μια φορά ότι το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συνδυάζει την απόκτηση γνώσεων με το οικογενειακό κλίμα και την αγάπη για τη μουσική και τον πολιτισμό.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτρης Κοσμίδης μιλά για την δράση του φετινού θερινού σχολείου γούνας σε Καστοριά και Σιάτιστα – VIDEO

Δείτε τις δηλώσεις του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΣΜΙΔΗ στο κλείσιμο του θερινού σχολείου γούνας που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και φέτος

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer School 2017 από την Παγκόσμια και Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας – Ομιλία ΜΑΝΑΚΑ

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας γούνας κ. Γιάννης Μανάκας μίλησε λίγο πριν το τέλος των μαθημάτων γούνας μίλησε σε μαθητές και προσκεκλημένους

 

Καστοριά, ΜΑΝΙΑΚΟΙ – Σοβαρές και πολλαπλές οι καταγγελίες των κατοίκων για τα αδέσποτα σκυλιά αλλά και για το άτυπο κυνοκομείο που βρίσκεται στην περιοχή -ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχόμενες οι καταγγελίες των πολιτών για τα αδέσποτα. Επικροτούν τις ενέργειες του δήμου Καστοριάς να παρέμβει με τις κατευθύνσεις της Ματούλας Αντωνίου, αλλά ζητούν καθοριστική παρέμβαση ώστε να καθαρίσει η περιοχή να απομακρυνθούν μπάζα,σκυλιά και παλιά αυτοκίνητα ώστε να μην αποτελεί ο χώρος μια ακόμη χωματερή

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις 10.000 ανέργων με 12μηνες συμβάσεις σε ΟΤΑ-Δημόσιο

Εκδόθηκε από τον ΟΑΕΔ, η πρόσκληση για την έναρξη του προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του δημοσίου τομέα και επιχειρήσεων Δήμων και Περιφερειών, για την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών.

Η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, ξεκινάει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

«Το νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, αφορά την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου, καθώς και επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι άνεργοι ηλικίας 55-67 ετών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα μηνών.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμοί του δημόσιου τομέα, όπως αυτός ορίζεται με το άρθρο 51 του Ν. 1892/1990 (Α’ 101) και οι επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών) του Ν. 3852/2010, που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη μίας επιχείρησης στο πρόγραμμα είναι να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται στους δώδεκα μήνες με δυνατότητα επέκτασης για επιπλέον δώδεκα μήνες, ύστερα από αίτηση που θα υποβάλλει η δικαιούχος επιχείρηση. Το ύψος της επιχορήγησης ορίζεται στο 50% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τα 600 ευρώ μηνιαίως.

Οι δικαιούχοι που διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ και που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υπαγωγής- εντολή κενής θέσης- υπεύθυνη δήλωση, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr) και την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) στο ΚΠΑ2, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγονται, επιλέγοντας  από τη σχετική στήλη.

Στην περίπτωση που οι δικαιούχοι δεν είναι πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, θα πρέπει να επισκεφτούν την Υπηρεσία ΚΠΑ2 στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η έδρα ή το υποκατάστημα τους όπου θα προσληφθεί ο ωφελούμενος, προκειμένου να παραλάβουν κλειδάριθμο προσκομίζοντας το καταστατικό επιχείρησης από όπου θα προκύπτει η μετοχική ή/και εταιρική σύνθεσή της καθώς και το ΑΦΜ της. Η ανωτέρω διαδικασία μπορεί να διενεργηθεί από νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Στη συνέχεια θα υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την υπαγωγή τους στο πρόγραμμα.

Οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική Δημόσια Πρόσκληση που είναι αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, νέο φυλλάδιο νέες μεγάλες προσφορές που ξεσηκώνουν……

Μοναδικές προσφορές μέχρι και Σάββατο 2/9/2017 αλλά και νέο φυλλάδιο εκπληκτικών προσφορών μέχρι και 6/9/2017 –

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ :

Νέα σφοδρή επίθεση ΤΟΣΚΟΥ-ΒΕΛΛΙΔΗ για απευθείας ανάθεση από τον Δήμαρχο Καστοριάς

Δ.Τ – Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που διεξήχθη την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε μια ακόμα απευθείας ανάθεση για την οποία εκφράσαμε τις απόψεις μας και τις διαφωνίες μας . Θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε τις προηγούμενες αποφάσεις που επικαλεστήκαμε και την μειοψηφία που καταθέσαμε, η οποία έχει ως εξής :

 Καταψηφίζουμε την εισήγηση του Δημάρχου  για την απευθείας ανάθεση του έργου ‘Συντήρηση ρέματος στην Τ.Κ. Τοιχιου ‘ για τους εξής σημαντικούς λόγους : 

  • Πρώτον: Γίνεται ανάθεση ενός έργου που ονομάζεται ‘Συντήρηση ρέματος στην Τ.Κ Τοιχιου ‘ και τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει 2 έργα (παρεμπιπτόντως επί δικής σας θητείας ) με παρόμοιο τίτλο ,α)Καθαρισμός ρέματος στην Τ.Κ Τοιχιου και β) Καθαρισμός ρεμάτων στην Δ.Ε Βίτσιου .Είναι φανερό ότι σπάτε το έργο σε μικρότερα για να λειτουργήσετε μόνο με απευθείας αναθέσεις και χωρίς διαγωνισμούς . 

  • Δεύτερον ,για ακόμη μια φορά ,δεν έχει γίνει ανάρτηση στο site του δήμου για να ενημερωθούν οι εργολάβοι, δεν έχουν ζητηθεί οικονομικές προσφορές από αυτούς για περαιτέρω έκπτωση και δεν προκύπτουν καθόλου εκπτώσεις ,οι οποίες θα είναι επωφελείς για τους συνδημότες μας .

  • Και τρίτον ,βλέπουμε τον Δήμαρχο να μην τηρεί τίποτα από αυτά που προεκλογικά υποσχόταν στο κομμάτι των απευθείας αναθέσεων και από αυτά που έχουν ειπωθεί και συμφωνηθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής .Είναι απορίας άξιο πως ο Δήμαρχος αλλά υποσχόταν και αλλά πράττει .

Υ.Γ : Τελικά κ .Δήμαρχε το ‘’Εν–τιμή πρόταση’’ που αποτελεί το όνομα του Συνδυασμού σας, έμεινε μόνο στα λόγια και ως προεκλογικό σύνθημα . Σε όλη σας τη θητεία μέχρι και σήμερα , σας βλέπουμε να λειτουργείτε μόνο με το ‘’ Τα καλά και συμφέροντα’’ . Αναρωτιόμαστε που πήγαν οι προεκλογικές σας εξαγγελίες στο κομμάτι των απευθείας αναθέσεων .


ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ :

 

 

DIKTYO1 – Δείτε το κεντρικό δελτίο 30/8/2017

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ με την Γιάννα Λούσιου – ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2017

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr