Αρχείο για : Οκτώβριος, 2017

Ψηφίστε για την νέα λίστα της Ν.Δ για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Ποιους προτιμάτε στο ψηφοδέλτιο

Δεν συμπεριλαμβάνουμε πρόσωπα όπως βουλευτές π.Βουλευτές δημάρχους κτλ, ζητάμε την άποψη σας για τους νέους υποψήφιους που έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους –

Ηλεκτρονική μέτρηση ( δεξιά στην αρχική σελίδα του alphafm.gr)

Παραδειγματική η ευαισθησία του Δημάρχου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο της πολιτικής για τα αδέσποτα ζώα προέβη στην κατασκευή σύγχρονης πτέρυγας κλουβιών, στην επιμέλεια του εξωτερικού χώρου και σε άλλου είδους σημαντικές παρεμβάσεις στο κυνοκομείο της Δράμας. Ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει πως «η ευαισθητοποίηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δράμας, επιβεβαιώνεται από την πραγματοποίηση ενός σύγχρονου σχεδιασμού για συγκροτημένη και μακροπρόθεσμη πολιτική στη διαχείριση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων. Επενδύουμε στο κυνοκομείο της Δράμας, που είναι ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας. Αγωνιζόμαστε για την ευζωία των αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στον Δήμο Δράμας. Σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας ένα οργανωμένο σύστημα περίθαλψης, μεριμνούμε για τη φροντίδα και τις ανάγκες των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας».

Πηγή http://dimotikanea.gr

Κορεντσίδης » Θα ψηφίσουμε ΚΟΣΜΙΔΗ για πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας »

Στην ερώτηση του Παναγιώτη Πλιάτσου για την ψήφιση η μη ΚΟΣΜΙΔΗ από τον ΄΄ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ» στις εκλογές της Δευτέρα ο πρόεδρος του Δ.Σ απάντησε » Ναι θα τον ψηφίσουμε »

 

Ετοιμάζει το νέο ανεξάρτητο υποψήφιο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της η ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ – Τα σχόλια για την όποια απόφαση της Ν.Δ για επιλογή προσώπου. Τι λέει για Σημανδράκο και Αδαμόπουλο

» O κ.Καρυπίδης το έπαιζε ανεξάρτητος και ξαφνικά μας προέκυψε με χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα κάνουμε συνεργασίες αλλά όχι με αυτούς που ασκούν σήμερα διοίκηση, αν φύγουν τότε ΝΑΙ »

Σήμερα αναλυτικά για την κάθοδο στην περιφέρεια Δ.Μακεδονίας της μίλησε στον ΑΝΤ.ΠΑΡΑΡΑ και στον Alpha 94,7 η Γεωργία Ζεμπιλιάδου δίνοντας τις πρώτες λεπτομέρειες για την κατάρτιση του νέου συνδυασμού

Φυσικό αέριο και στη Χαλκίδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε 30.10.2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου στη Χαλκίδα, η ημερίδα για την τροφοδοσία της πόλης της Χαλκίδας με φυσικό αέριο. Την ημερίδα διοργάνωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων και η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Αερίου και στόχο είχε να ενημερωθούν οι φορείς της πόλης και οι κάτοικοι σχετικά με τις διαδικασίες για τη σύνδεση κτιρίων, που βρίσκονται επί του ενεργού δικτύου φυσικού αερίου στη Χαλκίδα.

Παράλληλα, στελέχη της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Αερίου ενημέρωσαν για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για τη γρήγορη σύνδεση, αλλά και τις ευκολίες που μπορεί να παρέχει το φυσικό αέριο στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, αλλά και για το κέρδος που μπορεί να έχει ο πολίτης στην καθημερινότητα του.

Πριν την ημερίδα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενεργοποίησης του υφιστάμενου δικτύου της πόλης, στον σταθμό τροφοδοσίας στο «Πάρκο του Λαού». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης «με την εξέλιξη αυτή τερματίζεται ένα ακόμη παράδοξο: να υπάρχει στη Χαλκίδα, εδώ και χρόνια, δίκτυο μέσης και χαμηλής τάσης, ωστόσο να μην έχουν προχωρήσει οι συνδέσεις και οι καταναλωτές να μην έχουν πρόσβαση στο καύσιμο».

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, ανέφερε ότι «το πρόβλημα εντοπίστηκε έγκαιρα από τον οικείο Δήμο και τα δύο προηγούμενα χρόνια ασκήθηκαν έντονες πιέσεις προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, επισημάνθηκε στο συνέδριο της Λαμίας και επιτέλους ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες, μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς φυσικού αερίου».

Στη διάρκεια της αναφοράς του, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων υπογράμμισε ότι «σήμερα ξεκινάει από τη Χαλκίδα το πιλοτικό πρόγραμμα και οι καταναλωτές αποκτούν πρόσβαση στο υφιστάμενο δίκτυο, μήκους 17 km που διέρχεται από 26 κεντρικούς δρόμους της πόλης». Σημειώνεται ότι από τις αρχές έτους 2018 προβλέπεται η επέκταση του δικτύου σε όλη την πόλη. Η Στερεά Ελλάδα είναι μεταξύ των πρώτων Περιφερειών που έχουν συνολικό σχέδιο για την επέκταση των δικτύων.

Ο κ. Παγώνης ανέφερε ακόμη ότι «ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Αερίου επεξεργάζονται μνημόνιο συνεργασίας με σημαντικότερα σημεία:

– Τη σύνδεση στο υπάρχον δίκτυο των παρακείμενων σχολικών μονάδων, του δημοτικού κολυμβητηρίου, γυμναστήριων και άλλων δημοτικών κτιρίων, αλλά και ξενοδοχείων και επιχειρήσεων.

– Την εφαρμογή προγραμμάτων χρηματοδότησης από κοινοτικά ή άλλα προγράμματα για την ολοκλήρωση των εσωτερικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να επωφεληθούν οι κάτοικοι από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση του φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και υποδομές που στερούνται της οικονομικής δυνατότητας.

– Την υπόδειξη από το Δήμο Χαλκιδέων στη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Αερίου των περιοχών  εντός των ορίων του οικείου Δήμου, στις οποίες εντοπίζονται νοικοκυριά τα οποία βρίσκονται πλησίον ή κάτω του ορίου της φτώχειας, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα ένταξης των νοικοκυριών αυτών σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

– Την υιοθέτηση και υποβολή κοινών θέσεων για την προώθηση του φυσικού αερίου προς χρήση από τελικούς καταναλωτές, οικιακούς και επαγγελματικούς, λαμβάνοντας υπόψη τον περιβαλλοντικά φιλικό χαρακτήρα και την εξοικονόμηση κόστους που παρέχει έναντι των άλλων συμβατικών καυσίμων».

Πηγή  http://dimotikanea.gr/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! Έφεραν δαπάνη, στην Οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για εκτύπωση καρτών των νέων Αντιπεριφερειαρχών – Την απέσυραν, άρον άρον, μετά από ένσταση του Δημήτρη Σαββόπουλου

Η έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την εκτύπωση καρτών, των νέων Αντιπεριφερειάρχων, ήρθε ως ψήφιση,  στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (είχε προηγηθεί, στην προηγούμενη συνεδρίαση, η έγκριση της δαπάνης). Το μέλος της αντιπολίτευσης, Δημήτρης Σαββόπουλος, μόλις έμαθε για το τι επρόκειτο ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα και να μην επανέλθει, θεωρώντας – κι ορθά – πως μια τέτοια δαπάνη (ύψους 700 ευρώ) για προσωπικές κάρτες, που θα διανέμουν οι Αντιπεριφερειάρχες σε όσους επιθυμούν, δεν πρέπει να πληρωθούν με δημόσιο χρήμα.

Πηγή: kozan.gr

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου μιλά για την Αγνή Κανδύλη και την πιθανή συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ

»Ενώ μας λέγανε ότι είμαστε συνδυασμός με στήριξη του ΠΑΣΟΚ, με την εξέλιξη αυτή και την επιλογή της Αγνής για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο δείχνουμε το αντίθετο »

Ακούστε το απόσπασμα από την δήλωση της Γ.Ζεμπιλιάδου για την επιλογή ΚΑΝΔΥΛΗ να συμμετέχει στις διαδικασίες της Ν.Δ για την τοπική βουλευτική λίστα

 

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στην πλατεία “Αφοι Εμμανουήλ” Ντολτσού & ώρα 14:30 o Alpha και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Από την Αντιδημαρχία “Τουρισμού – Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων” γίνεται γνωστό ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha θα πραγματοποιήσει γυρίσματα με θέμα τα “Καστοριανά Ραγκουτσάρια”, για λογαριασμό της ψυχαγωγικής εκπομπής “Ελένη”.

Με σκοπό να γνωρίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση τα “Καστοριανά Ραγκουτσάρια”, τα οποία εντυπωσιάζουν με την ιστορία τους και τα μουσικά τους ακούσματα κι αποτελούν αιτία τουριστικής ανάπτυξης, η Αντιδημαρχία “Τουρισμού – Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων” απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους καρναβαλιστές, ανεξαρτήτου ηλικίας, να συμμετέχουν μεταμφιεσμένοι στο τηλεοπτικό γύρισμα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στην πλατεία “Αφοι Εμμανουήλ” Ντολτσού & ώρα 14:30.

Ο Γιάννης Κορεντσίδης μιλά στον Π.Πλιάτσο για τις δημοτικές εκλογές – Η πρώτη του δημόσια δήλωση για τον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές

» Δεν διαψεύδω το οτιδήποτε, είναι ακόμη νωρίς, πρέπει να ολοκληρώσουμε την δουλειά στον ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ πρώτα »

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το  ΤΟP CHANNEL :

 

 

Βολές των αστυνομικών για την κατάντια του κτιρίου που στεγάζει την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Νέο μήνυμα σε κυβέρνηση και τοπικούς »παράγοντες»

Χθες, πρωινές ώρες, ένα δυσάρεστο γεγονότος έλαβε χώρα στο απαρχαιωμένο οίκημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Ξαφνικά ο κεντρικός καυστήρας θέρμανσης έγινε παρανάλωμα του πυρός με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι που εκτελούσαν εκείνη την ώρα εσωτερικές υπηρεσίες να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το κτήριο για αρκετές ώρες. Ύστερα από έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η κατάσταση εξομαλύνθηκε. Καθημερινά οι συνάδελφοί μας καλούνται να εκτελέσουν υπηρεσία σε έναν χώρο που δεν πληροί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι το οίκημα αυτό είναι πλέον ακατάλληλος χώρος στέγασης μιας δημόσιας υπηρεσίας τόσο από πλευράς των εργαζομένων όσο και των πολιτών. Δυστυχώς, αυτό το γνωρίζουν όλοι οι αρμόδιοι του Νομού μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΟΜΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ

 

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr