Αρχείο για : Φεβρουάριος, 2018

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Ο «κακός χαμός» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς – «Σήκωσε» φωνή ο Πετρόπουλος….τον «έβαλε» στη θέση του ο Ζήσης

Επεισοδιακό ήταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, με θέμα την επιχορήγηση της «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ». 

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Δημήτρης Πετρόπουλος άρχισε να αντιδράει σε έντονο ύφος σχετικά με την επιχορήγηση διάφορων κωδικών στην δημοτική επιχείρηση της «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ», άμεση ήταν όμως η αντίδραση του Αντιδήμαρχου Λάζαρου Ζήση, που απευθυνόμενος στον κ.Πετρόπουλο του είπε: «Όταν ψηφίζαμε τα ταξίδια σου, ήταν καλά;».

Την σκυτάλη πήρε και ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Τέρψης που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τόμου, ο οποίος προσπαθούσε να βάλει τάξη στην συνεδρίαση. 

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Πετρόπουλος όσο ήταν αντιδήμαρχος δεν αντιδρούσε σε παρόμοια ψηφίσματα και ακούγαμε την φωνή του μόνο στις εισηγήσεις των θεμάτων του. Ο εκνευρισμός του ίσως να οφείλεται ότι τον τελευταίο καιρό ψάχνει απεγνωσμένα στέγη για τις επόμενες εκλογές.

Σαν αντιδήμαρχοι ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΤΕΡΨΗΣ φυσικά δεν αντιδρούσαν σε τίποτα. Σήμερα φάνηκε πως ήταν σε συνεννόηση για την πρόκληση των επεισοδίων τα οποία επέλεξαν να κάνουν την στιγμή που ήταν απών ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ.

Θα περιμένουμε να δούμε αν θα τολμήσουν να υψώσουν φωνή παρουσία ΑΓΓΕΛΗ στο επόμενο Δ.Σ

» Περίεργα παιχνίδια Καρυπίδη στην πλάτη της ΔΕΗ, των εργαζομένων και του τόπου. »

 

Δ.Τ – Από τον… κακό Μπόμπολα, στον… καλό Μυτιληναίο!

Ο άτεγκτος και ανυποχώρητος «διώκτης της διαπλοκής» Θόδωρος Καρυπίδης, με απίστευτη πρεμούρα, απεφάνθη, πως η πρόταση Μυτιληναίου είναι θετική για τη ΔΕΗ!

Πριν καν να μιλήσει η ίδια η ΔΕΗ!

Πριν καν ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, όπως εκ του Νόμου οφείλει.

Γιατί άραγε τόση βιασύνη και ποιος ο λόγος να εμφανίζεται ένας αιρετός της αυτοδιοίκησης ως ντίλερ συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων;

Γνωρίζει το ύψος του τιμήματος για την αγορά ρεύματος και τα ανταλλάγματα που θα ζητήσει η Εταιρεία στην διαπραγμάτευση;

Δεν του περνά από το μυαλό ότι ο ιδιώτης επιχειρηματίας γνωρίζοντας τη δεινή θέση της Επιχείρησης, είναι πιθανό να «εκβιάσει» μια τιμή πώλησης ρεύματος που θα αυξάνει απλά τις ζημιές της ΔΕΗ οδηγώντας την γρηγορότερα στην κατάρρευση με ότι αυτό σημαίνει για τους εργαζόμενους και τον τόπο ;

Τι πληροφορίες έχει, και από πού, για να πάρει θέση δημόσια για ένα τόσο σοβαρό θέμα;

Θέση που γεννά εύλογους προβληματισμούς και μας οδηγεί να αναρωτηθούμε:

Είναι τυχαίο που ο κ. Καρυπίδης έπαθε αφωνία στην «αποεπένδυση» της ΔΕΗ όλο αυτό τον καιρό;

Είναι τυχαίο που την ώρα που εμείς προτείναμε δυναμικές κινητοποιήσεις για να σωθεί η ΔΕΗ (ακόμα και παραιτήσεις όλων των Περιφερειακών Συμβούλων), o κος Καρυπίδης όριζε ως μείζον αίτημα την παράταση λειτουργίας των ΑΗΣ Αμυνταίου και ΑΗΣ Καρδιάς, ενώ γνώριζε ότι αυτό ήταν αδύνατο να γίνει δεκτό , αφού δεν είχε προηγηθεί η απαραίτητη  αντιρρυπαντική αναβάθμιση των Μονάδων;

Είναι τυχαίο που την αρνητική απάντηση στο αίτημα αυτό από την ΓΔ Περιβάλλοντος της ΕΕ, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι τη μάθαμε από τα μέσα ενημέρωσης; Πότε ήρθε η απάντηση αυτή και γιατί όταν δόθηκε στη δημοσιότητα δε φαινόταν η ημερομηνία της;  

Αντιλαμβάνεται ο κ. Καρυπίδης πόση απόσταση υπάρχει από το περίφημο «η Ενέργεια και τα νερά δεν πωλούνται» και την «παραίτηση και θεσμική εκτροπή», στο «θα παραιτηθώ όταν πουληθεί μια μετοχή» και τώρα στη φρέσκια θέση «είναι καλή η πρόταση Μυτιληναίου»;

Είναι τυχαίο τέλος, το περίεργο κρυφτούλι που ζήσαμε όλο αυτόν τον καιρό, όπου την ώρα που διακυβεύονταν το μέλλον μιας ολόκληρης Περιφέρειας, το μέλλον μιας μεγάλης επιχείρησης, το μέλλον της ενέργειας, οι θέσεις εργασίας των εργαζόμενων, οι τηλεθερμάνσεις, οι μετεγκαταστάσεις, η αποκατάσταση του περιβάλλοντος, το ξεπούλημα της γης και των νερών, ο Περιφερειάρχης, αντί να έχει πρωταγωνιστικό λόγο στη συζήτηση, αρκούνταν να υποδέχεται και να τραπεζώνει Υπουργούς, να κάνει δήθεν αναπτυξιακά συνέδρια, να κρύβεται πίσω από μελλοντικούς αγώνες των εργαζόμενων και να κάνει φτηνιάρικα σποτάκια;

Τόσα πολλά… τυχαία γεγονότα μαζί, δύσκολα χωνεύονται, όσο και αν ο αναισθησιολόγος της περιοχής θέλει να μας πείσει πως «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» .

Εκτός αν εννοούσε ότι δίκιο είναι το δικό του συμφέρον και πράξη το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Επικίνδυνη η εξέλιξη των κιρσών αν μείνουν χωρίς θεραπεία

Λανθασμένη η άποψη ότι πρόκειται μόνο για αισθητικό πρόβλημα, Υψηλή η πιθανότητα πρόκληση φλεβικής θρόμβωσης

Legs

«Η περιρρέουσα άποψη ότι εάν δεν σε ενοχλούν οι κιρσοί μπορείς και να.. αμελήσεις τη θεραπεία τους, ή να τους θεραπεύσεις όποτε θελήσεις, αποδεικνύεται τελικά μύθος και μάλιστα μύθος που ενέχει σοβαρούς κινδύνους και δυσκολίες στη θεραπεία τους», επισημαίνει ο Αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου.

Συγχρόνως, τονίζειτη σοβαρότητα των επιπλοκών που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια αμέλεια από πλευράς κυρίως των ανδρών, οι οποίοι παρουσιάζονται ως πλέον αδιάφοροι από τις γυναίκες για τα φλεβικά τους προβλήματα, επειδή πολλές φορές η φλεβική νόσος δεν παρουσιάζει συμπτώματα και δεν επισκέπτονται έγκαιρα τον αγγειοχειρουργό, δέσμιοι παράλληλα της λανθασμένης αντίληψης ότι οι κιρσοί αποτελούν μόνο αισθητικό πρόβλημα.

Η σοβαρότητα όμως των κιρσών δεν επιτρέπει εφησυχασμό, ενώ και τα προβλήματα αναδεικνύονται όσο χρονίζει η νόσος και μεγαλώνει η επιβάρυνση για το πόδι. Αυτό έχει ως συνέπεια την εμφάνιση δερματικών αλλοιώσεων, οι οποίες μπορεί και να μετατραπούν σε φλεβικό έλκος, με επιπτώσεις που δύσκολα αντιμετωπίζονται, ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζεται και η αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης φλεβικής θρόμβωσης.

«Σήμερα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμελήσει κάποιος την οριστική απαλλαγή του από τους κιρσούς, δεδομένου ότι αυτοί πλέον αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με το ενδοαυλικό laser, με την όλη διαδικασία να είναι ανώδυνη, χωρίς ανάγκη γενικής αναισθησίας, με τους  ασθενείς να κινητοποιούνται και να περπατούν αμέσως μετά το τέλος της επέμβασης», καταλήγει ο κ. Ματθαίου.

ALEXANDROS_MATHEOU.jpg

ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΠΗΓΗ http://www.stogiatro.gr/

ΝΕΟ φυλλάδιο ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ προσφορών – Κατεβάστε το ολόκληρο σε pdf

ΚΡΗΤΙΚΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ. Νέες μεγάλες προσφορές στο νέο φυλλάδιο

Δύο ώρες αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών τα σχολεία αύριο ΠΕΜΠΤΗ 1.3.2018 στον Δήμο ΠΡΕΣΠΩΝ

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Πέμπτη 1.3.2018 δύο ώρες αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Σύντομα το Facebook θα ξέρει ακόμα και το εισόδημά σου

Οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το Facebook για τον κάθε χρήστη του είναι τρομακτικές. Αυτή τη στιγμή, το κοινωνικό δίκτυο είναι σε θέση να γνωρίζει την τοποθεσία σου, τις μουσικές σου προτιμήσεις αλλά και τις πολιτικές σου προτιμήσεις. Σύντομα, θα μπορεί να μάθει και το εισόδημά σου.

Όπως μεταδίδει το IFL Science, τον Ιούλιο του 2016 το Facebook κατέθεσε πατέντα που του επιτρέπει να χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να προβλέπει τον οικονομικό πλούτο του κάθε χρήστη.

Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή μόλις αυτόν τον μήνα, χάρη σε ένα δημόσιο έγγραφο που κατατέθηκε στο Γραφείο Πατεντών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο αλγόριθμος θα χρησιμοποιεί στοιχεία που παρέχουν οι χρήστες σχετικά με την κοινωνικοοικονομική τους κατάσταση, τη χρήση smartphones κι άλλων τέτοιων συσκευών, τη χρήση Internet και στοιχεία για το νοικοκυριό τους.

Δεδομένου ότι οι διαφημίσεις του Facebook είναι ήδη πολύ ακριβείς ως προς το κοινό τους, η πληροφορία για το εισόδημα του χρήστη θα βοηθήσει το Facebook να στοχεύει ακόμα καλύτερα το κοινό του.

Ανασχηματισμός: Έκπληξη με Κουβέλη στη νέα κυβέρνηση – Όλα τα ονόματα

Μικρός αλλά με… εκπλήξεις ο ανασχηματισμός, στον οποίο προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς στο νέο κυβερνητικό σχήμα ενσωματώθηκε ο Φώτης Κουβέλης. Το απόγευμα της Τετάρτης (28.02.2018), ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα του ανασχηματισμού, που ήταν μόλις έξι. Άλλωστε, πηγές της κυβέρνησης τόνιζαν από χθες πως ο ανασχηματισμός θα είναι «διορθωτικού χαρακτήρα».

Μετά τον ανασχηματισμό, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν μείον ένα πρόσωπο στην κυβέρνηση, καθώς στη θέση που άφησε κενή ο Κώστας Ζουράρις, στο υπουργείο Παιδείας, αντί να τοποθετηθεί στέλεχος των ΑΝΕΛ, ώστε να διατηρηθεί η ποσόστωση μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, το πόστο αναλαμβάνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.

Αναλυτικά τα ονόματα του ανασχηματισμού

Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης
Γιάννης Δραγασάκης

Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
Δημήτρης Βίτσας

Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας
Φώτης Κουβέλης

Υφυπουργός Παιδείας
Μερόπη Τσούφη

Υφυπουργός Πολιτισμού
Κωνσταντίνος Στρατής

Υφυπουργός Εργασίας
Αθανάσιος Ηλιόπουλος

Όλη η σύνθεση της νέας κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΣΚΑΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΛΥΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΤΣΑΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΑΚΟΣ

Δήμος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Στις 09.15 η έναρξη των σχολείων για αύριο ΠΕΜΠΤΗ 1/3/2018

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς θα λειτουργήσουν στις 09:15 εξ’ αίτιας της μετεωρολογικής πρόβλεψης για ολικό παγετό.

Στις 10:00 θα ξεκινούν αύριο Πέμπτη (1/3) τα σχολεία στον Δήμο Νεστορίου

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου την Πέμπτη 01/03/2018 θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 10:00 το πρωί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Βοΐου – Αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου η έναρξη των σχολείων στις 09.00

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 θα ανοίξουν στις 9:00π.μ. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr