Αρχείο για : Οκτώβριος, 2018

Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου

Οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν έχουν μαθήματα την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, λόγω της διεξαγωγής εκλογών αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.).

Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) της χώρας, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ και σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Γνωμοδότηση ΝΣΚ 32/2011).

Συνεργασία » βόμβα» για τον Δήμο Καστοριάς – Σε λίγες μέρες ανακοινώνει και επίσημα ο Γ.Κορεντσίδης την κάθοδο του. Μαζί του και ο Ζαχαρίας Παύλου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑ’Ι’ΟΥ 2019 – Για τον Δήμο Καστοριάς με υποψήφιο δήμαρχο τον Γ.Κορεντσίδη. Μαζί του υποψήφιος Δ.Σ και ο Ζαχαρίας Παύλου ένας από τους πετυχημένους  συμβούλους του Ανέστη Αγγελή με μεγάλα έργα στην ΔΕΥΑΚ εκατομμυρίων ευρώ που θα ξεκινήσει η υλοποίηση τους σε λίγους μήνες.

Σε περίπου 15 μέρες ο κ.Γιάννης Κορεντσίδης ανακοινώνει και επίσημα την κάθοδο του για τον δήμο Καστοριάς

Νέα Παραλαβή ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ – Η υπεύθυνη του προγράμματος ΜΑΡΙΑ ΝΑΤΣΙΟΥ έδωσε όλες τις λεπτομέρειες

Η ΜΑΡΙΑ ΝΑΤΣΙΟΥ μιλά στον Αντ.Παραρά – Alpha 94,7

Η Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς   συνεχίζει τις παραλαβές προϊόντων στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». 

Πιο συγκεκριμένα, παραλαμβάνει νωπά κοτόπουλα, αρτοσκευάσματα, αλεύρι, μαρμαλάδες και δημητριακά και θα τα διανείμει μέσω των κοινωνικών της εταίρων: της Ιεράς Μ. Καστοριάς, των Δήμων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Νεστορίου και του Δικτύου Πολιτισμού & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς «Κέλετρον» Εθελοντικό Οργανισμό ‘’Αγάπη για το Παιδί’’, στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΚΕΑ- ΤΕΒΑ.

Παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Στο «μικροσκόπιο» προκαταρκτικής εξέτασης η οποία θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μπαίνουν οι συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες προσήλθε η αδελφή του θύματος και προσκόμισε την ταυτότητα του από την οποία προκύπτει ότι ο 35χρονος είχε ελληνική υπηκοότητα. Η υπόθεση έρχεται στην Αθήνα λόγω αρμοδιότητας καθώς αφορά Έλληνα υπήκοο για έγκλημα που έχει τελεστεί στην αλλοδαπή και μάλιστα κακούργημα.
Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από δημοσίευμα και καταθέσεις συγγενών του που φέρονται να ενέχουν θέση μηνυτήριας αναφοράς.

Όταν το Δημόσιο Συμφέρον επιτάσσει.

Του Βασίλη Τσιφλικιώτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο βρίσκονταν στην αντιπολίτευση πολεμούσε λυσσαλέα τα μνημόνια και υπόσχονταν την επαναφορά της 13ης σύνταξης, την ακύρωση των περικοπών των Μνημονίων, την κατάργηση των Μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλων πολλών μνημονιακών δεσμεύσεων. 
4 χρόνια μετά την άνοδο της στην εξουσία και με τα δικά της πλέον μνημόνια, η κυβέρνηση αρνείται να επιστρέψει τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα καθώς και του επιδόματος αδείας σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους που δικαιώνονται σε πρωτόδικο βαθμό με αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων.
Και όχι μόνο αρνείται, αλλά στην έφεση που κατέθεσε κατά των πρωτόδικων αποφάσεων υπερασπίζεται και επικαλείται τους μνημονιακούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων, που είχαν προχωρήσει σε περικοπή των συντάξεων και συγκεκριμένα τις διατάξεις των νόμων 3845/2010, 3863/2010, 3986/2011, 4051/2012 και 4093/2012, οι οποίες όπως ισχυρίζεται στην έφεση που κατέθεσε «ψηφίστηκαν και εφαρμόστηκαν για το Δημόσιο Συμφέρον το οποίο στην προκειμένη περίπτωση ταυτίζεται με το συμφέρον των πολιτών του, αφού η ενδεχόμενη Πλήρης κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας εξαιτίας τους Διεθνούς Οικονομικής Κρίσης θα συμπαράσυρε και σε πλήρη κατάρρευση τα νοικοκυριά όλων των Ελλήνων.»
Όταν η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, ο κυνισμός και το παθολογικό πάθος για την εξουσία επικαλούνται το Δημόσιο Συμφέρον, για να δικαιολογήσουν την ανακολουθία τους.

ΟΑΕΔ -Κοινωφελής Εργασία: Εκδόθηκε η νέα προκήρυξη για 2.300 προσλήψεις ανέργων (έγγραφο)

Εκδόθηκε σήμερα Τρίτη, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, η προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για πρόσληψη 2.300 ανέργων σε θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και δομές προσωρινής υποδοχής ή φιλοξενίας μέσω Δήμων, Περιφερειών και της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

 

Η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2019.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

» Αυτοί οί ξενόδουλοι πολιτικοί με τα αισχροκόμματά τους »

Του Μ.Κουσουνή

Aγαπητοί συμπατριώτες,τόν ωραιότερο,τόν ευγενέστερο, τόν ευφυέστερο τόν εργατικότερο ,τόν δημιουργικότερο, τόν γλυκύτερο, τόν γενναιότερο ,τόν μόνον φιλότιμο ,τόν μόνον γεννήτορα ηρώων τε καί Αγίων,τόν μόνο Διδάσκαλο τών βαρβάρων καί μή Εθνών,αλλά καί τόν μόνο πάντα ευκολόπιστο καί πάντα προδωμένο Λαό,τόν Ελληνικό,αυτοί οί ξενόδουλοι πολιτικοί μέ τά αισχροκόμματά τους ,πού τον κυβέρνησαν από τήν ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ μέχρι σήμερα,αφού τόν καταλήστευσαν καί τον εξευτέλησαν καί αφού τά πολιτικά ΛΑΜΟΓΙΑ καί οί ΦΑΥΛΟΙ έφτιαξαν καί Νόμους γιά τήν αυτοπροστασία τους( άρθ.86 τού Συντάγματος,καί νόμος περί ευθύνης Υπουργών),από τίς εγκληματικές τους πράξεις καί αφού αφαίμαξαν τον λαό καί »πάρκαραν» πάνω από 600 δισ. στήν Ελβετία καί αλλού,στέλνουν τώρα διά τών Μνημονίων τους τόν λογαριασμό στούς φτωχούς,στούς ανήμπορους,στούς ανάπηρους ,στούς πολύτεκνους,στούς ανεργους κ.α.
Αυτή ή ανίερη,ή άσπλαχνη,ή αδιάφορη,ή απάνθρωπη, ή άδικη,ή αισχρή, ή αμοραλιστική, ή κτηνώδης καί εξοντωτική συμπεριφορά τών κυβερνώντων ,υλοποιείται μέ όργανό τους ,τούς κυνηγούς κεφαλών τής εφορίας καί τίς εντολές
φυσικά, τής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ( ΑΑΔΕ), ή επί τό ορθότερον
( ΑΑΓΕ),δηλαδή Ανεξάρτητη Αρχή ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ Εσόδων.
Αγαπητοί μου καί συμπάσχοντες συμπολίτες, άς κάνουμε όλοι μας λίγη ακόμη υπομονή, καί ή δικαιοσύνη καί ή ισονομία επί τέλους θά έρθει καί εφαρμοσθεί
στήν πατρίδα μας ,γιατί υπάρχει στήν πατρίδα μας εκείνη ή ευγενής καί πατριωτική πολιτική μερίδα πού μετά τήν επικρατήσασα δυσώδη ΥΒΡΗ ,θά επιβάλει τήν ΝΕΜΕΣΗ γιά να επέλθει ή ΚΑΘΑΡΣΗ καί ή απελευθέρωση μας

Δρ. Γερασ.(Μάκης) Κουσουνής,Γεωπόνος,Πολιτευτής ΛΑΟΣ..

Αύριο παρουσίαση ονομασία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ για την περιφέρεια Δ.Μακεδονίας

» Σας προσκαλώ στην εκδήλωση παρουσίασης της ονομασίας του συνδυασμού και της διακήρυξης αρχών την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:30 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Στέγης του Ποντιακού Πολιτισμού της Εύξεινου Λέσχης Κοζάνης, στην οδό Φιλίππου Β΄ 30 στην Κοζάνη » 

 

​​​​​​​​Με εκτίμηση,

​​​​​Γιώργος Κασαπίδης

Η χαρά στον γάμο «διαρκεί μόνο τρία χρόνια» σύμφωνα με έρευνα

Τον πρώτο χρόνο τα επίπεδα ευτυχίας χτυπούν… κόκκινο, ενώ μετά από τρία χρόνια υποχωρούν τελείως – Στο χωρισμό, συνήθως οι γυναίκες παίρνουν την πρωτοβουλία να ζητήσουν διαζύγιο

 

Μόλις τρία χρόνια διαρκεί η περίοδος χαράς στον γάμο, με τον πρώτο χρόνο να είναι ο πλέον ευτυχισμένος, σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου του Ταϊβάν, που δημοσιεύτηκε στην Journal Of Happiness Studies.

Με βάση την έρευνα, που στηρίχθηκε σε δεδομένα άνω της δεκαετίας, μετά τον πρώτο χρόνο, η χαρά σταδιακά μειώνεται, πριν υποχωρήσει τελείως μετά από τρία χρόνια.

 

Πάντως, παρότι τα επίπεδα της χαράς μειώνονται, οι παντρεμένοι μακροπρόθεσμα θεωρούνται πιο ευτυχείς από τους εργένηδες. Την ίδια ώρα, η διακοπή ενός γάμου, είτε λόγω διαζυγίου είτε λόγω θανάτου, βυθίζει το άτομο σε πολύ χαμηλά επίπεδα δυστυχίας.

Ενδιαφέρον έχουν και τα αποτελέσματα της έρευνας για τον χωρισμό, καθώς μια δυστυχισμένη σύζυγος θεωρείται πιο πιθανό να πάρει την πρωτοβουλία να ζητήσει διαζύγιο απ’ ότι ένας δυστυχισμένος άνδρας. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το σημαντικό της έρευνας δεν είναι η απλή ενθάρρυνση του γάμου, αλλά η διευκόλυνση των ποιοτικών σχέσεων. 

Συνήγορος του Πολίτη: Κατασχέθηκαν επιδόματα παρά το νόμο περί ακατάσχετων λογαριασμών

Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη αναφέρεται σε περιστατικά κατάσχεσης επιδομάτων ανάπηρων παιδιών, λοχείας και παροχή μητρότητας του ΟΑΕΔ – Οι κατασχέσεις έγιναν σε λογαριασμούς που δηλώθηκαν ως ακατάσχετοι και οι δικαιούχοι ήρθαν σε δυσχερή θέση

Ακόμα και το επίδομα ανεργίας αλλά και τα επιδόματα ανάπηρων παιδιών αποτελούν αντικείμενο κατάσχεσης έναντι πάσης φύσεως οφειλών, όπως διαπιστώνει η σαρωτική έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη , γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τη βούληση του νομοθέτη . Ειδική μνεία κάνει η έκθεση στην υπόθεση μητέρας που της κατασχέθηκε το επίδομα λοχείας αλλά και στα επιδόματα του ΟΑΕΔ τα οποία έκαναν φτερά καθώς το σύνολο του λογαριασμού υπερέβαινε το ακατάσχετο όριο των 1250 ευρώ.

Η έκθεση που δημοσιεύτηκε σήμερα διαπιστώνει ότι ακόμα και αν έχει δηλωθεί ακατάσχετος ο λογαριασμός , τα χρήματα κατάσχονται από τράπεζες, εφορία και ΚΕΑΟ, παρά τις νομοθετικές προβλέψεις χωρίς να προηγείται καμία απολύτως ενημέρωση με αποτέλεσμα ο δικαιούχος – οφειλέτης να έρχεται σε πολύ δυσχερή θέση.

 

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση υποβλήθηκαν αναφορές από γονείς/κηδεμόνες/ δικαστικούς συμπαραστάτες ανηλίκων και ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), οι οποίοι διαμαρτύρονταν ότι προνοιακά βοηθήματα και επιδόματα τα οποία χορηγούντο σε ανηλίκους/αναπήρους/συμπαραστατούμενους κατασχέθηκαν για οφειλές των γονέων/κηδεμόνων/δικαστικών συμπαραστατών. Η περίπτωση αυτή αποτελεί μια υποπερίπτωση της κατάσχεσης των κοινών λογαριασμών. Ωστόσο η Αρχή δέχθηκε και αναφορές από μοναδικούς δικαιούχους λογαριασμού, στον οποίο επιβλήθηκε κατάσχεση, ενώ στον λογαριασμό αυτόν κατατίθετο το προνοιακό επίδομα ή το ασφαλιστικό βοήθημα. Ο λογαριασμός αυτός δεν ήταν προστατευμένος, επειδή ο δικαιούχος είχε δηλώσει ως προστατευόμενο μόνο το λογαριασμό του μισθού ή της σύνταξης.

Αρχικά ο Συνήγορος του Πολίτη παρενέβη στις ατομικές περιπτώσεις, με έγγραφά του προς τους φορείς που είχαν ζητήσει την κατάσχεση (Δήμοι/ ΔΟΥ) και ανέπτυξε τη θέση ότι τα χρήματα που είχαν κατασχεθεί δεν ανήκαν στους οφειλέτες/τις οφειλέτριες, αλλά αντίθετα ανήκαν σε άτομα που έχρηζαν ιδιαίτερης προστασίας, και τους είχαν χορηγηθεί προς το σκοπό αυτό. Σε αρκετές περιπτώσεις πέτυχε την επιστροφή των κατασχεθέντων ποσών. Εν συνεχεία απευθύνθηκε προς τη διοίκηση/πολιτική ηγεσία, ζητώντας να προστατευθούν ρητά από κατασχέσεις παρόμοια βοηθήματα-επιδόματα.

Η διοίκηση ανταποκρίθηκε αρχικά με νομοθετική ρύθμιση (άρθρο 51, ν. 4483/2017, ΦΕΚ Α 107/31.07.2017) του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου προβλέφθηκε ότι τα βοηθήματα που χορηγούνται εκτάκτως από τους δήμους σε οικονομικά αδύναμους και πολύτεκνους «..είναι αφορολόγητα, δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε κράτηση, δεν κατάσχονται ούτε συμψηφίζονται με ήδη βεβαιωμένα χρέη προς Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, ΟΤΑ και νομικά πρόσωπα αυτών ή πιστωτικά ιδρύματα και δεν υπολογίζονται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιοσδήποτε άλλης παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα5». Στη συνέχεια, η ΑΑΔΕ με την ΠΟΛ 1146/2017, επέκτεινε το μέτρο του περιορισμού της κατάσχεσης και στα επιδόματα αυτά, με την ιδιαιτερότητα της αποδέσμευσης του συνόλου του επίμαχου ποσού. Το μέτρο του περιορισμού της κατάσχεσης έχει εισαχθεί με το άρθ. 30 παρ. 4 N.δ. 356/1974 (ΚΕΔΕ) που προβλέπει ότι «Η κατάσχεση μπορεί να περιοριστεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσό ή ποσοστό μετά από αιτιολογημένη απόφαση εκείνου που την επέβαλε». Εν συνεχεία, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΠΟΛ 1092/2014 παρασχέθηκε η διακριτική ευχέρεια στον Προϊστάμενο της ΔΟΥ μετά από σχετική αίτηση του οφειλέτη να περιορίσει με αιτιολογημένη απόφασή του το ποσό ή ποσοστό της κατάσχεσης, «χωρίς διακρίσεις με κριτήρια απολύτως αντικειμενικά σχετιζόμενα με ιδιαίτερους λόγους, όπως πραγματική οικονομική αδυναμία, λόγοι υγείας, ύψος οφειλής, παλαιότητα και είδος αυτής και ποτέ επιλεκτικά χωρίς δηλαδή, να σχετίζονται με το πρόσωπο του οφειλέτη». Για τον περιορισμό της κατάσχεσης απαιτείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, η διαπίστωση ότι η κατασχεθείσα απαίτηση, εφάπαξ ή περιοδικώς καταβαλλόμενη, είναι σημαντικό μέσο για τη διαβίωση του υπόχρεου.

Η ΑΑΔΕ με την ΠΟΛ 1146/2017 επεσήμανε ότι επί καταθέσεων προερχομένων από καταβολή προνοιακού ή άλλου «κοινωνικού επιδόματος» ή βοηθήματος, η κατάσχεση περιορίζεται, μετά από αίτηση του οφειλέτη, ενώ το σύνολο του δεσμευθέντος ποσού αποδεσμεύεται, εφόσον κατά την κείμενη νομοθεσία τα ανωτέρω ποσά προβλέπονται ρητά ως ακατάσχετα.

Η αποδέσμευση του συνόλου των καταθέσεων ισχύει και στην περίπτωση που ως δικαιούχος ή συνδικαιούχος του κατασχεθέντος τραπεζικού λογαριασμού αναγράφεται υποχρεωτικά τρίτο πρόσωπο, όπως ο δικαστικός συμπαραστάτης του δικαστικώς συμπαραστατούμενου τέκνου ή ένας εκ των δύο γονέων στην περίπτωση διατροφής ανηλίκου τέκνου6. Ωστόσο, ο Συνήγορος έχει παρατηρήσει φαινόμενα δυστοκίας από τις ΔΟΥ να προχωρήσουν στον περιορισμό.

Επίσης στο Συνήγορο περιήλθε αναφορά σχετιζόμενη με δύο θέματα: α. Δέσμευση, επί τη βάσει κατασχετηρίου εκδοθέντος από την αρμόδια ΔΟΥ, τμήματος του επιδόματος κύησης που υπερέβαινε το ποσό των 1250 ευρώ, για οφειλές της αναφερόμενης προς το δημόσιο, αφού εν λόγω επίδομα είχε κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό δηλωθέντα στο TAXIS ως μοναδικό ακατάσχετο. Σε διαμαρτυρία της προς την Τράπεζα, η αναφερόμενη έλαβε την απάντηση ότι το πιστωτικό ίδρυμα δεν δύναται να γνωρίζει την αιτιολογία και την προέλευση των χρημάτων, και συνεπώς, εφόσον υπήρχε κατασχετήριο, υποχρεούτο να δεσμεύσει τα χρήματα. Περαιτέρω, ενώ αρχικά μετά την προσκόμιση δικαιολογητικών ως προς την προέλευση των χρημάτων, δέχθηκε να αποδεσμεύσει το ποσό, στη συνέχεια, μετά από επικοινωνία του υποκαταστήματος με τη Νομική Υπηρεσία της Τράπεζας, ενημέρωσαν την αναφερόμενη ότι το επίδομα αυτό δεν είναι ακατάσχετο, και καλώς κατασχέθηκε, και φυσικά την ίδια τύχη θα έχει και το επίδομα λοχείας.

Όσον αφορά τη συμπληρωματική παροχή προστασίας μητρότητας, η αναφερόμενη ενημερώθηκε από τον ΟΑΕΔ ότι το σχετικό ποσό, κατά παγία τακτική του ΟΑΕΔ, πρόκειται να κατατεθεί σε λογαριασμό που τηρεί η δικαιούχος σε πιστωτικό ίδρυμα άλλο από αυτό όπου κατατίθεται ο λογαριασμός μισθοδοσίας της, και ο οποίος είναι προστατευμένος από κατάσχεση. Η αναφερόμενη διαμαρτυρήθηκε στον ΟΑΕΔ ότι εάν συμβεί αυτό, η παροχή αυτή θα κατασχεθεί εξ ολοκλήρου, μια και δεν δικαιούται να προστατεύει από κατάσχεση περισσότερους του ενός λογαριασμούς, ωστόσο έλαβε από το φορέα την απάντηση ότι δεν είναι δυνατή η κατάθεση του ποσού σε άλλη Τράπεζα.

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr