Αρχείο για : Ιούνιος, 2019

Την Κυριακή 7 Ιουλίου επιλέγουμε βουλευτή με αξία δύναμη και αποτελεσματικότητα……Λίγο πριν τις εκλογές όμως θα ξέρουμε τους βουλευτές της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Καστοριά. Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η στις επιλογές της Κυριακής. Η ικανότητα πάνω από όλα και από όλους.

Έχει μεγάλη σημασία για την Π.Ε Καστοριάς η νέα 4έτία που είναι μπροστά μας.

Από αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ στον Alpha 94,7 στις 10.00 και στις 20.00 κάθε βράδυ στο ΔΙΚΤΥΟ1 θα ΄΄παρελάσουν ΄΄οι πάντες. Δείτε ακούστε και ψηφίστε ήρεμα και με συνείδηση.

Οι εκλογές είναι την Κυριακή αλλά από τα μέσα της εβδομάδας όλοι θα ξέρουμε που πάει, όπως λέει ο λαός, το πράμα…..Όλοι θα έχουμε καταλάβει ποιοι εκλέγονται την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Μαρία Αντωνίου » Δεν άλλαξα απόψεις και θέσεις σαν τα πουκάμισα.Δεν δείλιασα ποτέ. Στα δύσκολα έβγαινα πάντα μπροστά »

Μαρία Αντωνίου profile

Αγωνίζομαι για τον τόπο και τους συμπολίτες μου.Φόρεσα την φανέλα της παράταξής μας από μικρή. Και δεν την έβγαλα ποτέ.Δεν ύψωσα ποτέ σημαία ευκαιρίας.Δεν άλλαξα απόψεις και θέσεις σαν τα πουκάμισα.Δεν δείλιασα ποτέ. Στα δύσκολα έβγαινα πάντα μπροστά.Και σήμερα, εδώ μπροστά σας, μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια.#Μαρία_ΑΝΤΩΝΙΟΥ #ΙΣΧΥΡΗ_Καστοριά

Gepostet von Μαρία Αντωνίου am Sonntag, 30. Juni 2019

 

Αγωνίζομαι για τον τόπο και τους συμπολίτες μου.
Φόρεσα την φανέλα της παράταξής μας από μικρή.
Και δεν την έβγαλα ποτέ.

Δεν ύψωσα ποτέ σημαία ευκαιρίας.
Δεν άλλαξα απόψεις και θέσεις σαν τα πουκάμισα.
Δεν δείλιασα ποτέ. Στα δύσκολα έβγαινα πάντα μπροστά.


Και σήμερα, εδώ μπροστά σας, μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια.
#Μαρία_ΑΝΤΩΝΙΟΥ #ΙΣΧΥΡΗ_Καστοριά

 

(Το βίντεο της Μαρίας Αντωνίου που παρουσιάστηκε στην Κεντρική Εκδήλωση)

Στις 20.00 από το ΔΙΚΤΥΟ1 η παρουσίαση του έργου του νοσοκομείου Καστοριάς τα τελευταία 3 χρόνια

 

Δείτε στο ΔΙΚΤΥΟ1 στις 20.00 την παρουσίαση του έργου και των σημαντικών δράσεων του νοσοκομείου Καστοριάς από τον διοικητή του κ. Βασίλη Αντωνιάδη

Καθημερινά δίπλα στους πολίτες η Αγνή Κανδύλη

Η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Καστοριάς, κυρία Αγνή Κανδύλη, επέλεξε για τη συνέντευξη σε μπλογκ της πόλης για την ημέρα Σάββατο 29.06, το Δήμο Άργους Ορεστικού και το πανέμορφο κτίριο της βιβλιοθήκης, όπου μετά το πέρας πραγματοποίησε βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης.

Κατόπιν επισκέφθηκε τα χωριά του άλλοτε δήμου Βιτσίου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. Άνθρωποι που ασχολούνται κατεξοχήν με αγροτική κυρίως και κτηνοτροφική δραστηριότητα, έθεσαν τα σοβαρά θέματα ελληνοποίησης των προϊόντων, της αλόγιστης μείωσης της τιμής πώλησης (μήλων, φασολιών κλπ), καθώς επίσης θέματα φορολογίας και υποδομών (φραγμάτων κλπ).

Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα απαιτείται να γίνει μια από τους τρεις πυλώνες ανάπτυξης του τόπου μας.

Στη συνέχεια η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε το Γυναικείο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Καστοριάς, του οποίου έχει την τιμή να έχει συστήσει αλλά και να έχει δώσει το όνομα του, όπου συνομίλησε με τη διοίκηση, τους γονείς των κοριτσιών και έπαιξε με τις αθλήτριες. Ο αθλητισμός πρέπει να επιστρέψει στην κουλτούρα των παιδιών μας και ομάδες όπως και αυτή μπορούν να ενισχύσουν τη δυνατότητα οργάνωσης αθλητικών γεγονότων στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέχεια η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε τις εκδηλώσεις της Ερανικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίου Νινάκορα στην περιοχή Χλόη.

 

Αγνή Κανδύλη

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς

Β.Τσιφλικιώτης » Είναι λίγο περίεργο αυτό με τον ‘προεκλογικό’ αγώνα… »

Είναι λίγο περίεργο αυτό με τον ‘προεκλογικό’ αγώνα… Κατά τη διάρκειά του, η εναλλαγή των συναισθημάτων και της έντασης αυτών είναι απερίγραπτη.
To οδοιπορικό μου στην πόλη ξεκίνησε από τη γειτονιά που γεννήθηκα και μεγάλωσα έχοντας παρέα μια γλυκιά νοσταλγία που σχεδόν προκαλούσε θλίψη.
Ορεστείων-Ψαράδικα-Πλατεία Βαν Φλητ (έτσι μ΄ αρέσει ακόμα να την αποκαλώ)-Ιουστινιανού και ολίγον Τσιαρσί.
Μικρή η διαδρομή, μεγάλα τα χαμόγελα, μεγάλες και οι αγκαλιές. Τεράστιο όμως το κουράγιο από τη στήριξη των συμπολιτών μου.
 
Η θλίψη έγινε Χαρά….
 
#ενωμένοι_μπορούμε #δύναμη_ανανέωσης

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου στην  ΕΡΤ1

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟφιλοξενήθηκε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

https://webtv.ert.gr/promo/22ion2019-mazi-to-savvatokyriako/

Από το 1:41 έως το 2:10 η κ. Τελιγιορίδου

Γραφείο Τύπου

 

ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου – ΛΙΣΤΕΣ

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΑΑΔΕ τον επικαιροποιημένο κατάλογο των νομικών και φυσικών προσώπων με τις μεγαλύτερες οφειλές προς το Δημόσιο. Στον κατάλογο, χρεοκοπημένες εταιρίες, δημόσιες εταιρίες, αλλά και ΕΠΕ με χρέη εκατομμυρίων. Δείτε αναλυτικά τις λίστες.

Nέες επικαιροποιημένες λίστες με τους οφειλέτες που έχουν χρέη άνω των 150.000 ευρώ προς το Δημόσιο έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ. 

Πρόκειται για 2 λίστες που περιλαμβάνουν ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και του ΕΦΚΑ με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ ανεξόφλητη άνω του ενός έτους.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποιούνται ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων με:

α) βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το Δημόσιο ανά φυσικό πρόσωπο που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από τα πληροφοριακά συστήματα Φορολογίας (TAXIS) και Τελωνείων (ICISnet).

β) βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή από εισφορές κοινωνικής ασφάλισης προς τον Ε.Φ.Κ.Α. ανά φυσικό πρόσωπο που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από το πληροφοριακό σύστημα (ΟΠΣ/ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.).

Όπως αναφέρει η ΑΑΔΕ, οι οφειλές προς το Δημόσιο, αφορούν ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών εκτός ρύθμισης, με ημερομηνία λήξης έως τις 28 Ιουνίου του 2018. Οι οφειλές προς τον Ε.Φ.Κ.Α., αφορούν ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές οφειλές εκτός ρύθμισης χρονικών περιόδων 06/2018 και προγενέστερα.

Οι μεγαλύτερες οφειλές νομικών προσώπων

Στην πρώτη θέση της κατάταξης των οφειλετών βρίσκεται, για μια ακόμα φορά, η κλειστή εδώ και χρόνια χρηματιστηριακή εταιρεία Ακρόπολις, με οφειλές 10,46 δισ. ευρώ, ενώ ακολουθεί η επίσης κλειστή πρώην Ολυμπιακή Αεροπορία με οφειλές 1,84. δισ. ευρώ. Στη δεκάδα βρίσκεται η εταιρεία «Carrera Mobile» η οποία εμφανίζεται να οφείλει 844 εκατ. ευρώ και ο όμιλος σουπερμάρκετ «Ατλάντικ» με οφειλές 482 εκατ. ευρώ.

Οι μεγαλύτερες οφειλές φυσικών προσώπων

Τις μεγαλύτερες οφειλές στο δημόσιο μεταξύ των φυσικών προσώπων έχει ο Ν. Κασιμάτης με χρέος 238 εκατ. ευρώ και ακολουθούν οι Π. Αποστολίδης με οφειλές 235 εκατ., Ι. Στρατάκος με οφειλές 224 εκατ., Π. Παπακωνσταντίνου με οφειλές 188 εκατ. και Ε. Ισσαϊκίδης με οφειλές 184 εκατ. 

 

*Δείτε όλη τη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες-φυσικά πρόσωπα εδώ. 

*Δείτε όλη τη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες-νομικά πρόσωπα εδώ.

Σε λίγο στο HOTEL TSAMIS η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

Κυριακή 30/6/2019 11.30π.μ
Ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ -ΜΗΝΥΜΑΤΑ


-Ελίζα Βόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτής Ν.Δ.

-Νίκος Τσιαρτσιώνης, Υπουργός Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

-Κωστής Μουσουρούλης, Υπουργός Κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/7/2019 ο νέος ΔΗΜΑΡΧΟΣ Καστοριάς ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ μιλά στον Αντ.Παραρά – ALPHA 94,7.

 

Γιάννης Κορεντσίδης – ΔΗΜΑΡΧΟΣ Καστοριάς

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Η ώρα των αποφάσεων, η ώρα της διοίκησης για τον Γιάννη Κορεντσίδη πλησιάζει. Αναλαμβάνει σε 8 βδομάδες.

Αύριο στις 11.30 μιλά για τα σχέδια του στον Αντ.Παραρά και στον Alpha 94,7

Σαρώνει το φροντιστήριο ΑΙΧΜΗ στην Καστοριά. 2 ακόμη μαθητές που έγραψαν ατόφιο 20 στο μάθημα ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον!

ΑΙΧΜΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – 2 μαθητές που έγραψαν ατόφιο 20 στο μάθημα ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον!

Αριστερά: Στέργιος Παπαδόπουλος
Δεξιά: Γκλιάγιας Γιώργος
Μέση: Καθηγητής Γιώργος Αποστολίδης

Αριστερά: Στέργιος Παπαδόπουλος
Δεξιά: Γκλιάγιας Γιώργος
Μέση: Καθηγητής Γιώργος Αποστολίδης

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr