Αρχείο για : Σεπτέμβριος, 2019

Σοβαρό τροχαίο με ΙΧ και τρακτέρ έξω από το Καλοχώρι – Ένας τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο, σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, όταν συγκρούστηκαν ένα ΙΧ όχημα και ένας γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) οδηγοί των οποίων ήταν δύο ηλικιωμένοι. Το τροχαίο σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο από Καλοχώρι προς Νεστόριο.

Από την σύγκρουση υπήρξε τραυματισμός του οδηγού του ΙΧ ηλικίας περίπου 60 ετών, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καστοριάς με τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες το ΙΧ ερχόταν από το Καλοχώρι με κατεύθυνση το Νεστόριο και έπεσε πάνω σε ένα τρακτέρ. Έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Καστοριάς.
 

«Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου»

2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. εναρμονίζει την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019, η οποία εορτάστηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στα σχολεία.

Επιδίωξη  των δράσεων  αυτών είναι η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για τη συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου και  η ενημέρωσή τους  για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Το σύνθημα φέτος ήταν  «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου». Η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας κ. Πολυξένη Καραμάνου οργάνωσε αερόβιες κινητικές δραστηριότητες για κάθε τάξη του σχολείου, ενώ οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης δημιούργησαν αφίσες με το σύνθημα της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού.  Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό σε όλες τις αθλητικές δράσεις!

 

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Δρ. Δώρα Τελλίδου- Τζηκαλάγια

Σημαντικές συναντήσεις του Δημάρχου Νεστορίου με Υπουργούς για προώθηση θεμάτων του Δήμου. 

Ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος πραγματοποίησε συναντήσεις στην Αθήνα με την πολιτική ηγεσία 3 Υπουργείων προκειμένου να θέσει και να προωθήσει θέματα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής. 

           

Υπουργείο Εσωτερικών

            Συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, τον αρμόδιο Υφυπουργό για το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη. Στον Υπουργό Εσωτερικών εξέθεσε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Δήμου, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα υποχρηματοδότησης των μικρών ορεινών Δήμων. Επιπλέον του ανέπτυξε τους σχεδιασμούς της νέας δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Ζήτησε την οικονομική στήριξη του Υπουργείου για να αποκτήσει ο Δήμος άμεση οικονομική ρευστότητα και να αποπληρώσει τις οφειλές που παρέλαβε. Επίσης, ζήτησε την ένταξη 5 νέων έργων στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» μέχρι 31.12.2019.

            Τα αποτελέσματα των διαδοχικών αυτών συναντήσεων ήταν άμεσα και θετικά. Με εντολή του Υπουργού προς τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα, ο Δήμος Νεστορίου χρηματοδοτείται με επιπλέον 100.000 ευρώ για την αποπληρωμή μέρους των οφειλών του. Παράλληλα, με τις παρατάσεις που έδωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός σε συγκεκριμένα Μέτρα του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» έως 31.12.2019 και τις κατευθύνσεις σχετικά με τα έργα που ενδιαφέρουν τον Δήμο, θα προωθηθούν προς ένταξη τα 5 νέα έργα που πρότεινε ο Δήμαρχος Νεστορίου, τα οποία θα δώσουν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα οικισμών του Δήμου. Επίσης συμφωνήθηκε στο μέλλον να γίνει νέα συνάντηση που θα αφορά το νέο πρόγραμμα του ΥΠΕΣ που θα ξεκινήσει το 2020.

 

Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών

            Πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και την παρουσία του Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια, στην οποία πέραν των γενικότερων θεμάτων που αφορούν την Π.Ε. Καστοριάς, εξετάσθηκε το αίτημα του Δημάρχου προς τον Υπουργό για χρηματοδότηση του Δήμου προκειμένου να βελτιωθεί η κακή κατάσταση της εσωτερικής οδοποιίας σε αρκετούς οικισμούς του Δήμου Νεστορίου. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε να ικανοποιήσει σταδιακά το δίκαιο αυτό αίτημα είτε μέσω της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, είτε μέσω της Εγνατίας Α.Ε. Για τον λόγο αυτό ζήτησε από τον Δήμαρχο άμεση προετοιμασία στο επίπεδο των σχετικών μελετών από μέρους του Δήμου.

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

            Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο Δήμαρχος Νεστορίου συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα και τον Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια. Βασικά θέματα της σύσκεψης ήταν το Φράγμα και το υδροηλεκτρικό του Νεστορίου καθώς και το Φράγμα – Αρδευτικό Δίκτυο Διποταμίας.

            Για το Φράγμα Νεστορίου, ο Υφυπουργός εξέφρασε την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα το έργο, παρόλα τα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται. Λόγω των δυσκολιών που εντοπίζονται στη χρηματοδότηση του Αρδευτικού Δικτύου και με αφορμή τις διάφορες σκέψεις που εξέθεσε ο Υφυπουργός για το θέμα αυτό, ο Δήμαρχος Νεστορίου ζήτησε και έγινε αποδεκτό να πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο με τη συμμετοχή όλων των θεσμικών παραγόντων της Καστοριάς και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων από τις δύο πλευρές. Στη σύσκεψη αυτή θα συζητηθούν σε βάθος όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την κατασκευή του Φράγματος και του Αρδευτικού Δικτύου, θα γίνουν γνωστά όλα τα προβλήματα και θα επιχειρηθεί να βρεθούν λύσεις που θα δίνουν αξιόπιστες απαντήσεις σε όλες τις εκκρεμότητες, νομικές και χρηματοδοτικές.

            Για το Φράγμα – Αρδευτικό Δίκτυο Διποταμίας, ο κ. Γκοσλιόπουλος τόνισε την κρισιμότητα υλοποίησης του έργου, την αναπτυξιακή σημασία του για την ακριτική αυτή περιοχή και την ωριμότητα που διαθέτει, καθώς υπάρχουν μελέτες τόσο για το Φράγμα, όσο και για το Αρδευτικό. Ο Υφυπουργός δήλωσε ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν δυνατότητες χρηματοδότησης του έργου από το Π.Δ.Ε., ούτε είχε ενταχθεί στο παρελθόν λόγω έλλειψης πιστώσεων. Αποδέχθηκε, ωστόσο, ότι είναι μία πολύ σοβαρή πρόταση που απαντά σημαντικά στο θέμα επιβίωσης μίας ακριτικής περιοχής και δεσμεύθηκε να εξεταστεί η ένταξη και χρηματοδότησή του στο πλαίσιο του νέου κυβερνητικού σχεδιασμού για τη διαμόρφωση ενός Ολοκληρωμένου Προγράμματος  για τις ορεινές και νησιωτικές περιοχές της χώρας και τους σχετικούς Δήμους ανά την επικράτεια.          

Γραφείο Τύπου

Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στην Πέτρα

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο λεπτά, σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, στην περιοχή Πέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ασθενοφόρο, ενώ η κατάσταση της υγείας του μοτοσικλετιστή παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.
 
 
 

Κατερίνα Στεφανίδη: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το χάλκινο στο Παγκόσμιο

 

Η επιτυχία της πανηγυρίστηκε απ’ όλους, ανάμεσα σε αυτούς και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του, έδωσε συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, ευχαριστώντας την για όσα προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό.

 

«Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Κατερίνα, μας κάνεις υπερήφανους σε κάθε σου αγώνα. Σε ευχαριστούμε θερμά!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 
 
Prime Minister GR @PrimeministerGR
 

Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Κατερίνα, μας κάνεις υπερήφανους σε κάθε σου αγώνα. Σε ευχαριστούμε θερμά!

 
 

Το μετάλλιο που κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν το πρώτο της Ελλάδαςστο Παγκόσμιο Στίβου που διεξάγεται στη Ντόχα.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό, ωστόσο οι Μόρις και Σιντόροβα βρέθηκαν σε εκπληκτικό βράδυ, ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με άνεση τα 4,50 και τα 4,70, ενώ πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,80 και τα 4,85, την ώρα που οι άλλες διεκδικήτριες του χρυσού μεταλλίου, Μόρις και Σιντόροβα, είχαν περάσει και τα 4,85 με την πρώτη προσπάθεια, ενώ η τέταρτη Μπράντσοου πέρασε τα 4,85, αλλά με περισσότερες προσπάθειες από την Κατερίνα κι απέτυχε στη μοναδική προσπάθεια που είχε στα 4,90, μένοντας εκτός βάθρου.

Κρίσιμη σύσκεψη στην περιφέρεια Δ.Μακεδονίας με τον υφυπουργό Ενέργειας Γεράσιμο Θωμά

 

Όλα όσα έγιναν στη σύσκεψη της Περιφέρειας με τον υφυπουργό Ενέργειας Γεράσιμο Θωμά-Τι είπαν Κασαπίδης και δήμαρχοι-Η σφοδρή κριτική Καρυπίδη και Ζεμπιλιάδου-Η σκληρή τοποθέτηση Πλακεντά-Βίντεο

ΠΗΓΗ Kozanimedia.gr

Ερευνα: Οι αισιόδοξοι κινδυνεύουν λιγότερο να πεθάνουν από έμφραγμα

Οσοι είναι αισιόδοξοι και βλέπουν με πιο θετικό τρόπο τη ζωή διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να πεθάνουν πρόωρα από καρδιαγγειακό επεισόδιο, όπως έμφραγμα, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Η έρευνα αυτή επιβεβαιώνει προηγούμενα ευρήματα για τον τρόπο που η ψυχική διάθεση επηρεάζει τη σωματική υγεία του ανθρώπου. Για παράδειγμα, πριν από ένα μήνα είχε δημοσιευθεί έρευνα σύμφωνα με την οποία οι αισιόδοξοι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να ζήσουν περισσότερα χρόνια.

Η νέα μελέτη αξιολόγησε τα ευρήματα 15 ερευνών που είχαν δημοσιευθεί από το 2001 έως το 2017 και αφορούσαν συνολικά 230.000 ανθρώπους, για μια περίοδο από δύο έως 40 χρόνια. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, σε σχέση με τους απαισιόδοξους ανθρώπους, οι πιο αισιόδοξοι είχαν κατά μέσο όρο 35% μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακού επεισοδίου και 14% μικρότερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου. Βρέθηκε ότι όσο πιο αισιόδοξος είναι κανείς, τόσο μειώνεται ο καρδιαγγειακός κίνδυνος και το αντίστροφο.

Αισιοδοξία ίσον… υγεία

Οι πιο αισιόδοξοι τείνουν να ζουν πιο υγιείς ζωές, με καλύτερη διατροφή, σωματική άσκηση και φροντίδα για την πρόληψη των προβλημάτων υγείας τους, εμφανίζοντας συνήθως χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και λιγότερη φλεγμονή στο σώμα τους. Είναι επίσης καλύτεροι στο να λύνουν προβλήματα και να αντεπεξέρχονται στις αναποδιές της ζωής, αναφέρει η έρευνα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Οι ερευνητές σημείωσαν ότι η αισιοδοξία επηρεάζεται κυρίως από μη γενετικούς παράγοντες, συνεπώς είναι κάτι που μπορεί να «καλλιεργήσει» κάποιος άνθρωπος και με αυτό τον τρόπο, να βελτιώσει την υγεία του.

Πηγή: iefimerida.gr – 

ΓΕΝΟΠ: «Αυτοί που θα κλείσουν την λιγνιτική μονάδα 5 να ξέρουν ότι ανοίγουν το δρόμο για εξεταστικές»

Δηλώσεις συνδικαλιστών της ΔΕΗ με αφορμή την επίσκεψη του υφυπουργού Ενέργειας Γεράσιμου Θωμά στην Δυτική Μακεδονία στον απόηχο των δηλώσεων του πρωθυπουργού για το κλείσιμο όλων των λιγνιτικών μονάδων μέχρι το ’28

«Όσοι κλείσουν την «Πτολεμαΐδα 5» η αυτοί που θα κλείσουν αυτή την μονάδα ανοίγουν ταυτόχρονα το δρόμο για εξεταστικές επιτροπές στην Βουλή» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης αμέσως μετά την ενημερωτική συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων της ΔΕΗ με τον υφυπουργό Ενέργειας Γεράσιμο Θωμά στην Πτολεμαΐδα.

Με αφορμή τη δήλωση του Πρωθυπουργού ο κ. Αδαμίδης επεσήμανε ότι «η συγκεκριμένη απόφαση ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και ούτε ταιριάζει στο μοντέλο της χώρας» και πρόσθεσε ότι «η εμμονή να κλείσουν οι λιγνιτικές μονάδες 10 χρόνια νωρίτερα από ότι στην Γερμανία, κλείνει το μάτι στα ιδιωτικά συμφέροντα και το φυσικό αέριο».

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ υπενθύμισε ότι για την υπό κατασκευή μονάδα της Πτολεμαΐδας που ολοκληρώνεται το 2021, «έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 1 δις Euro, έχουν δοθεί στους κατοίκους για τις απαλλοτριώσεις της Ποντοκώμης 150 εκ Euro και χρήματα για άλλες απαλλοτριώσεις αγροτικών εκτάσεων και ενώ έχουν γίνει όλα τα παραπάνω, δεν γίνεται να μην ολοκληρωθεί το έργο της «Πτολεμαΐδας 5» που θα αποτελούσε την ναυαρχίδα της ΔΕΗ».

Αναφερόμενος στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και σε όσα έχει υποστηρίξει για την σκοπιμότητα κατασκευής της νέας μονάδας λέγοντας ότι η κατασκευή της ήταν ένα λάθος που έγινε το 2013, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ τόνισε ότι «αυτές οι αιτιάσεις αφορούν την τότε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που δεν φρόντισε να πάρει δωρεάν δικαιώματα ρύπων, τα οποία είχε ανάγκη η εταιρία». Ο κ. Αδαμίδης υπογράμμισε ότι «η νέα μονάδα δεν κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής, αλλά για εθνικούς και εμπορικούς λόγους και ότι θα έβγαζε τα χρήματα της επένδυσης». Κατέληξε λέγοντας «ας το ξανασκεφτούν κάποιοι γιατί το κλείσιμο της ανοίγει το δρόμο για την εξεταστική επιτροπή».

 

Το συχνό σεξ μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο εμφάνισης αυτής της πάθησης

Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι επικίνδυνη ή ασφαλής για τους μεσήλικες άνδρες και την καρδιά τους; Τι απαντά η έρευνα.

Οι άνδρες με συχνές ερωτικές επαφές (τρεις ή περισσότερες την εβδομάδα) μειώνουν κατά 50% τις πιθανότητες εμφράγματος ή εγκεφαλικού επεισοδίου σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Queens στο Μπέλφαστ σε 1.000 μεσήλικες άνδρες.

Αν και επικρατεί η άποψη ότι οι άνδρες και δη οι μεσήλικες κινδυνεύουν περισσότερο από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια παρανόηση.

Ο καθηγητής  Peter Weisberg που μέχρι το 2016, ήταν ιατρικός διευθυντής της Βρετανικής Καρδιολογικής Εταιρίας, εξηγεί ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι οι άνδρες που κάνουν συχνά σεξ στην ηλικία των 40 ή 50 και πλέον ετών διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος.

Σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική επαφή είναι ακόμη μια μορφή άσκησης επισημαίνουν οι ειδικοί. Αντιμετωπίζοντας το με όρους άσκησης είναι σαν να ανεβαίνει κάποιος δυο ορόφους με τις σκάλες ή να περπατάει δυναμικά για 1,5 χιλιόμετρο. Με απλά λόγια αν κάποιος έχει την φυσική κατάσταση να περπατήσει για ενάμιση χιλιόμετρο ή να ανέβει δυο πατώματα, τότε μπορεί να κάνει και σεξ χωρίς φόβο – στο μυαλό όλων μας έρχεται η εικόνα του Τζακ Νίκολσον που μετά το έμφραγμα στην ταινία «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» κοιτούσε τη σκάλα και αναμετρούσε τις δυνάμεις του γνωρίζοντας από το γιατρό του ότι όταν θα είναι σε θέση να την ανέβει, τότε μπορεί να έχει και σεξουαλικές επαφές άφοβα!

Εν κατακλείδι η  αυξημένη σωματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης συχνά έχει ενοχοποιηθεί για την πρόκληση καρδιολογικών επιπλοκών, στην περίπτωση που ο οργανισμός του πάσχοντα δεν «αντέξει» την άσκηση στην οποία υποβάλλεται, (εφόσον υπάρχει κάποιο αδιάγνωστο καρδιολογικό νόσημα ή σε περίπτωση που ο ασθενής αγνοήσει τις οδηγίες του γιατρού του σχετικά με την κατάστασή του ή με τα φάρμακα που πρέπει να λαμβάνει), ωστόσο η έρευνα τελικά αποκαλύπτει ότι υπάρχει μια ευεργετική σχέση μεταξύ του σεξ και της καρδιακής λειτουργίας.

ΠΗΓΗ https://ygeiamou.gr/

Αργίες 2019: Ποια είναι τα επόμενα τριήμερα μέχρι το τέλος του έτους

 
Αρκετοί σκέφτονται ποια είναι τα επόμενα τριήμερα για να ξεκουραστούν.

Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Σεπτέμβρη, όμως αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν πότε πέφτουν τα επόμενα τριήμερα για το 2019.

Οι επίσημες αργίες για το 2019:

– Ημέρα του «ΟΧΙ» 28 Οκτωβρίου 2019, Δευτέρα

– Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2019, Τετάρτη

– Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου, Πέμπτη

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr