Αρχείο για : Δεκέμβριος, 2019

Με γιορτινό σκηνικό και διάθεση η Καστοριά υποδέχεται το 2020

Όλα έτοιμα για την υποδοχή του 2020 από τη νέα Δημοτική Αρχή, που έχει φροντίσει ακόμη και για τη θερμοκρασία! Εσείς, απλά φορέστε την πιο γιορτινή διάθεση κι ελάτε να διασκεδάσουμε με ξέφρενη μουσική, άφθονο κρασί, τοπικά εδέσματα, παραδοσιακή βασιλόπιτα, μα πάνω απ’ όλα με κέφι και πολλά χαμόγελα.   

Δημότες, συμπολίτες, φιλοξενούμενοι, επισκέπτες, όλοι είναι καλεσμένοι σε αυτή τη μεγάλη γιορτή αλλαγής του χρόνου για ένα ακόμη νέο ξεκίνημα.  

Η πόλη γιορτάζει, η Καστοριά αλλάζει!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν λίγο στην ΧΛΟΗ

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τροχαίο ατύχημα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στο σημείο έφτασε άμεσα αστυνομία και πυροσβεστική

Κλήρωση Λαχειοφόρου Αγοράς στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που είχε διοργανώσει ο ως άνω Ναός.

Η σχετική λαχειοφόρος αγορά είχε πραγματοποιηθεί με σκοπό την ενίσχυση της ανεγέρσεως του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού και είχε ως δώρο ένα προσκυνηματικό ταξίδι στους Αγίους Τόπους για 2 άτομα, για 10 ημέρες, με ημερομηνίες της επιλογής τους.

Τον λαχνό που κέρδισε ανέσυρε ένα εκκλησιαζόμενο παιδάκι και το νούμερο αυτού ήταν το 4381. Ο κάτοχος του λαχνού βρέθηκε και ήταν η κ. Αγγελική Χριστινίδου.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού και η Ερανική Επιτροπή εύχονται υγεία και κάθε καλό στην νικήτρια, αλλά και εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλλαν και συμβάλλουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στην ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου.

Καλή Χρονιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός.

 

Αναμφίβολα, το βασικότερο γνώρισμα της ελεύθερης οικονομίας είναι ο ανταγωνισμός. Μέσω του υγιούς ανταγωνισμού επιτυγχάνεται η παραγωγή καλύτερων πρoϊόντων καθώς και η παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών. Όταν όμως ο ανταγωνισμός χάνει την ηθική του υπόσταση τότε γίνεται λόγος για τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

 Στη γενική ρήτρα του άρθρου 1 του ν. 146/1914 δηλώνεται με σαφήνεια πως απαγορεύεται στις εμπορικές, βιομηχανικές και γεωργικές συναλλαγές κάθε πράξη ανταγωνισμού που αντίκειται στα χρηστά ήθη. Αναφέρεται επίσης η δυνατότητα που υπάρχει να εναχθεί ο παραβάτης και να υποχρεωθεί τόσο να παραλείψει τη ζημιογόνο δράση του όσο και να αποζημιώσει για τη ζημία που διέπραξε. Η διάταξη αυτή έχει σαν σκοπό, οι ανταγωνιστές να λειτουργούν μέσα σε ορισμένα πλαίσια νομιμότητας, σεβόμενοι τους ανταγωνιστές τους και να μη δρουν βλαπτικά και ανήθικα για τις επιχειρήσεις των άλλων. Ποια χαρακτηριστικά όμως έχει μια πράξη ή ένα σύνολο ενεργειών για να χαρακτηρίζεται ως πράξη αθέμιτου ανταγωνισμού;

 Μια πράξη για να χαρακτηριστεί ως ενέργεια αθέμιτου ανταγωνισμού θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά στοιχεία την ύπαρξη ή την ανυπαρξία αυτών θα κρίνει ο δικηγόρος σας και θα σας καθοδηγήσει αναλόγως: α)θα πρέπει να πρόκειται για μια πράξη ανταγωνισμού, δηλαδή μια πρακτική που ενισχύει τη θέση του δρώντα σε βάρος άλλου ανταγωνιστή που δραστηριοποιείται στην ίδια αγορά. Σχέση ανταγωνισμού υφίσταται τόσο μεταξύ όσον προσφέρουν όμοια προϊόντα αλλά και σε αυτούς που στοχεύουν παρεμφερή κύκλο αγοραστών, εργαζομένων και προμηθευτών. Επίσης υπάρχει ανταγωνισμός και μεταξύ όσων ανήκουν σε παρεμφερή οικονομική βαθμίδα. Καθίσταται λοιπόν σαφές πως η σχέση ανταγωνισμού έχει πιο ευρεία έννοια από εταιρίες που παράγουν ακριβώς τα ίδια προϊόντα ή παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες. Η ίδια η νομολογία έχει αποκρυσταλλώσει θέση επισημαίνοντας πως σχέση ανταγωνισμού αντικειμενικά πρόσφορη υπάρχει ακόμα και όταν προωθούνται συμφέροντα τρίτου χωρίς να υπάρχει σκοπός βλάβης του θιγόμενου, β)θα πρέπει να υπάρχει σκοπός ανταγωνισμού δηλαδή πρόθεση του ενεργούντος να αποκομίσει οφέλη από τη πίτα της αγοράς είτε ο ίδιος είτε κάποιος τρίτος. Ο σκοπός του αθέμιτου ανταγωνισμού δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ο μοναδικός σκοπός της δράσεως της εταιρίας καθώς μπορεί να συνυπάρχει και με άλλους σκοπούς, σημαντικό είναι όμως να υπάρχει καθώς ως πραγματικό ζήτημα δεν ελέγχεται αναιρετικά, γ) θα πρέπει ο ανταγωνισμός να είναι αντίθετος στα χρηστά ήθη, δηλαδή στις αντιλήψεις του μέσου συνετού και εχέφρωνος ανθρώπου για το τι είναι ηθικά μεμπτό. Τα χρηστά ήθη αποτελούν μια αόριστη νομική έννοια η οποία αξιολογείται εντός των πλαισίων του συναλλακτικού κύκλου που εκδηλώνεται η πράξη ανταγωνισμού και κρίνεται αμερόληπτα από τον δικαστή αν μια πράξη υπερβαίνει τα χρηστά ήθη ή όχι υπό τις συγκεκριμένες ανά περίπτωση περιστάσεις και ιδιαιτερότητες, δ)η πράξη αθέμιτου ανταγωνισμού θα πρέπει να τελείται σε ορισμένες συναλλαγές, να έχει δηλαδή ως πεδίο αναφοράς γεωργικές, εμπορικές και βιομηχανικές δραστηριότητες. Πως προστατεύεται όμως ο επιχειρηματίας που είναι αποδέκτης αθέμιτου ανταγωνισμού από ανταγωνίστρια εταιρία;

  Πέρα από τη προαναφερόμενη γενική ρήτρα, ο θιγόμενος επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τόσο αστικής όσο και ποινικής προστασίας. Αναφορικά με την αστική προστασία προβλέπονται τα ακόλουθα: α)ο θιγόμενος έχει τη δυνατότητα να ασκήσει αγωγή δια του συνηγόρου του αξιώνοντας από τον διενεργήσαντα αθέμιτο ανταγωνισμό να αρθεί η προσβολή, β) σε περίπτωση που οι αθέμιτες πρακτικές συνεχίζονται μπορεί να αξιώσει τη παράλειψη της προσβολής στο μέλλον, γ)δύναται επίσης να ασκήσει αγωγή με αξίωση αποζημίωσης στη περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος προσβολής στο μέλλον, εφόσον φυσικά ο προσβολέας είναι υπαίτιος και έχει υπάρξει ήδη ζημία. Για να υπάρχει αξίωση για αποζημίωση θα πρέπει να υφίστανται οι ακόλουθες προϋποθέσεις: α)ανθρώπινη ενέργεια ή παράλειψη, β) παρανομία, γ) υπαιτιότητα, δ)ζημία και ε) αιτιώδης σύνδεσμος. Το χρονικό διάστημα της παραγραφής της αξίωσης άρσης της προσβολής και παράλειψης της προσβολής στο μέλλον είναι οι έξι μήνες και ξεκινά να υπολογίζεται από τη στιγμή της πληροφόρησης της προσβολής από τον θιγόμενο. Ωστόσο ο χρόνος παραγραφής της αξίωσης είναι τα τρία έτη από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η προσβολή ακόμη και αν ο θιγόμενος δεν πληροφορήθηκε για αυτήν. Ποια είναι όμως η ποινική προστασία του δέκτη αθέμιτου ανταγωνισμού;

  Είναι σημαντικό να λεχθεί πως η ποινική προστασία σε περιπτώσεις αθέμιτου ανταγωνισμού χαρακτηρίζεται από την εξειδίκευση των πράξεων ανταγωνισμού που έχουν ποινικό ενδιαφέρον. Έτσι δε χρήζουν όλες οι πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού ποινικής προστασίας αλλά μόνο όσες ορίζονται ρητά από τον νόμο. Συγκεκριμένα ποινική προστασία ενυπάρχει στις περιπτώσεις που κοινοποιούνται βιομηχανικά απόρρητα (άρθρα 16-18), στη συκοφαντική δυσφήμιση (άρθρο 12), στη μη τήρηση προκαθορισμένων μονάδων πώλησης (άρθρο 9) καθώς και σε μερικές ακόμη εξειδικευμένες περιπτώσεις. Ο γενικός κανόνας είναι πως ο ασκών αθέμιτο ανταγωνισμό διώκεται μετά από έγκληση του θιγόμενου, ενώ μόνο στις περιπτώσεις των άρθρων 6, 8 και 9 η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπάγγελτα. Η επιβαλλόμενη ποινή μπορεί να είναι είτε φυλάκιση, είτε χρηματική αποζημίωση είτε συνδυασμός και των δύο. Οι απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να χρήζει ο θιγόμενος ποινικής προστασίας είναι: α)να δέχεται μια παράνομη προσβολή από τρίτον, β) να υφίσταται δόλος του τρίτου και γ) ο θιγόμενος να έχει πραγματοποιήσει έγκληση με εξαίρεση τις περιπτώσεις που πραγματοποιείται αυτεπάγγελτη δίωξη.

  Συνοψίζοντας, μια πράξη ανταγωνισμού λαμβάνει τον χαρακτηρισμό του αθέμιτου όταν τελείται στις συγκεκριμένες συναλλαγές που αναφέρει ο νόμος (εμπορικές, βιομηχανικές, γεωργικές) και με αυτή θίγονται με μέσα και με τρόπους που δεν είναι αποδεκτοί στο ευρύ κοινό συμφέροντα τρίτων. Μια πράξη αθέμιτου ανταγωνισμού κρίνεται τόσο για την ένταση και τη διάρκεια της (αντικειμενικά κριτήρια) όσο και για τα κίνητρα του ενεργούντος (υποκειμενικά κριτήρια). Ο αποδέκτης αθέμιτου ανταγωνισμού έχει τη δυνατότητα να καταφύγει τόσο στην αστική όσο και στη ποινική δικαιοσύνη, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις των άρθρων, ώστε να δικαιωθεί από τα δικαστήρια για τη προσβολή που υπέστη. Ο δικαστής κατά την εκδίκαση της υπόθεσης κρίνει τη δράση, το σκοπό, τα ενεργούμενα μέσα του ενεργούντος και όχι το αποτέλεσμα της αθέμιτης δράσεως καθώς και τις συγκεκριμένες συνθήκες και περιστάσεις της υπό κρίση υποθέσεως.

“Καστοριά 2020” – Η πόλη γιορτάζει, η Καστοριά αλλάζει!

 

Η Καστοριά υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα μουσικό υπερθέαμα, όπου θα εμφανιστούν:

Οι «Κούπες», ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς, που συνδυάζει σύγχρονα ακούσματα αλλά και με παραδοσιακές πινελιές και πειραματισμούς. Όλα αυτά, κάτω από ένα ροκ πρίσμα που δίνει μια μοναδικότητα στον ήχο. https://www.facebook.com/koupestheband/

Οι «Les Au Revoir», ελληνικό μουσικό συγκρότημα με μία retro αισθητική στον ήχο τους, όπου αναμειγνύονται με τρομερά πετυχημένο τρόπο latin, jazz, swing, bossa nova και άλλα ηχοχρώματα. https://www.facebook.com/LesAuRevoir/

Ο Marko Markovic (γιός του Boban Markovic) και η πολυμελής Ορχήστρα με τα Χάλκινα, ΜΜ Brass Band από τη Σερβία. Ο χαρισματικός και κορυφαίος μουσικός στο είδος του θα μας προετοιμάσει για την κορύφωση του εορταστικού προγράμματος 8με8, για τα καστοριανά καρναβάλια, τα Ραγκουτσάρια.

Home

 

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην πλατεία Ντολτσό

Φορέστε το πιο ζεστό χαμόγελο κι ελάτε να ανεβάσουμε το κέφι και την …θερμοκρασία στα ύψη!

 

Συνδιοργάνωση: Δήμος Καστοριάς – Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Υποστήριξη: Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς

Παράταση μέχρι 15 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για όσους πολίτες δεν έχουν εκπληρώσει τη σχετική υποχρέωσή τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δείχνουν ότι είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες οι πολίτες που για ακόμη μία χρονιά άφησαν για την τελευταία στιγμή την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση των πινακίδων.

Style Keeper: Το απόλυτο ένδυμα του ρεβεγιόν

Style Keeper: Το σμόκιν είναι το αποκορύφωμα του επίσημου ανδρικού στυλ, το εμβληματικό κοστούμι για να μπεις στο πνεύμα της γιορτής, μια μορφή αυτοεπιβράβευσης για τον σύγχρονο άνδρα και μια εμπειρία που αξίζει να ζήσεις ξανά και ξανά.

Είναι το απόλυτο ανδρικό ρούχο για την παραμονή της πρωτοχρονιάς και τα λαμπερά πάρτυ του ρεβεγιόν, αλλά και για την παράσταση της λυρικής σκηνής, τα επίσημα καλέσματα των πρώτων ημερών του χρόνου, τις δεξιώσεις. Είναι ακόμη και για εκείνο το μεγάλο μυστήριο -της Εκκλησίας ή απλώς της ζωής- που σε κάνει να γονατίζεις, τον γάμο, όταν είσαι εσύ ο γαμπρός, αλλά και για την επίσκεψη στο καζίνο για να διασκεδάσεις με αξιοπρέπεια και αυτοσυγκράτηση. Το σμόκιν έρχεται από τις πιο ένδοξες σελίδες της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και έχει μέσα του κάτι το αριστοκρατικό, που πρέπει να το δοκιμάσεις για να το αισθανθείς. Διότι, όσο τέλειο και να είναι ένα κοστούμι, ποτέ δεν θα φαίνεσαι καλύτερος από ότι μέσα σε ένα εφαρμοστό και προσεγμένο tuxedo (όπως είναι η ονομασία που χρησιμοποιούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού).

Αν και όλοι, μάλλον, μπορούμε να καταλάβουμε ένα σμόκιν από την πολυτέλεια που εκπέμπει, το ενδιαφέρον είναι σε εκείνα τα στοιχεία που το ορίζουν και το ξεχωρίζουν από τα άλλα επίσημα κοστούμια. Καταρχάς είναι το πέτο, που είναι από μετάξι ή σατέν, ενώ και το κολάρο μπορεί κάποιες φορές να είναι από τα ίδια αστραφτερά υλικά. Μετά από τις τσέπες που είναι χωρίς πτερύγια (καπάκι) και ύστερα από το πατρόν του ενός κουμπιού (μονόκουμπο). Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά είναι θεμελιώδη, ωστόσο υπάρχουν και αρκετά ακόμη.

Style Keeper – Πώς να επιλέξετε δερμάτινο μπουφάν

Τα κουμπιά για παράδειγμα είναι ντυμένα με το ύφασμα του πέτου, ενώ το σακάκι μπορεί να είναι διακοσμημένα με μπροκάρ σχέδια (σαν ζωγραφιστά).

Επίσης, το άνοιγμα στο πίσω μέρος του σακακιού στην παραδοσιακή εκδοχή του σμόκιν απουσιάζει, διότι έτσι τονίζει μια τέλεια σιλουέτα. Αν και πλέον, το συνηθέστερο είναι σμόκιν με ένα άνοιγμα πίσω, στο κέντρο, αλλά και δύο, πολύ βολικά για όσους δεν διαθέτουν το τέλειο κορμί. Το παντελόνι, τέλος, είναι από το ίδιο ύφασμα με το κοστούμι, και έχει κάποιες λειτουργικές λεπτομέρειες όπως το στρίφωμα στα μπατζάκια και η ελαστική επένδυση στη μέση που ομολογουμένως «χαρίζουν» στο στυλ, μαζί με πιέτες και μια λωρίδα στο μήκος του ποδιού από το ίδιο υλικό με το πέτο.

Και μιας και ο λόγος για υλικά, αυτά από τα οποία αποτελείται ένα σμόκιν σε κάνουν να αισθάνεσαι τόσο άνετα, σαν να φοράς τις πιτζάμες σου, με τις οποίες είναι συνδεδεμένη η επινόηση του σμόκιν τον 16ο αιώνα. Απαλό μαλλί μερινός που θα σε κρατήσει ζεστό στο κρύο και δροσερό στη ζέστη, βελούδο, αλλά και λινό για τα πιο θερμά κλίματα είναι τα υλικά που δίνουν σε ένα σμόκιν αυτήν την αξεπέραστη αίσθηση όταν το φοράς.

Θέλεις να δοκιμάσεις ένα; Θέλεις να μπεις στη λέσχη του στυλ; Βρες το κατάστημα που είναι πιο κοντά σου και πάρε συμβουλές από τους καλύτερους.      

Μυστικά & Tips

-Η χρήση του είναι αποκλειστικά βραδινή και συνοδεύεται ιδανικά από μια κομψή κυρία μέσα σε ένα επίσης βραδινό φόρεμα.
-Τα τρία χρώματα από τα οποία καλείσαι να επιλέξεις είναι το μπλε, το μαύρο και το γκρι. Το μπορντό, που επίσης παίζει διεθνώς ως χρωματική επιλογή, καλύτερα να το αποφύγεις διότι θα σε περιορίσει σε πολλά επίπεδα.
-Μην το νοικιάσεις, αν δεν θες να μοιάζεις με πιγκουίνος. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μπανάλ μπορεί να φανείς, από μια τέτοια άστοχη επιλογή.
-Αγόρασέ το, δεν έχει φύγει και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα και θα σου κάνει απόσβεση αλλεπάλληλες φορές. Θα το χαρείς όσο τίποτα.
-Θα το φορέσεις μαζί με λευκό πουκάμισο και σκούρο παπιγιόν, μίνιμαλ παπούτσια τύπου Οξφορντ και πάντα χωρίς ζώνη, ακόμη και αν το παντελόνι διαθέτει θηλιές. Η ποσέτ (pochette), το μαντήλι στο πέτο, είναι προαιρετική, αν όμως το τολμήσεις προτίμησε ένα λευκό από μετάξι.

Style Keeper
Η Βανέσα Αποστολίδη  βάζει «τέρμα» στην ανδρική αμηχανία μπροστά στην ντουλάπα και δίνει τα σωστά tips για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Καρναβάλια στο Άργος Ορεστικό. Ξεκινούν από αύριο όλες οι εκδηλώσεις

Από 31/12 έως και 2 Ιανουαρίου οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στον ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ.

Δ.Καστοριάς. Υποδοχή Νέου έτους με μουσικό υπερθέαμα. Πλατεία Ντολτσό

 

Μέσα σε ελάχιστες μέρες η νέα δημοτική αρχή Καστοριάς με δήμαρχο τον Γιάννη Κορεντσίδη και παρά την απαράδεκτη οικονομική κατάσταση ( μείον 15.000.000 ευρώ τουλάχιστον, απλήρωτοι λογαριασμοί,κομμένα ρεύματα,χρέη σε 10δες προμηθευτές,υπαλλήλους) κατορθώνει να οργανώσει και να παρουσιάσει τόσες εκδηλώσεις όσες δεν έγιναν τα τελευταία 6 χρόνια τουλάχιστον…..

 

«Καστοριά 2020». Μία ακόμη φαντασμαγορική εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους με τη συμμετοχή καταπληκτικών μουσικών σχημάτων και συγκροτημάτων, που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι, τη χαρά και τη …θερμοκρασία!

Όλες οι λεπτομέρειες προσεχώς… Μείνετε συντονισμένοι…
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά…

Αντιολισθητικές αλυσίδες σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Ηλιόλουστη αυτή την ώρα η Καστοριά

Η εικόνα του οδικού δικτύου στη βόρεια Ελλάδα λόγω της χιονόπτωσης.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί σε τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας λόγω της κακοκαιρίας, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Χαλκιδικής.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς) και στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης.

Αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας-Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρας».

Στη Δυτική Μακεδονία, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας), καθώς και στις επαρχιακές οδούς Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), Αμυνταίου-Καστοριάς και Αετού-Νυμφαίου.

Διακοπές κυκλοφορίας είναι σε ισχύ σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Χαλκιδική λόγω καθίζησης οδοστρώματος (επαρχιακή οδός Πολυγύρου – Ιερισσού, παραλιακή οδός οικισμού «Γαλήνη» Νέας Καλλικράτειας, παραλιακή οδός Νικητής) και στη διασταύρωση Βαρβάρας-Ολυμπιάδας, λόγω κατολίσθησης πρανών.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω καθίζησης στην επαρχιακή οδό Κερασιάς-Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα στην Πέλλα και Κορυφής-Λιανοβεργίου στην Ημαθία, λόγω καθίζησης.

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr