Αρχείο για : Ιανουάριος, 2020

Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης παιδικών χαρών στον Δήμο Άργους Ορεστικού 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Άργους Ορεστικού εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 200.000 € για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών και αντικατάσταση των υπαρχόντων οργάνων με καινούρια, λόγω παλαιότητας. Στόχος του είναι η δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών που θα τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και θα βελτιώνουν τη λειτουργικότητα κεντρικών και πολυσύχναστων χώρων για τα παιδιά.

Οι εργασίες αναβάθμισης αφορούν τις παιδικές χαρές στην περιοχή του Νέου Πάρκου, δίπλα στο αναψυκτήριο και στην περιοχή της «Πατσιούρας», ενώ θα επανακατασκευαστεί η παιδική χαρά στην πλατεία Βογιατζάκη, δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Υπογραμμίζεται ότι απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στις συγκεκριμένες παιδικές χαρές κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Απρίλιο.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσημο. Ανακοίνωση αναβολής της έκθεσης γούνας. Hong Kong International Fur & Fashion Fair 2020

 

Hong Kong International Fur & Fashion Fair 2020

Αιτία η μεγάλη επιδημία Coronavirus. Δείτε το επίσημο έγγραφο

 

Έτοιμος ο προϋπολογισμός του 2020 για τον Δ. Καστοριάς. Στο Δημοτικό συμβούλιο για την ψήφισή του την Τετάρτη

 

Τετάρτη 5/2 στις 18.00 η ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου Καστοριάς

 

17  έργα του τοπικού προγράμματος CLLD / Leader  της Αναπτυξιακής Καστοριάς ΑΕ ΟΤΑ  προϋπολογισμού 1.107.000

Εγκρίθηκαν  17  έργα του τοπικού προγράμματος CLLD / Leader  της Αναπτυξιακής Καστοριάς ΑΕ ΟΤΑ  προϋπολογισμού 1.107.000,  με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδη.

Τα έργα  ανήκουν στην κατηγορία των παρεμβάσεων δημόσιου χαρακτήρα και εντάσσονται στην στρατηγική του τοπικού προγράμματος.

Αφορούν παρεμβάσεις στον πολιτισμό, προβολή  της περιοχής της Π.Ε. Καστοριάς, στην προστασία του περιβάλλοντος και στις βασικές υποδομές των αγροτικών οικισμών.

Σύντομα αναμένουμε και τις εντάξεις των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα, της 1ηςπρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορούν κυρίως σε επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα ( μεταποίηση αγροτικών προϊόντων ) καθώς και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες όπως τουρισμός, βιοτεχνίες, οικοτεχνίες κ.α.

Παράλληλα προετοιμάζουμε και τις επόμενες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος  σε έργα δημοσίου συμφέροντος καθώς και σε έργα ιδιωτικού χαρακτήρα (επιχειρηματικές δραστηριότητες ).

Οι νέες προσκλήσεις για νέες προτάσεις στο πρόγραμμα CLLD / Leader  θα προκηρυχθούν  εντός των επόμενων δύο μηνών  και θα λήγουν δύο μήνες μετά την προκήρυξη. Για τις νέες  προκηρύξεις  θα υπάρχει λεπτομερής ενημέρωση και δημοσιοποίηση το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν  άμεσα να  απευθύνονται  στην Αναπτυξιακή Καστοριάς  για να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα CLLD / Leader , τις δράσεις που χρηματοδοτεί, τα ποσοστά επιδότησης και την επιλεξιμότητα τους στο πρόγραμμα.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2467083441

Ιστοσελίδα: www.ankas.gr

Έκτακτο – Ακύρωση εκθέσεων γούνας σε Χονγκ Κονγκ  και όχι μόνο – Συνέντευξη Αποστόλη Τσούκα στον Αντ.Παραρά. Τι είπε για την Έκθεση Μιλάνου και Καστοριάς

Μιλώντας στον Αντ.Παραρά και στον Alpha 94,7 ο πρόεδρος του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ανακοίνωσε την αναβολή και πιθανή ακύρωση της έκθεσης γούνας του Χονγκ Κονγκ με πληροφορίες και για σκέψεις αναβολής και για την έκθεση του Μιλάνου

Στην Καστοριά ο Υπουργός Εσωτερικών την Κυριακή. Την Δευτέρα στο δημοτικό μέγαρο Καστοριάς σύσκεψη με φορείς και ΠΕΔ

 Το Πρόγραμμα του υπουργού εσωτερικών :

 

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

6.30 Συν.  Τύπου ξενοδοχείο Τσαμης

7.00 Κοπή πίτας ΝΟΔΕ ΝΔ Καστοριάς

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου

11.πμ Συμμετοχή του στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς

Καθημερινές οι σημαντικές παρεμβάσεις του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Καθαρίζουν τα πάντα – ΒΙΝΤΕΟ

 

Δήμος Καστοριάς – Αισθητή η αναβάθμιση πολλών και διαφορετικών σημείων στον Δ.Καστοριάς. Υπάλληλοι,αντιδημαρχίες πολίτες και ο ίδιος ο δήμαρχος Καστοριάς δίνουν μεγάλη μάχη καθημερινά με παρεμβάσεις ξεχασμένων για πολλά χρόνια σημείων που αναβαθμίζουν πλέον την κάθε περιοχή

 

Εκδήλωση του ΚΚΕ ( μ-λ) ΄΄Έξω το ΝΑΤΟ και οι Βάσεις ΄΄

Όλες οι εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα μας και στη γύρω περιοχή βάζουν επιτακτικά δύο ερωτήματα:

  • Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε ένα θερμό επεισόδιο ή ακόμη σε μια ευρύτερη πολεμική εμπλοκή της χώρας;
  • Ποιοι είναι αυτοί που μας οδηγούν σε μια τέτοια ολέθρια πορεία και πώς μπορούμε να αντιδράσουμε;

Αν στο πρώτο ερώτημα η απάντηση είναι λίγο πολύ κοινός τόπος για όλους, ότι δηλαδή 24 χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων, ο κίνδυνος επανάληψης μιας ανάλογης, ίσως και χειρότερης κρίσης προβάλει ξανά έντονος, στο δεύτερο δε συμβαίνει το ίδιο.

Γιατί το σύνολο των παραγόντων του συστήματος, η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, τα ΜΜΕ, οι διάφοροι αναλυτές, όλοι τους προσπαθούν να παραποιήσουν την πραγματικότητα. Να θολώσουν τη σκέψη μας και να ποτίσουν το μυαλό μας με το δηλητήριο του εθνικισμού. Για να κρύψουν τον τυχοδιωκτισμό τους, αλλά και την υποτέλειά τους προς τα «μεγάλα αφεντικά».

Περιορίζονται στην (υπαρκτή) όξυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και αποσιωπούν το γεγονός ότι η περιοχή στην οποία βρίσκεται η χώρα είναι ένα εκτεταμένο πεδίο σύγκρουσης των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων. Είναι ένα πύρινο τόξο που ξεκινάει από το Ιράν, περνάει από τη Συρία, ακουμπά την Κύπρο και τις ΑΟΖ και καταλήγει στη Λιβύη.

Αποκρύπτουν το γεγονός ότι πρωταγωνιστές σ’ αυτόν τον ανταγωνισμό είναι οι προστάτες τους, αμερικάνοι ιμπεριαλιστές. Που διαθέτουν την πιο δολοφονική στρατιωτική μηχανή του πλανήτη και γίνονται πιο επιθετικοί, καθώς τα σχέδιά τους σκοντάφτουν στην αναβαθμισμένη παρουσία του βασικού τους ανταγωνιστή, του ρώσικου ιμπεριαλισμού, αλλά και στη δυσφορία των ευρωπαίων «συμμάχων» τους. Αυτό δείχνει η όξυνση της αντιπαράθεσής τους με το Ιράν, το «ανακάτεμα» των ΑΟΖ στην Αν. Μεσόγειο, η διάθεσή τους να μετατρέψουν την Κύπρο σε αβύθιστο αεροπλανοφόρο και να ελέγξουν ενεργειακά την περιοχή.

Αυτό το εκτεταμένο πεδίο ιμπεριαλιστικής αντιπαράθεσης τροφοδοτεί με μπόλικο εύφλεκτο υλικό τον διαχρονικό ανταγωνισμό των εξαρτημένων αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας. Δημιουργεί κινδύνους, πιέσεις αλλά και «ευκαιρίες» (έτσι θέλουν να νομίζουν) για να «αναβαθμίσουν» το ρόλο τους (η μία σε βάρος της άλλης) και να αποτελέσουν τον προνομιακό εκπρόσωπο των δυτικών ιμπεριαλιστών στην περιοχή.

Η τούρκικη αστική τάξη παίζει το χαρτί του άτακτου παιδιού και ζητάει από τους ιμπεριαλιστές μια ευνοϊκότερη σχέση. Εισβάλλει στη Συρία, αρνείται να δεχτεί τη θέση του παρατηρητή στις εξελίξεις που αφορούν τους υδρογονάνθρακες, δεν αποδέχεται τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με την ΑΟΖ της Κύπρου, «απλώνει τα πόδια» της μέχρι τη Λιβύη και μπαίνει σφήνα στους «άξονες» των ανταγωνιστών της. Προβάλλει το όραμα της «γαλάζιας πατρίδας» και απειλεί για αλλαγές συνόρων. «Υψώνει ανάστημα» περιφερειακής δύναμης και ζητάει τον ανάλογο χώρο, προχωρώντας σε επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς.

Από την άλλη μεριά, η αστική τάξη της χώρας μας παίζει το χαρτί του καλού παιδιού στους Αμερικάνους και παραχωρεί ολόκληρη τη χώρα για να γίνει μια τεράστια αμερικανο-ΝΑΤΟϊκή βάση. Ακολουθώντας τις εντολές τους συγκροτεί ενεργειακούς και στρατιωτικούς άξονες με Ισραήλ, Αίγυπτο και Κύπρο, εξυπηρετώντας την πολιτική των ΗΠΑ για γεωστρατηγικό και ενεργειακό έλεγχο της περιοχής. Υποτάσσεται στα σχέδιά τους και λειτουργεί ως μοχλός πίεσης για να επανακάμψει η Τουρκία στους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Δύσης. Θεωρεί ότι «απωθεί» κατ’ αυτόν τον τρόπο την τουρκική αστική τάξη στα Μικρασιατικά παράλια, ότι κερδίζει πόντους σε βάρος της, ότι αναβαθμίζει τον δικό της ρόλο και την ίδια στιγμή παρακολουθεί αμήχανη την «ουδέτερη» στάση των προστατών της στην προκλητική ενέργεια του τουρκολιβυκού συμφώνου. Αναζητά διεύρυνση στηριγμάτων, δείχνει πρόθυμη και για άλλες «αποστολές» (Λιβύη, Σαουδική Αραβία), διογκώνει τις πολεμικές δαπάνες και ανεβάζει το θερμόμετρο του εθνικισμού για να κρύψει ή και να στηρίξει το μίγμα τυχοδιωκτισμού και υποταγής στα μεγάλα αφεντικά, που αποτελεί την ουσία της πολιτικής της.

Είναι αυτός ο εθνικισμός που ρίχνει άφθονο μίσος στην καρδιά και το νου του λαού και της νεολαίας μας, στρέφει τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις σε αντιδραστική τροχιά και υψώνει ισχυρό φραγμό στη δυνατότητά τους να αναγνωρίσουν τα πραγματικά προβλήματα και τους πραγματικούς ενόχους:

  • Ότι, δηλαδή, βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να γίνουν κρέας για τα κανόνια των ιμπεριαλιστών, και θυσία στους τυχοδιωκτισμούς των κυρίαρχων αστικών τάξεων.
  • Ότι εχθροί τους δεν είναι οι γειτονικοί λαοί (θύματα και αυτοί των ίδιων καταστάσεων), αλλά πρώτα απ’ όλους οι ιμπεριαλιστές-φονιάδες των λαών, οι ΗΠΑ και η ΕΕ.
  • Ότι την αγανάκτηση και την οργή τους δεν πρέπει να την εισπράττουν οι μετανάστες και οι «ξένοι», αλλά η άρχουσα τάξη και οι κυβερνήσεις της, που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε εκτεταμένη ΝΑΤΟϊκή βάση και πλατφόρμα εξόρμησης των ΗΠΑ.

Μία, λοιπόν, μόνο απάντηση υπάρχει στο ερώτημα τι κάνουμε για να αποτραπεί η πορεία προς τον όλεθρο.

Κι αυτή βρίσκεται στους κοινούς αγώνες των λαών ενάντια στους ιμπεριαλιστές-εμπρηστές του πολέμου, ενάντια στις αμερικάνικες βάσεις, ενάντια στις αντιδραστικές άρχουσες τάξεις, ενάντια στην πολιτική του πολέμου, της εξάρτησης και του εθνικισμού.

Για ένα ισχυρό αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο των λαών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας

Να αρνηθούμε να γίνουμε θυσία στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τους αστικούς τυχοδιωκτισμούς

Να μην υποταχθούμε στα εθνικιστικά, φιλοπόλεμα κηρύγματα, να παλέψουμε για ειρήνη, φιλία και συνεργασία των λαών.

Το παραπάνω κείμενο υπογράφουν στελέχη του ΚΚΕ(μ-λ) απ’ όλη την Ελλάδα:

Γιάννης Βάρλας – Αθήνα

Φωτεινή Σαλονικίδου – Θεσσαλονίκη

Στέφανος Χατζησάββας – Ξάνθη

Θάνος Ευθυμίου – Γιάννενα

Γρηγόρης Ανδρεάτος – Βόλος

Λίτσα Σαπουνά – Τρίκαλα

Στέφανος Καπνιάς – Καρδίτσα

Αντώνης Δρακωνάκης – Ηράκλειο

Νεκτάριος Κοκολαντωνάκης – Χανιά

Νίκος Παπαβασιλείου – Σάμος

Το ΚΚΕ(μ-λ) πραγματοποιεί εκδηλώσεις – συζητήσεις πανελλαδικά. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και στα Χανιά με αξιόλογη παρουσία εργαζόμενων και νεολαίων, αλλά και εκπροσώπων άλλων οργανώσεων, όπου έγιναν πλούσιες συζητήσεις και αναδείχθηκε η ανάγκη της κοινής δράσης, με στόχο να βγει ο λαός στο προσκήνιο. Επιπλέον έχουν προγραμματισθεί εκδηλώσεις στην Ξάνθη(1/2), στη Θεσσαλονίκη (2/2), στο Ηράκλειο (4/2), στο Βόλο (5/2),στη Σαμο(8/2),στα Τρικαλα(2/2)και στα Γιάννενα (8/2), ενώ αναμένεται η ανακοίνωση και σε άλλες πόλεις.

Από την εκδήλωση στην Αθήνα στις 27/1

 

Συγχαρητήρια στον Αναστάσιο Κύρου για την επιτυχία του στις πτυχιακές εξετάσεις κιθάρας

Δ.Τ – Η διεύθυνση και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού συγχαίρουν τον σπουδαστή του Ωδείου Αναστάσιο Κύρου – τάξη κιθάρας του καθηγητή Ισίδωρου Αντωνίου – για την επιτυχία του στις χειμερινές απολυτήριες πτυχιακές εξετάσεις, στις οποίες διακρίθηκε και πήρε το πτυχίο κιθάρας με πολύ υψηλή βαθμολογία.

 

Κλειστά σχολεία την Παρασκευή 31/1: Σε αυτές τις περιοχές δεν θα λειτουργήσουν λόγω γρίπης

Στην Αττική, το 1ο νηπιαγωγείο Μαρκόπουλου και το 4ο δημοτικό σχολείο Νέας Σμύρνης.

Επίσης

Το 1ο Νηπιαγωγείο Ν. Σμύρνης
Το 3ο Νηπιαγωγείο Ν. Σμύρνης
Το 5ο Νηπιαγωγείο Ν. Σμύρνης
Το 9ο Νηπιαγωγείο Ν. Σμύρνης
Το 10ο Νηπιαγωγείο Ν. Σμύρνης
Από το 3ο Δημοτικό Ν. Σμύρνης τα Τμήματα Β1, Δ2, ΣΤ1 και ΣΤ2.
Το 4ο Δημοτικό Ν. Σμύρνης (όλα τα Τμήματα).
Από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης τα Τμήματα Β1, Β2, Δ2, Ε2, Ε3 και ΣΤ2.
Από το Δημοτικό Αγ. Ανδρέας Ν. Σμύρνης οι τάξεις Α, Β, Γ και Δ
Από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης τα Τμήματα Α, Β, Γ2 και ΣΤ
Από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης τα Τμήματα Α2 και Β2.
Από το 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης το Τμήμα Β3.
Από το 2ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης τα Τμήματα Α3, Β3, Γ1 και Γ2.
Από το 4ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης τα Τμήματα Α1, Α2, Β1, Β3, Β4, Γ1 και Γ2.
Από το 5ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης το Τμήμα Α3.
Από το 6ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης Τμήματα Α1, Α3, Α4, Β2, Β3, Γ1 και Γ3.
Από το 7ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης Τμήματα Β1, Β3, Β4, Γ2 και Γ3.
Από το 8ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης το Τμήμα Γ4.

Οι Διευθύνσεις των Σχολείων υποχρεούνται καθημερινά να ενημερώνουν το Τμήμα Παιδείας Νεότητας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας για κάθε εξέλιξη.

Ο Δήμος Αχαρνών (Μενίδι) μετά την εξέταση των σχετικών αιτημάτων των διευθύνσεων σχολείων της πόλης, με την απόφαση 35/29-1-2020 Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Λουίζα Κοσμίδου αποφασίζει τη διακοπή μαθημάτων των:

 

3ου Νηπιαγωγείου

20o Νηπιαγωγείο

23ου Νηπιαγωγείου

10ου Δημοτικού Σχολείου

7ου Γυμνασίου

Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Αχαρνών

Με απόφαση του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, κατόπιν αιτήματος της δ/ντρια της σχολικής μονάδας και κατ’ εφαρμογή των κείμενων διατάξεων, το 16ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου θα μείνει κλειστό την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων γρίπης και ιώσεων στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα.

Η αναστολή λειτουργίας του σχολείου αποφασίστηκε ως μέτρο ανακοπής της αύξησης των κρουσμάτων γρίπης και ιώσεων.

Στην Κοζάνη, όλα τα νηπιαγωγεία στην Ασβεστόπετρα Εορδαίας

Στην ‘Ανδρο, όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων σε Γαύριο και Μπατσί

Στον νομό Ιωαννίνων, τα δημοτικά σχολεία Κουτσελιού, το 3ο, 5ο και 6ο Ανατολής, 1ο Περάματος, 1ο και 3ο Κατσικά, Πεδινής, Αμφιθέας, Κρυάς και 1ο Νεοχωροπούλου.

Τα δημοτικά νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί του ίδιου νομού: Καλπάκι, Παρακάλαμος, Κεφαλόβρυσο και τα νηπιαγωγεία στο Καλπάκι και τα Δολιανά.

Επίσης στα Γιάννενα, κλειστά θα μείνουν το 9ο και 10ο δημοτικό σχολείό Ιωαννίνων, Λογγαδών, Μαρμαρών, Μπάθρας και Νεοκαισάρειας.

Τα νηπιαγωγεία: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 10ο, 11ο, 14ο, 15ο, 18ο, 19ο, 22ο, 28ο, 30ο, 33ο Ιωαννίνων, καθώς και το ειδικό νηπιαγωγείο.

Στα Γρεβενά κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά 1ο, 2ο, 3ο και 6ο.

Στο Κιλκίς, τα νηπιαγωγεία Ευκαρπίας, Μουριών, 1ο, 7ο, 9ο και 12ο Μαυρονερίου και Νέας Σάντας.

Στην Πρέβεζα κλειστά θα είναι το 1ο Δημοτικό σχολείο Θεσπρωτικού, το 1ο, 2ο, 3ο και 4ο νηπιαγωγείο Φιλιππιάδος, το 1ο και το 2ο νηπιαγωγείο Θεσπρωτικού. Επίσης κλειστά θα μείνουν τα νηπιαγωγεία Νέας Κερασούντας, του Αγ. Γεωργίου, της Πέτρας, της Τύριας και του Ριζοβουνίου.

Στην Ημαθία, κλειστό το δημοτικό σχολείο Μελίκης Αγκαθιάς και το 3ο νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας και Αγκαθιάς.

Στη Δράμα, όλα τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

Στην Αργολίδα, το 2ο νηπιαγωγείο Κρανιδίου, το 1ο και το 2ο νηπιαγωγείο στο Πόρτο Χέλι, καθώς και το ΕΕΕΚ Αργολίδας.

Στην Κεφαλονιά, τα δημοτικά 4ο και 6ο Αργοστολίου και Κεραμειών, καθλως και το 3ο νηπιαγωγείο Σκάλας και Αργοστολίου.

Ακόμη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία:

Στη Θεσσαλονίκη:

3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων

3ο και 4ο Νηπιαγωγεία Αμπελοκήπων

3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού

Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού

Στον Δήμο Βόλβης δεν θα γίνουν μαθήματα στο

Δημοτικό Σχολείο Προφήτη – Εγνατίας και

το Νηπιαγωγείο Προφήτη.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τρία νηπιαγωγεία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

4ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου

1ο Νηπιαγωγείο Λητής

2ο Νηπιαγωγείο Λητής

Κλειστές, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων εποχικής γρίπης, θα παραμείνουν την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου οι κάτωθι σχολικές μονάδες στο δήμο Λαγκαδά :

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

1ο, 2ο, 3ο και 4ο, Λαγκαδά, Αγ. Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Ασσήρου, Περιβολακίου, Βασιλουδίου και Ζαγκλιβερίου.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

3ο Λαγκαδά, Αγ. Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Περιβολακίου, Ασσήρου.

ΓΥΜΝΑΣΙΑ – ΛΥΚΕΙΑ

Γυμνάσιο – Λύκειο Λαγυνών
Γυμνάσιο – Λύκειο Ασσήρου

Κλειστά επίσης θα παραμείνουν το ΚΔΑΠ Ασσήρου και οι παιδικοί σταθμοί Ασσήρου, Κολχικού και Λαγυνών.

Στον ορεινό Δήμο Κάτω Νευροκοπίου Δράμας θα παραμείνουν κλειστά:

1ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο Κάτω Νευροκοπίου

2ο Νηπιαγωγείο Κάτω Νευροκοπίου

ολοήμερο Νηπιαγωγείο Περιθωρίου

Νηπιαγωγείο Βώλακα

Παιδικός Σταθμός Κάτω Νευροκοπίου

Παιδικός Σταθμός Περιθωρίου

Παιδικός Σταθμός Βώλακα.

Κλειστά θα μείνουν για δύο ημέρες συνολικά 36 Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στα Ιωάννινα.

Επιπλέον, με απόφαση του δημάρχου Πρέβεζας κλειστά θα μείνουν μέχρι και 31 Ιανουαρίου 2020 τα εξής σχολεία:

9ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας

Νηπιαγωγείο Καναλίου

Νηπιαγωγείο Ν. Σινώπης

Νηπιαγωγείο Ν. Σαμψούντας

Νηπιαγωγείο Λούρου

Νηπιαγωγείο Ν. Ωρωπού

Δημοτικό Σχολείο Ν. Σινώπης

Δημοτικό Σχολείο Ν. Ωρωπού

Δημοτικό Σχολείο Λούρου

Πηγή https://www.dikaiologitika.gr

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr