Τα χρυσά κορίτσια του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Στέλλα Νάτσιουλα και Σοφία Δαλίδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

 

« Απίστευτη και η Στέλλα Νάτσιουλα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στο Βαρέζε »

 

Με μία επιβλητική εμφάνιση το πλήρωμα του διπλού σκιφ νεανίδων, όπου συμμετέχει η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Στέλλα Νάτσιουλα, με πλήρωμα την Δαλίδου Σοφία από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, κατάφεραν να καταλάβουν την πρώτη θέση στα προκριματικά του αγωνίσματος, με χρόνο 7:05.01. Ο χρόνος αυτός ήταν ο καλύτερος από όλους τους χρόνους που πραγματοποιήθηκαν στις 4 προκριματικές σειρές, πράγμα που δίνει μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια και ελπίδες για ένα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων που διεξάγεται στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Οι δύο αθλήτριες που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας το 2022, απέξειξαν για ακόμα μία φορά τη μεγάλη τους αξία και το γεγονός πως η Ελληνική κωπηλασία δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μεγάλο μέλλον.

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην πρώτη προκριματική σειρά, τα κορίτσια πήραν το εισητήριο για κατευθείαν συμμετοχή στους ημιτελικούς του αγωνίσματος που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Παρασκευή, αποφεύγοντας τους επαναλληπτικούς του αγωνίσματος.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στην σπουδαία αθλήτριά του Στέλλα Νάτσιουλα και τη συναθλήτριά της Σοφία Δαλίδου για τη σημερινή τους επιτυχία και αν τις ευχηθεί σπουδαίες επιτυχίες και στους ημιτελικούς και τον τελικό του αγωνίσματος την Κυριακή.