ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Ο  Σύλλογος ¨Μαζί Σου¨

Αφιέρωσε την πρώτη του ενημερωτική εκδήλωση τον Οκτώβριο, μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού με το μήνυμα ¨Ενημερώσου – Εξετάσου – Ζήσε¨, προσκαλώντας τους φίλους και τα μέλη του να συμμετέχουν σε μια Μουσική Βραδιά με θέμα:

¨ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ – ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ¨

            Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7:00 μ.μ..  στον αύλειο χώρο του Ξενοδοχείου ¨ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ¨ στην Καστοριά.

            Σκοπός μας ήταν, να βρεθούμε στον όμορφο χώρο του ξενοδοχείου, να συζητήσουμε για την σημασία της ενημέρωσης και της έγκαιρης πρόληψης, να σχεδιάσουμε το αύριο με χαμόγελο, να τραγουδήσουμε για τη ζωή, με το Μουσικό Σχήμα  ¨ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ¨ και στο τέλος της βραδιάς να δούμε όλοι μας την επόμενη ημέρα πιο αισιόδοξη και φωτεινή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν ολιγόλεπτα βίντεο με σκοπό να ενημερώσουν τον κόσμο για την σημασία της προληπτικής εξέτασης και μέλη του Συλλόγου μας μίλησαν για πρώτη φορά από καρδιάς, για την προσωπική τους εμπειρία και πώς βιώνοντας την, βλέπουν το αύριο με καινούργιο βλέμμα, πιο αισιόδοξο.

              Ιδιαίτερα σημαντική ήταν, για ακόμα μια φορά, η συμμετοχή και η βοήθεια την οποία παρείχε στον Σύλλογο η εθελοντική ομάδα προσφοράς και συνεργασίας, της ΔΟΥ Καστοριάς.

Την εκδήλωση τίμησαν

Ο βουλευτής της ΝΔ N. Καστοριάς, ιατρός κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Χρυσούλα Φιλίππου, ως εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς,

 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά :

Τον κόσμο, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία τους, γεμίζοντας τον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου.

Τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του ξενοδοχείου ¨ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ¨, για την ευγενική φιλοξενία.

Το Μουσικό Σχήμα  ¨ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ¨, ( Γαβριά Νίκο – Ζέζιο Θοδωρή – Θεοδοσόπουλο Γιώργο και την Πέπη Δόικου στο τραγούδι) για τα υπέροχα τραγούδια που μας χάρισε, χρωματίζοντας με μουσικές τη βραδιά

Τον κ. Μπάμπη Σαλβαρίνα , για την ευγενική προσφορά του να μας προσφέρει για ακόμα μια φορά, αφιλοκερδώς την ηχητική – οπτική κάλυψη της όλης εκδήλωσης.

Τον κ. Θύμιο Νακόπουλο και την ομάδα του, για την ευγενική προσφορά του να μας προσφέρει για ακόμα μια φορά, αφιλοκερδώς το δημιουργικό της αφίσας της εκδήλωσης. 

Σας ευχαριστούμε όλους

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαζί Σου

Νικόλαος Σ Μηταράς

Πρόεδρος