Στην Καστοριά σε λίγες βδομάδες νέα δομή ΥΓΕΙΑΣ στην είσοδο της πόλης. Οι πρώτες πληροφορίες

Δ.Τ :

ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ – Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ότι αναμένεται προσεχώς να λειτουργήσει στην είσοδο της πόλης της Καστοριάς το πρώτο ιδιωτικό Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ στη Δυτική Μακεδονία, υπό την επωνυμία «Σύμπλευση».

Το Κέντρο απευθύνεται σε ενήλικα άτομα με κινητικές αναπηρίες, ανεξαρτήτως παθολογικού αιτίου.Εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ.

Μια πολυπληθής ομάδα ιατρών και εξειδικευμένων επαγγελματιών ετοιμάζει έναν υπερσύγχρονο και συνάμα φιλικό χώρο, με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων ποιοτικών υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους, όπως:

  • την παροχή υπηρεσιών αποθεραπείας και ολοκλήρωσης της θεραπείας αποκατάστασης σε άτομα που πάσχουν από παθήσεις του νευρικού και μυϊκού συστήματος. 

  • την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, όπως εργοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, λογοθεραπεία, νοσηλευτική, διαιτολογία.

  • την προώθηση προγραμμάτων διαφώτισης για τις μορφές των κινητικών αναπηριών και τις δυνατότητες αποκατάστασής τους.

  • τη δημιουργική απασχόληση και ανάπτυξη ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων,  μέσω προγραμμάτων ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης.

  • την ανάπτυξη συνεργασίας και δικτύων επικοινωνίας με αντίστοιχους φορείς της ημεδαπής.

  • τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων κοινωνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης

Η παροχή όλων των υπηρεσιών τελεί υπό την επίβλεψη και τη συνεχή παρακολούθηση ιατρών και λοιπών εξειδικευμένων επαγγελματιών.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6973038793 (κ. Δημήτριο Ανδρίτση) και στο 6974055866 (κ. Παναγιώτη Τσιαούση).