Αποκαλυπτικό βίντεο από την συνεδρίαση του alphafm.gr. Σημαντική επισήμανση τοποθέτηση ΛΙΑΣΗ που σχεδόν αποκάλυψε αυτό που με απίστευτο τρόπο έγινε.

Δείτε την εισήγηση που άλλαξε στην συνέχεια, της Δ.ΚΟΖΑΤΣΑΝΗ για τα τελευταία 12 χρόνια της ΑΝΚΑΣ με προέδρους Κ.ΛΙΑΝΤΣΗ, Σ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ και Δ.ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ.

Δείτε στο βίντεο τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο η αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς λέει πως «έλειπα όταν έγινε η εισήγηση μου, αλλά αυτή εστάλη και όταν γύρισα είπα να κάνουμε ορθή επανάληψη γιατί αυτό είναι άδικο»

Απίστευτα πράγματα στο εσωτερικό της Π.Ε Καστοριάς από μια παράξενη εισήγηση ενός στενού συνεργάτη της κ. Δ.Κοζατσάνη, μέσα από την οποία υπήρχε απόλυτη απαξίωση του έργου της αναπτυξιακής Καστοριάς ( ΑΝΚΑΣ)  τα τελευταία 12 χρόνια. Θυμίζουμε πως στην ΑΝΚΑΣ δυο στελέχη από την ομάδα Κασαπίδη συμμετέχουν ενεργά και πετυχημένα θα λέγαμε, ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ και ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ και πριν από αυτούς ο Κ.ΛΙΑΝΤΣΗΣ ( μεγάλη έκπληξη η άποψη τους και για τον π.Νομάρχη)

Στην τελευταία λοιπόν συνεδρίαση η αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς εξέπληξε διότι φάνηκε πως εστάλη κείμενο-εισήγηση της Π.Ε Καστοριάς που ουσιαστικά αδειάζει απόλυτα την ΑΝΚΑΣ λέγοντας πως το μόνο που κάνει όλα τα χρόνια είναι να έχει συμμετοχή μόνο στο Leader απασχολώντας μόνιμο προσωπικό.Το κείμενο κόλαφος για ΑΝΚΑΣ, Σαββόπουλο Κυριακίδου και Λιάντση, με δική της ευθύνη το άλλαξε λέγοντας πως κάποιος συνεργάτης της το είχε συμπεριλάβει όταν αυτή έλειπε.

Δείτε από την Π.Ε Καστοριάς τι έγραφαν στην αρχική εισήγηση για την ΑΝΚΑΣ όπως το αποκάλυψε ο κ.ΛΙΑΣΗΣ :

« Η εταιρία ενώ θα έπρεπε να αποτελεί εργαλείο υλοποίησης και ωρίμανσης μελετών για την παραγωγή τεχνικών έργων και δράσεων πολιτιστικού τουριστικού και ενημερωτικού χαρακτήρα στα πρότυπα της ΑΝΚΑΣ, δυστυχώς τα τελευταία 12 χρόνια έχει απαξιωθεί από το σύνολο των τοπικών φορέων της Καστοριάς και έχει αναλωθεί στην υλοποίηση μόνο του τοπικού προγράμματος leader. »

Αυτή η απίστευτη εισήγηση της Π.Ε Καστοριάς, άλλαξε άρον άρον και έγινε ορθή επανάληψη αλλά το μήνυμα που ίσως κάποιοι ήθελαν να περάσει, το πέρασαν

Φαίνεται μια καθαρή προσπάθεια εναντίον των Κ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ & Δ.ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ενώ για τον Κ.Λιάντση είναι η δεύτερη σοβαρή αιχμή μετά την υπόθεση που είχε παρουσίαση ο ίδιος ο περιφερειάρχης για έργα που δεν έγιναν ποτέ το 2006 κτλ όταν ήταν νομάρχης ο κ.Λιάντσης

Δείτε το αναλυτικό απόσπασμα από τον alphafm.gr