Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία

Τσίπρας: Βέβαιη η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά

«Ματώσαμε προκειμένου να σταματήσει ο λαός μας να ματώνει, γιατί ήταν η υπόσχεση που δώσαμε και την τηρήσαμε μέχρι τέλους» τόνισε σήμερα από τον Άγιο Νικόλαο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που επισκέφθηκε το Λασίθι.

«Είμαι απολύτως σίγουρος πως ο Ελληνικός λαός για μια ακόμη φορά θα διαψεύσει τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων που προδιαγράφουν ένα ντέρμπι» πρόσθεσε και μίλησε για βέβαιη νίκη και μεγάλη διαφορά.

Επανέλαβε το δίλημμα «ποιος πρέπει να κυβερνά τον τόπο το παλιό από το παλιό ή μια κυβέρνηση που θα δίνει μάχες; Μια κυβέρνηση που θα ξεσκεπάσει τη λίστα Λαγκάρντ ή αυτούς που θα την κουκουλώσουν» όπως είπε.

Αφού χαρακτήρισε ως κρίσιμη την εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει τον τόπο για τα υπόλοιπα τέσσερα χρόνια σημείωσε: «Θέλω να σας ζητήσω τούτη αυτή φορά όχι να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά να δώσετε τη δυνατότητα να συνεχιστεί αυτή η πρώτη ευκαιρία. Διότι δεν είχαμε τη δυνατότητα να προχωρήσομε και να ολοκληρώσιμε και να υλοποιήσιμε το έργο μας».

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι ήταν μεγάλη μας προσπάθεια να συγκρουστούμε προκειμένου να διεκδικήσομε προοπτική και διέξοδο για τον τόπο και τον λαό.

Ακόμα, τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή κάποιοι είχαν σχεδιάσει την πρώτη προσπάθεια της Αριστεράς να κυβερνήσει τον τόπο, να είναι μια μικρή παρένθεση. Είχαν σχεδιάσει την χρηματοπιστωτική ασφυξία, αλλά και την μεγάλη παγίδα της 12ης Ιουλίου, την παγίδα αποπομπής της χώρας από το ευρώ. Ματώσαμε προκειμένου να σταματήσει ο λαός μας να ματώνει, γιατί ήταν η υπόσχεση που δώσαμε και την τηρήσαμε μέχρι τέλους. Τώρα, ζητάμε τη συνέχεια να μη μείνει μετέωρη αυτή η προσπάθεια μας».

Οι μάχες που έχουμε μπροστά μας, συνέχισε, παραμένουν μεγάλες και δύσκολες με εμπειρία και αποφασιστικότητα και με τη στήριξη του λαού μας θα δώσαμε και αυτές τις μάχες.

Αναφερόμενος στη μάχη της διαπραγμάτευσης, είπε ότι δόθηκε με παλικαριά και αποφασιστικότητα λέγοντας: «Σταθήκαμε όρθιοι στις πιο δύσκολες στιγμές. Και εκείνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ακόμη και αν κάποιοι σε ρίξουν κάτω να σηκωθείς και να παλεύεις να μην το βάλλεις κάτω και αυτό είναι το μήνυμα που δίνει ο Ελληνικός Λαός».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στις συνθήκες των τελευταίων και ανέφερε το τι υλοποιήθηκε μιλώντας για δείγματα γραφής.

Τέλος, χαρακτήρισε ως γούρι για τον ίδιο να περνά κατά τις προεκλογικές εκστρατείες από τον Άγιο Νικόλαο.

Σε λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να μιλήσει στο Ηράκλειο.

Newsroom

Πρόσφατα άρθρα

Αγία Σοφιά, το νέο τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που κυκλοφόρησε σήμερα 19/5/2024

Δείτε και ακούστε το νέο τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή « Αγία Σοφία» Κυκλοφορεί από σήμερα 19/5/2024. https://youtu.be/bYX0In7jGLY «19 Μαΐου 1919:…

51 λεπτά πριν

Ευρωεκλογές: Αποκλειστική συνέντευξη ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗ στον Alpha 94,7

  Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ( Ν.Δ ) Ορέστης Ομράν Κουκουβιτάκης LIVE στον Αντ.Παραρά https://youtu.be/oR1yOq8Dmlk

3 ώρες πριν

Αστυνομία Θεσσαλονίκης : Έκτακτα μέτρα σήμερα για το « ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ»

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων και κάθε είδους πιθανών…

4 ώρες πριν

Ημέρα μνήμης της Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: Το μήνυμα του δημάρχου κ. Γιάννη Κορεντσίδη

  Εκδηλώσεις σήμερα 19/5 στην Καστοριά και όχι μόνο για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Πριν λίγο το μήνυμα…

4 ώρες πριν

Βεβήλωσαν το μνημείο των Ποντίων

Στο στόχαστρο βανδάλων βρέθηκε το μνημείο Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, που βρίσκεται στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας στην Καστοριά και μάλιστα…

1 ημέρα πριν

Ν.Βανόπουλος: Δικαίωση η απόφαση για την κ.ΙΩΑΝΝΟΥ.Να μας δώσει απαντήσεις τώρα ο κ.Γκοσλιόπουλος για την ανάθεση…..

Δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Νέα Αρχή» του Δήμου Νεστορίου. Η απόφαση του Β' τριμελούς Δ. Πρωτοδικείου Κοζάνης στις 26/4/2024…

2 ημέρες πριν

Το site χρησιμοποιεί cookies

Δείτε περισσότερα