Έχει ενδιαφέρον η ιστορία των έμμισθων θέσεων και για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Μαθαίνουμε πως κάποιοι σκέφτονται ακόμα και την παραίτηση αν δεν αναλάβουν οι ίδιοι η αν αναλάβουν κάποιοι άλλοι. Το θέμα θα δούμε να θα μπορέσει να χειριστεί με μαεστρία ο νέος περιφερειάρχης η αν θα ενδώσει σε πολύ ανόητους μάλλον τύπους που σκέφτονται μόνο τις έμμισθες θέσεις και τίποτα άλλο.

Η περιφέρεια Δ. Μακεδονίας έχει τόσα ζητήματα – προβλήματα και αρκετοί από τους νέους συμβούλους αλλά και το καταπληκτικότερο, κάποιοι που απέτυχαν στις εκλογές ζητούν θέσεις η και βόλεμα συγγενών και φίλων όπως μαθαίνουμε ανεπίσημα.

Σύντομα θα δούμε αν ο νέος περιφερειάρχης ξεπεράσει τους ανόητους τύπους η αν θα φοβηθεί τις όποιες αντιδράσεις τους.

Τις τελευταίες μέρες στην Π.Ε Καστοριάς σύμβουλοι εκλεγμένοι και μη αντιδρούν με τις πληροφορίες πως θεματικός αντιπεριφερειάρχης στον αγροτικό τομέα θα τοποθετηθεί ο Θ. Ζυμπίδης, άλλοι ζητούν να γίνουν ειδικοί συνεργάτες, άλλοι να μπουν στην τάδε θέση η στην παραδίπλα. Κάποιοι δεν ιδέα από τίποτα και ξαφνικά γίνονται παράγοντες, εκπρόσωποι του πολιτισμού της κουλτούρας και ότι άλλο φαντάζονται οι ίδιοι.

Ντροπή για τους δήθεν που μόλις λίγες εβδομάδες πριν έτρεχαν παντού ( για τους συμβούλους λέμε) και έδειχναν άλλο πρόσωπο.

Ο Καρυπίδης που εκλέχθηκε και κέρδισε με μοναδικό τρόπο τον ΔΑΚΗ ξέρει καλά πως τον αγώνα τον πήρε προσωπικά ο ίδιος πάνω του, οι πολίτες αντέδρασαν στους δήθεν και έδωσαν εντολή στον ίδιο για τα επόμενα 5 χρόνια.

Θα είναι πολύ κρίμα να υποκύψει σε κάποιους ”φελλούς”