Έγγραφο-εγκύκλιος Μητσοτάκη.

Mετά την αξιολόγηση από τον βουλευτή, τον ευρωβουλευτή ή γγ του κόμματος κ.ο.κ., οι εκθέσεις αξιολόγησης των υπαλλήλων θα αποστέλλονται στους φορείς προέλευσης των υπαλλήλων αυτών

Τα κόμματα, καθώς και τους βουλευτές ενημερώνει με έγγραφό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σχετικά με την αξιολόγηση υπαλλήλων που διατίθενται για τη γραμματειακή υποστήριξη βουλευτών του ελληνικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και της ανώτατης δημοσιοϋπαλληλικής οργάνωσης.

Το υπουργείο ενημερώνει για τις διαδικασίες που αφορούν τις εκθέσεις αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων, μόνιμων και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίοι έχουν αποσπαστεί και εργάζονται σε γραφεία βουλευτών του ελληνικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, στο γραφείο της Επιτρόπου στην Κομισιόν, σε γραφεία κομμάτων, στην ΑΔΕΔΥ και στο Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ.

Ως τελική προθεσμία υποβολής εκθέσεων αξιολόγησης για αυτούς τους υπαλλήλους σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου ορίζεται η 12η Σεπτεμβρίου 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αξιολόγηση από τον βουλευτή, τον ευρωβουλευτή ή γγ του κόμματος κ.ο.κ., οι εκθέσεις αξιολόγησης των υπαλλήλων θα αποστέλλονται στους φορείς προέλευσης των υπαλλήλων αυτών.