Αγορά από το ίντερνετ μοναστηριακών προϊόντων και ειδών Αγίου Όρους

 

Οι Έλληνες έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τα μοναστήρια και τους μοναχούς και τις μοναχές μας ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι το Άγιο Όρος έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε επισκεφτεί κάποιο μοναστήρι κι έχουμε νιώσει δέος με την ομορφιά, την αυστηρότητα αλλά και τη γαλήνη που εκπέμπουν. Η αγάπη των Ελλήνων για τα μοναστήρια όμως φαίνεται και από το πόσο δημοφιλή είναι τα μοναστηριακά προϊόντα, είτε μιλάμε για είδη διατροφής ή / και προσωπική φροντίδας, είτε ακόμη και για έπιπλα ή αγιογραφίες και εικόνες.

Θα λέγαμε πως κάθε μέρα χιλιάδες Έλληνες αγοράζουν κάποιο μοναστηριακό προϊόν ενισχύοντας έτσι και τις μονές αφού η διακίνηση των προϊόντων τους αποφέρει κάποια έσοδα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία τους και την επιβίωση τους γενικότερα. Υπάρχουν ωστόσο και πολλοί Έλληνες που αν και θα ήθελαν να αγοράσουν μοναστηριακά προϊόντα, δεν μπορούν να το κάνουν γιατί δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα που τα διαθέτουν, υπάρχει όμως μία λύση και γι’ αυτή τη περίπτωση: οι διαδικτυακές αγορές. Ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε γι’ αυτές.

Πώς θα βρείτε διαδικτυακά καταστήματα με μοναστηριακά προϊόντα

Τα καταστήματα που διαθέτουν μοναστηριακά είδη μπορείτε να βρείτε με μία απλή αναζήτηση στο Google. Για να έχετε μεγαλύτερη ακρίβεια στα αποτελέσματα σας, καλό θα ήταν να ψάχνατε συγκεκριμένα για το είδος προϊόντων που σας ενδιαφέρει μαζί με τον όρο «αγορά online» ή κάποιον άλλο παρόμοιο. Αν ας πούμε θέλετε να αγοράσετε μέλι από κάποια μονή, μπορείτε να ψάξετε για «μοναστηριακό μέλι αγορά online» και σίγουρα θα βρείτε πολλά αποτελέσματα. Από εκεί κι έπειτα, αυτό που μένει είναι να επισκεφθείτε μερικά sites και να συγκρίνετε τιμές, κόστος μεταφορικών κλπ.

Πώς γίνεται η αποστολή και η πληρωμή μοναστηριακών προϊόντων

Εννοείται ότι κάθε κατάστημα έχει τον δικό του τρόπο που συσκευάζει και αποστέλλει τα προϊόντα του, αλλά να ξέρετε ότι θα γίνει πάντα κάθε προσπάθεια ώστε αυτά να φθάσουν σε σας σε τέλεια κατάσταση. Η αποστολή γίνεται με κάποια courier και ο χρόνος παράδοσης είναι μεν γρήγορος, αλλά εξαρτάται και σε κάποιο βαθμό από τον τόπο στο οποίο κατοικείται και την εξυπηρέτηση του από τις Courier, με άλλα λόγια εννοείται ότι ένα πακέτο θα φτάσει πιο γρήγορα σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας απ’ ότι σε ένα μικρό νησί.

Όσον αφορά την πληρωμή, κι εδώ η κάθε επιχείρηση έχει τους δικούς της όρους, ωστόσο κατά κανόνα, η πληρωμή θα γίνει είτε με πληρωμή με κάποια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο site του καταστήματος είτε με αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων. Εννοείται ότι η επιλογή θα είναι δική σας.

Γιατί να αγοράσω μοναστηριακά είδη από το διαδίκτυο;

Μπορεί τα διαδικτυακά καταστήματα να είναι μία λύση για πρόσβαση σε μοναστηριακά προϊόντα για όσους δεν μένουν σε κάποια μεγάλη πόλη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μόνο γι’ αυτούς. Οι αγορές από ένα κατάστημα σαν το  https://monastery.gr/ έχουν πολλά οφέλη για όλους.

Ένα από τα μεγάλα οφέλη των διαδικτυακών αγορών είναι ότι γλυτώνουν πολύ κόπο και χρόνο. Το να ψάχνει κανείς για συγκεκριμένα πράγματα στο διαδίκτυο είναι πολύ πιο εύκολο από το να κάνει βόλτες στην πόλη και απείρως λιγότερο κουραστικό. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προϊόντα από όλη την Ελλάδα που μπορεί να μην τα βρίσκετε στην πόλη σας, ακόμη και αν αυτή είναι μία από τις σχετικά μεγάλες της χώρας μας.

Επιπλέον, δεδομένου ότι ζούμε ακόμη σε περίοδο Πανδημίας, οι διαδικτυακές αγορές είναι σίγουρα η πιο ασφαλής μέθοδος απόκτησης προϊόντων αφού μας βοηθούν να αποφύγουμε τόσο τον συνωστισμό όσο και τις άσκοπες μετακινήσεις.

Αν λοιπόν θέλετε υψηλής ποιότητας θρησκευτικά είδη και όχι μόνο, μπορείτε να στηρίξετε τις μονές μας απ’ όπου και αν βρίσκεστε από την οθόνη του υπολογιστή σας!