Συνάντηση εργασίας, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων Μιλτιάδης Καρακουλάκης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, τη Βουλευτή της Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ Γιώργο Στρατάκο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας- Θράκης) Στάθης Κωνσταντινίδης,   ο Βουλευτής της  Ν.Δ. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο  Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΜΑ.ΒΙ.Ζ. Παναγιώτης Τσαούσης και εκπρόσωποι του κλάδου της εκτροφής γουνοφόρων ζώων.
Η συνάντηση, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, είχε ως θέμα συζήτησης τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο της εκτροφής, όπως επίσης και την ενίσχυσή του.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντινίδη, τον Βουλευτή Κοζάνης κ. Παπαδόπουλο και ιδιαίτερα  τη Βουλευτή Καστοριάς κα Αντωνίου, για το έμπρακτο ενδιαφέρον της προς τον κλάδο της εκτροφής.

Εκ της Διοικήσεως