Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας, όλα όσα είπαμε για 30 επιταγές, για κενό ωρών κτλ επιβεβαίωσε ο Σωτήρης Αδαμόπουλος μιλώντας για λάθη του Φ.Κεχαγιά.

” Τις επιταγές δεν ξέρω γιατί τις κράτησε ο Φ.Κεχαγιάς για να τις δούνε, είναι θέμα της Κοζάνης, δεν ξέρω γιατί δεν επέστρεψαν σε μας, δεν φταίνε οι υπάλληλοι μας”.

Σε ερώτηση μας για το αν επέστρεψαν, Κούσκουρα και Βάσος χωρίς τις επιταγές λέγοντας στους υπαλλήλους της Καστοριάς ότι χάθηκαν η απάντηση Αδαμόπουλου ήταν

‘ έτσι ακριβώς έγινε, κρατήθηκαν ( οι 30 φυσικά επιταγές, και όχι οι 4 που δεν υπήρχαν άλλωστε) από τον Κεχαγιά ( χωρίς βέβαια να το γνωρίζουν αρχικά οι δυο σύμβουλοι) και μάλιστα οι δυο συνεργάτες μου αγχώθηκαν για ότι είχε γίνει.Ο κ. Κεχαγιάς δεν είχε γνώση για το θέμα, είπε ότι εγώ δεν έκανα έλεγχο, έλειπα και γι’ αυτό δεν προχώρησα σε έλεγχο του απαντώ….”

Και μετά από τα παραπάνω έρχεται, με βάση τις δηλώσεις Αδαμόπουλου και η επιβεβαίωση πως το όλο μπέρδεμα ξεκίνησε από την στιγμή που δεν έβρισκαν στο γραφείο του κ. Καρυπίδη τις επιταγές οι οποίες μετά από ώρες βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Κεχαγιά.

Αδαμόπουλος :οι 30 επιταγές ήταν σε κλειστό φάκελο, το μπέρδεμα έγινε όταν δεν τις βρίσκαμε στο γραφείο του κ. Καρυπίδη ”

Η απόλυτη διάψευση σε όσα ισχυρίστηκε ο ” εκνευρισμένος ” αντιπεριφερειάρχης οικονομικών.

Πάμε παρακάτω,

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ” Είναι δικό του πρόβλημα πλέον  να ανασκευάσει. Στο θέμα του κ. Κυριάκου Νικολακέα επειδή δεν ήξερε την αλήθεια του έδωσα το τηλέφωνο και είπε πως θα πάρει για να ζητήσει συγνώμη, εγώ έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι ειλικρινείς δεν θα πω ποτέ κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος ” .

Στην ερώτηση μας γιατί δεν κουβεντιάσατε κ. Αδαμόπουλε με τον κ. Κεχαγιά ( όταν ο ίδιος στην συνέντευξη του είπε ότι μίλησε μαζί σας), έρχεται μια ακόμη αποκάλυψη

με τον κ. Κεχαγιά δεν μίλησα πριν την συνέντευξη που έδωσε ( τον διαψεύδει και σε αυτό) , μίλησα μαζί του το πρωί της Πέμπτης και κατάλαβε και ο ίδιος όπως μου είπε πως έγινε πολύ κακό για το τίποτα. Επίσης θέλω να πω πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει ΕΔΕ για ένα τέτοιο θέμα, οι υπάλληλοι μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων, δεν θα ρίξουμε μομφή σε υπαλλήλους που δεν ευθύνονται σε τίποτα ”

Δείτε τα όλα :

Τέλος ο Σωτήρης Αδαμόπουλος στο θέμα των υπογραφών ξεκαθάρισε πως άμεσα ο Θ.Καρυπίδης θα το κάνει μιας και στο ξεκίνημα απλά ήθελε ο ίδιος να έχει εικόνα των οικονομικών