ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ALPHAFM.GR –

Αυτή την επιστολή θα στείλει σε λίγο στο περιφερειακό συμβούλιο ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ.

  • Ειδικός Συνεργάτης Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

κ.Περιφερειάρχη στα πλαίσια της ενημέρωσης του Συμβουλίου αλλά και των πολιτών της Καστοριάς θα θέλαμε να μάθουμε ποιος είναι τελικά ο ρόλος του κ.Δούκη Αποστόλη στην Π.Ε.Καστοριάς.

Από τις 01 Σεπτεμβρίου που ανέλαβε η νέα Περιφερειακή αρχή από τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Αδαμόπουλο Σωτήριο παρουσιάστηκε στο προσωπικό της Π.Ε.Καστοριάς ως ο ειδικός του συνεργάτης .

Προχτές διαβάζοντας την απόφαση σας 122150/7345/18-11-2014 πληροφορηθήκαμε ότι τελικά ειδική συνεργάτης του κ.Αδαμόπουλου είναι η κ.Παπαθανασίου Χαρίκλεια ΔΕ Διοικητικού –Προσωπικού (σύζυγος του κ.Δούκη Αποστόλη).

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε κ.Περιφερειάρχη αν υπάρχει κάποια σύμβαση εργασίας του κ. Δούκη Αποστόλη με την Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας μιας και μέχρι και σήμερα καταλαμβάνει γραφείο στο Διοικητήριο της ΠΕ.Καστοριάς και παρευρίσκεται σε συσκέψεις με θεσμικούς φορείς , υπηρεσιακούς παράγοντες και πολίτες .

Εφόσον δεν υπάρχει κάποια σύμβαση εργασίας του συγκεκριμένου προσώπου με την Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας στα πλαίσια της νόμιμης λειτουργίας της ΠΕ Καστοριάς επιφυλάσσομαι για κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια.

 

 

Σαββόπουλος Δημήτριος

 

Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς

 

Κοιν:1)Περιφερειάρχη Δ.Μακεδονία κ.Καρυπίδη Θεόδωρο

2)Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Κ.Αδαμόπουλο Σωτήριο

Επικεφαλείς των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης

3)Π.Σύμβουλο κ.Δακή Γεώργιο

4)Π.Σύμβουλο κ.Μουμουλίδη Θεμιστοκλή

5)Π.Σύμβουλο κ.Ζεμπιλιάδου Γεωργία

6)Π.Σύμβουλο κ.Βήττα Ιωάννης

7)Π.Σύμβουλο κ.Κουρκούτας Νικόλαος