” Παρακαλούμε τον δικηγορικό σύλλογο να ανακαλέσει το άστοχο ” διάβημα ” – Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ”.

Με σκληρή απάντηση από τους δικηγόρους και τον δήμαρχο Καστοριάς που αποτελούν και την επιτροπή για την επιλογή του έμμισθου δικηγόρου στον δήμο Καστοριάς, συνεχίζεται αυτή η απίστευτη ιστορία.

Αποκαλύπτουμε επιστολή της επιτροπής προς τον δικηγορικό σύλλογο Καστοριάς όπου απαιτούν μεταξύ άλλων να την δημοσιεύσουν και στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Μιλούν, απευθυνόμενοι προς τον δικηγορικό σύλλογο για αποκατάσταση της αλήθειας, τονίζουν πως τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Παραδέχονται πως στην αρχική προκήρυξη εμφιλοχώρησαν σφάλματα στα κριτήρια επιλογής.

Ξεκαθαρίζουν, πως οι δικηγόροι της επιτροπής αποφάσισαν να ”προτείνουν στον δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή να προχωρήσει στην ”ορθή επανάληψη” για την διαφύλαξη της νομιμότητας και επομένως δηλώνουν πως ο δήμαρχος Καστοριάς δεν κινήθηκε εκ του πονηρού στοιχείο το οποίο πολύ εύκολα θα μπορούσατε να έχετε διατυπώσει αν επικοινωνούσατε τουλάχιστον με τα ορισθέντα από εσάς τακτικά μέλη της Επιτροπής πριν την δημοσιοποίηση του ” διαβήματος ” καταλήγουν.