Ένας …κανονικός ΠΑΟΚ μετά από καιρό, πέρασε αέρα (1-3) από την Βέροια επιστρέφοντας στις νίκες! Περέιρα, Βίτορ και Νομπόα (όλα στο α’ ημίχρονο) πέτυχαν τα γκολ του «Δικέφαλου του Βορρά»

Αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και έχοντας χάσει το… τρένο του τίτλου, η «θηλιά» ήταν ήδη γερά σφιγμένη γύρω από τον λαιμό του ΠΑΟΚ. Και παρόλο που έπρεπε να προσαρμοστεί σ’ ένα ιδιότυπο 3-4-3 που περισσότερο έμοιαζε με… 4-3-3 έδειξε με το καλησπέρα πως δεν έχει διάθεση ν’ αφήσει άλλους βαθμούς. Βάλθηκε μάλιστα να ξεμπερδέψει από το ημίχρονο κιόλας.

Ο Σκόνδρας με γλυκιά σέντρα σέρβιρε στον Περέιρα που κινήθηκε σαν φορ και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγο αργότερα ο Ρικάρντο Κόστα… έδειξε ταυτότητα στόπερ χάνοντας το …άχαστο, αλλά ο έτερος Πορτογάλος της παρέας, ο Βίτορ πήρε το αίμα του συμπατριώτη του πίσω.

Με τον Περέιρα να ντύνεται αυτή τη φορά δημιουργός, εκτελώντας κόρνερ και τον προωθημένο Βίτορ να σκοράρει με κεφαλιά προς τα πίσω, διαμορφώθηκε το 2-0 και την ίδια στιγμή συνθήκες νίκης. Το κερασάκι ήρθε με το παρθενικό γκολ του Νομπόα. Υπέροχο σουτ στην κίνηση, η μπάλα στην αριστερή γωνία και το 3-0 ήταν γεγονός Ούτε όμως στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε διατεθειμένος να κατεβάσει ρυθμούς. Μπήκε ξανά με απειλητικές διαθέσεις, αλλά και πρόθεση να πετύχει ένα ακόμα γκολ εκμεταλλευόμενος το …καλό του φεγγάρι. Και έφτασε κοντά να το πετύχει διαδοχικά αλλά Γκολάσα και Μακ τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια. Τα σημάδια αντίδρασης ήρθαν καθυστερημένα, με τον Ντουμίτρου να μειώνει με άπιαστο φαλτσαριστό σουτ.