Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, o Δήμος Καστοριάς, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό <<ΣΚΑΙ>>, τοπικούς πολιτιστικούς Συλλόγους, κοινωνικούς φορείς της πόλης της Καστοριάς και πλήθος ευαισθητοποιημένων πολιτών, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκστρατεία καθαρισμού στα άλση της Παναγίας Φανερωμένης (περιοχή πνευματικού κέντρου), Ξενία και   Καλλιθέας, έπειτα από πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς.

Η εκστρατεία καθαρισμού ξεκίνησε στις 9.00 πμ και ολοκληρώθηκε στις 13.00μμ, όπου οι συμμετέχοντες, συνεπικουρούμενοι από τις υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Καστοριάς, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνέβαλλαν τα μέγιστα στον καθαρισμό των συγκεκριμένων αλσυλλίων.

Ο Δήμος Καστοριάς, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που συμμετείχαν εθελοντικά στην Δράση καθαρισμού 2012 και αναλυτικότερα τους

  1. Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο <<Το Απόζαρι>>

  2. Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς

  3. Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

  4. Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Καστοριάς

  5. Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος

  6. Φυσιολατρικό Σύλλογο <<Οι Φίλοι των Μανιταριών>>

  7. Σύλλογο Ηλιακών και Πλανητικών Παρατηρητών Καστοριάς

  8. Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος

  9. Πολιτιστικό Σύλλογο Αθανάσιο Χριστόπουλο

  10. Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Καλλιθέα

  11. Πολιτιστικό Σύλλογο Ομόνοια

  12. Πολιτιστικό Σύλλογο <<Το Τσαρσί>>

  13. Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Καστοριάς

  14. Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς

  15. Σύλλογο AEGEE

  16. Σύλλογο <<Η Μελωδία της Καρδιάς>>

  17. Πολιτιστικό Σύλλογο Νταηλάκη “Η Πρόοδος”

  18. Ομάδα υπαλλήλων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Καστοριάς

καθώς και όλους τους δημότες που με την εθελοντική τους συμμετοχή συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχή έκβαση της <<Δράσης καθαρισμού 2012>>.

Τέλος αξίζει να ευχαριστήσουμε τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ <<Αφοί Γρηγοριάδη>>και <<Ελληνική Διατροφή>> για την ευγενική χορηγία τους να διαθέσουν μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών και την εταιρεία COMPUTER MIND του κ. Παπαδόπουλου Βελισάριου για την δωρεάν διανομή αναμνηστικών φανέλων στους συμμετέχοντες.

Η Δράση καθαρισμού 2012, θα συνεχιστεί κατά την διάρκεια των θερινών μηνών και σε άλλα σημεία του νέου διευρυμένου Δήμου μας, με νεότερη ανακοίνωση μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ