Εκνευρισμένος ο Μ .Χατζησυμεωνίδης – Αγχωμένος, γιατί τον παρέσυρε ο Χ. Παρχαρίδης –

Ακυρώνει η περιφέρεια την απόφαση Χατζησυμεωνίδη για όλες τις εργασίες που παράνομα, χωρίς απόφαση, έκανε στο πρώην κτίριο του δημαρχείου Α.Τριάδας.

Πριν αρκετές βδομάδες η ομάδα Λιάντση με πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου Ζ. Παύλου προσέφυγε κατά απόφασης του δήμου Καστοριάς να εκτελεί έργα (να φτιάχνει κτιριακές υποδομές στο π. Δημαρχείο Αγίας Τριάδας για να εγκατασταθεί στο πολυτελέστατο και πανάκριβο κτίριο ο αντιδήμαρχος,ούτε ο δήμαρχος δεν έχει τέτοιο γραφείο, Χρήστος Παρχαρίδης) και μετά στην οικονομική επιτροπή αν φέρνει θέμα ανάθεσης ( αφού όλα είχαν γίνει) για να πραγματοποιηθεί το έργο.

Σήμερα η δημοτική αρχή Καστοριάς έλαβε την απόφαση που δικαιώνει την προσφύγει και τώρα φυσικά ο εργολάβος και οι προμηθευτές δεν θα μπορέσουν ποτέ να πληρωθούν.

Φαντάζομαι πως μετά από αυτή την εξέλιξη εκτός από, Δήμαρχο και αντιδήμαρχο, θα έχει στεναχωρηθεί και η κα. Μοσχίδου ( ομάδα Λιάντση) η οποία λέει ΝΑΙ σε όλες τις απευθείας αναθέσεις, συνεχίζοντας την παράδοση που είχε και στην Νομαρχία…