Δ.Τ – Αγαπητοί συντοπίτες,
Έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδος, αποδεδειγμένα και μία από τις πιο καθαρές, πρόσφατη είναι άλλωστε η έρευνα που ανέδειξε την Καστοριά ως την δεύτερη καθαρότερη πόλη στην χώρα μας (μετά την Αλεξανδρούπολη).
Εμείς οι υπάλληλοι των τριών δήμων της περιφερειακής μας ενότητας, θέλοντας να προσδώσουμε στην πόλη μας, στην εξαίσια Καστοριά μας, μια εικόνα εφάμιλλη της απαράμιλλης ομορφιάς της, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, γνωρίζοντας πόσο ελκυστικός προορισμός είναι για χιλιάδες τουρίστες ο ακριτικός μας τόπος, την ερχόμενη Κυριακή 07/12/2014, στον καθαρισμό της πόλης από τυχόν απορρίμματα και φύλλα σε όλα τα μήκη και πλάτη της.
Στην προσπάθεια που θα κάνουμε, προσβλέποντας στο μεγαλείο της συνεργασίας, ζητούμε την αρωγή όλων των συμπολιτών μας ώστε να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία το όλο εγχείρημα μας. Δεν είναι υποχρέωση κανενός να ακολουθήσει, είναι η μαγεία της συμμετοχής που θα ανοίξει τον δρόμο (τον καθαρό δρόμο), είναι η ευχαρίστηση της προσφοράς που θα σε φέρει κοντά μας, είναι η αρχή για κάτι μεγάλο που μπορεί να έρθει μόνο αν πολλοί άνθρωποι μαζί ενεργήσουμε ομαδικά για το κοινό καλό.
Σας περιμένουμε όλους!
Οι σύλλογοι που θέλουν να συμμετέχουν, για καλύτερο συντονισμό μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2467351114

ΣΥΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ