Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνες τον κολλητό σου χωρίς δώρο, συμβολικό ή ένα grande δώρο. Αν ωστόσο πιστεύεις πως ο κολλητός σου είναι δύσκολος στα δώρα, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς έξυπνες αλλά και safe επιλογές που θα τον ενθουσιάσουν.

Σίγουρα για να είναι ο κολλητός σου, τον ξέρεις πολύ καλά. Συνεπώς θα σου είναιπιο εύκολο να επιλέξεις κάποιο ρούχο, αξεσουάρ ή gadgets. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφάσισεις το budget του δώρου και ξεκίνα κατευθείαν την έρευνα αγοράς καθώς ψάχνοντας θα βρεις πολλές ιδέες δώρων που θα σε εντυπωσιάσουν.

Ρούχα

Αν ο κολλητός σου είναι fashionista, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις μία online έρευνα στα αγαπημένα του brands σε ανδρικά ρούχα. Προτίμησε κάποιο πουκάμισο που σίγουρα θα ευχαριστηθεί τις γιορτινές μέρες και θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο σε πολλές περιπτώσεις. Μην ξεχνάς πως το κοτλέ είναι πολύ in fashion και θα απογειώσει το στυλ του, πόσο μάλλον αν η ντουλάπα του δεν έχει κοτλέ υφές. Αν όμως η γκαρνταρόμπα του είναι γεμάτη από πουκάμισα κάθε είδους, έχεις και την επιλογή για μπλούζες ανδρικέςπου όσες και να έχει, ποτέ δεν είναι αρκετές. Από καθημερινά t-shirts μέχρι και μακρυμάνικες μπλούζες που λειτουργούν σαν passepartout σε καθημερινή βάση.

Gadgets & Gaming

Αν τα gadgets είναι το φορτέ του, η επιλογή του δώρου είναι πιο εύκολη από ό,τι φαντάζεσαι! Σκέψου καλά τα gadgets που σας έχει εμφανίσει κατά περιόδους και σίγουρα μπορείς να του πάρεις κάτι συμπληρωματικό όπως κάτι wearable. Επίσης, αν κάποιο gadget χρειάζεται αντικατάσταση, μπορείς να είσαι εσύ αυτ@ που θα του χαρίσει το νέο του gadget. Εκτός από τα gadgets, αν ο κολλητός είναι λάτρης του gaming, να είσαι  σίγουρ@ πως τα τελευταία trends σε games, θα τα ευχαριστηθεί.

Experience Gifts

Ta experience gifts για τα active άτομα είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορείς να τους κάνεις. Από trekkingεμπειρίες μέχρι και αεροπορικά εισιτηρία ή κάποιο extreme sport, θα τους ενθουσιάσει και θα ανυπομονούν να το αξιοποιήσουν. Μην ξεχνάς πως τα experience gifts θέλουν αρκετή σκέψη καθώς θα πρέπει να σκεφτείς ποια experiences έχει ήδη ο κολλητός σου!

Όποιο όμως κι αν είναι το δώρο σου, το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι γεμάτο αγάπη για τον κολλητό σου!