Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς, χαιρετίζει την απόφαση του συλλόγου διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Άργους Ορεστικού, να οργανώσει εθελοντικά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές της Γ’ Τάξης, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία τους εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Αυτή η έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας των εκπαιδευτικών του ΓΕ.Λ. Άργους Ορεστικού, που βασίστηκε σε απόφαση Γενικής Συνέλευσης της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς, ελπίζουμε να βρει μιμητές. Καλούμε όλους τους συλλόγους των Γενικών Λυκείων του Νομού Καστοριάς, σε μία περίοδο που οι μαθητές και η κοινωνία γενικότερα μας έχει ανάγκη, να σταθούμε δίπλα τους και να προσφέρουμε ό,τι και όσο μπορεί ο καθένας μας.

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς έχει από καιρό διατυπώσει το αίτημα για την οργάνωση και υλοποίηση τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας με τη στήριξη των αρμόδιων φορέων. Καλούμε, λοιπόν, εκ νέου τους επικεφαλής και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας και να την ενισχύσουν με ό,τι απαιτείται από πλευράς τους, ώστε να μπορέσει να γενικευτεί και να λειτουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια και της επόμενης σχολικής χρονιάς.