Μετά την μεγάλη αποκάλυψη του alphafm.gr πριν από περίπου 13 μήνες για περίεργες δημοπρασίες στην τότε Κοινότητα Γράμμου, σε οικόπεδα που κάποιοι προσπάθησαν μάλλον να τα μοιράσουν σε συγγενείς και γνωστούς όπως καταγγέλθηκε, σήμερα ο δήμος Νεστορίου ανακοινώνει σε όλους πως έρχεται η ώρα για την εκποίηση 12 δημοτικών ακινήτων-οικοπέδων του οικισμού Γράμμου, μιας και η παλιά περίεργη διαδικασία ακυρώθηκε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώνεται ότι, ο Δήμος Νεστορίου, θα διεξάγει στο Δημοτικό Κατάστημα Νεστορίου, την 01η Νοεμβρίου 2011 ημέρα Τρίτη και από ώρα 08.00 π.μ., τη δημοπρασία εκποίησης 12 δημοτικών ακινήτων-οικοπέδων του οικισμού Γράμμου της τοπικής κοινότητας Γράμμου του Δήμου Νεστορίου.

Η διακήρυξη με αριθμό πρωτοκόλλου 8410/11-10-2011, είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Νεστορίου www.nestorio.gr, στους διαδικτυακούς ιστοτόπους του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με ΑΔΑ: 45Ο4ΩΚ2-ΧΑΘ, στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στα δημοσιότερα μέρη της έδρας του Δήμου και των τοπικών κοινοτήτων.

Επίσης, αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην διεύθυνση, Δημοτικό Κατάστημα Νεστορίου – Νεστόριο, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρες 08.00 έως 15.00, τηλέφωνο 24673 52326 & FAX 24670 31176, υπεύθυνος Κος Απόστολος Τάσκηνας.

Τέλος, περίληψη της διακήρυξης, θα δημοσιευθεί στις εφημερίδες της έδρας του Νομού Καστοριάς (ΣΕΝΤΡΑ & ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ) και στην εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ:

12 οικόπεδα στον Γράμμο