15:05 – Σας κάλεσα σήμερα, για να σας ανακοινώσουμε την κάθοδό μας για το Νέο Δήμο Άργους Ορεστικού. Σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, αλλά και για το Δήμο μας ειδικά, η ισχυρή τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να δώσει ελπίδα στον τόπο, στον πολίτ-η, στο συνάνθρωπό μας. Την ελπίδα αυτή θέλει να εκφράσει και να αναδείξει ο συνδυασμός μας, Προτεραιότητα στον Πολίτη, για το Νέο Διευρυμένο Δήμο Άργους Ορεστικού. Στόχος μας η συστράτευση όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου αυτού, μακριά από αποκλεισμούς και στείρες διαχωριστικές αντιπαραθέσεις.

Νέος Δήμος- Νέοι άνθρωποι- Νέα Πρόταση.

Η υποψηφιότητά μας αντανακλά και εκπροσωπεί όλο το εύρος των πολιτικών θέσεων και όλες τις οικονομικές και κοινωνικές τάξεις της τοπικής κοινωνίας.

Συστρατευόμαστε με επίγνωση των αναγκών του τόπου μας και των υποχρεώσεών μας πέναντι στον πολίτη και το συνάνθρωπό μας. Πιστεύουμε και επιθυμούμε την κοινή δράση. Τη συμμετοχή των πολιτών εκεί όπου παίρνονται οι αποφάσεις . Αντίπαλός μας η απάθεια και η αδιαφορία. Στο επίκεντρό μας ο άνθρωπος και οι καθημερινές του ανάγκες. Με αποτελεσματική και διαφανή διοίκηση, που θα αξιοποιεί όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τους νέους συμπολίτες μας, που θα αναδεικνύει τον πλούτο του τόπου μας και τις ικανότητες των ανθρώπων του, που θα προβάλλει το φυσικό περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά της ιστορικής περιοχής μας, του Άργους Ορεστικού και του Ίωνα Δραγούμη. Όλα αυτά διαρθρώνουν την προγραμματική μας πρόταση για το Νέο Διευρυμένο Δήμο Άργους Ορεστικού.

Πιστεύουμε στην αξία της προσπάθειάς μας. Μπορούμε και κοιτάμε τον πολίτη στα μάτια γιατί είμασταν, είμαστε, και θα είμαστε παρόντες, πάντα στο πλευρό του. Τα τέσσσερα τελευταία χρόνια αυτό δείξαμε. Εργαστήκαμε με εντιμότητα, ειλικρινή διάθεση προσφοράς, με εργατικότητα και έγνοια για τον πολίτη. Αναδείξαμε τα προβλήματα και υποδείξαμε τεχνοκρατικές, καθαρές και εφικτές λύσεις γι αυτά.

Κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι. Χωρίς υποκινητές, μακριά από μικροκομματικά και προσωπικά συμφέροντα, χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς να υπονομεύουν τις αποφάσεις μας, χωρίς άλλο κίνητρο παρά μόνο την ειλικρινή μας αγάπη γι αυτόν τον ιστορικό τόπο, που τον βλέπουμε να παραγκωνίζεται και να μαραζώνει.

Με επίγνωση των αναγκών του τόπου μας και των υποχρεώσεών μας απέναντι στον πολίτη καλούμε όλους τους συνδημότες μας να σταθούν δίπλα μας.

Μαζί να συζητήσουμε, μαζί να σχεδιάσουμε, μαζί να υλοποιήσουμε τη Νέα Πρόταση, για το Νέο Δήμο ως ελάχιστη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.