”Ο Ελληνικός Λαός στις εκλογές της 6ης Μαΐου έστειλε το μήνυμα του στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για αλλαγή πολιτικής. Ο Πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς δικαιώνεται για την πάγια θέση του, ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!!! Λέξη που προκαλούσε ακόμη και οργή στις ηγεσίες της Ευρωζώνης αλλά και στην καταστροφική πολιτική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γίνεται πλέον κυρίαρχη σε όλη την Ευρώπη.

Η αντιευρωπαϊκή ρητορική της αριστεράς και όχι μόνο αποδεδείχθηκε επικίνδυνη και καταστροφική για την πατρίδα μας. Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος μας Αντ. Σαμαράς καλεί σε πανστρατιά τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της κεντροδεξιάς ενωμένοι να δώσουμε την κρίσιμη μάχη για την Ελλάδα.

Να επαναδιαπραγματευθούμε και να αλλάξουμε επαχθείς όρους του μνημονίου προς όφελος του Ελληνικού Λαού με αποφασιστικότητα και τόλμη δεσμευόμενοι για ικανοποιητική και θετική έκβαση της ισότιμης διαβούλευσης. Οι εκλογές της 6ης Μαΐου δεν έδωσαν ξεκάθαρη λύση στα πολιτικά πράγματα και στα αδιέξοδα της πατρίδας μας.

Ο Ελληνικός Λαός αφού κρίνει τις πολιτικές της παράταξης μας και την υπεύθυνη και πατριωτική θέση του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά πιστεύουμε ότι θα μας δώσει ξεκάθαρο και διακριτό ρόλο με την υπεύθυνη και συνετή ψήφο του στις επερχόμενες εκλογές στα πολιτικά πράγματα της χωράς μας.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει ελπίδα στους Έλληνες και αισιόδοξη πολιτική προοπτική στην πατρίδα μας.

Το μέλλον της Ελλάδας είναι υπόθεση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ