Το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση όταν η Ν.Δ απαντούσε στις κινητοποιήσεις των αγροτών – κτηνοτρόφων με ενισχύσεις πεντακοσίων εκατομμυρίων ευρώ για ζημιές στα αγροτικά – κτηνοτροφικά προϊόντα (ενίσχυση εισοδημάτων) φώναζε και διακήρυττε σε όλα τα Μ.Μ.Ε. αλλά & τοπικά με όλους τους αξιωματούχους της ότι αυτές είναι παράνομες & ότι είναι ψίχουλα για τους ανθρώπους του μόχθου της Ελληνικής Υπαίθρου.

Σήμερα οι τιμές των προϊόντων τους είναι χαμηλότερες, το κράτος είναι απών ,η σοδειά τους & ο κόπος τους μένει στις αποθήκες , τα χρέη μεγαλώνουν & οι όποιες υποσχέσεις για ενισχύσεις προς αναπλήρωση των εισοδημάτων τους από ζημιές λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών παραμένουν εδώ & 7 μήνες μόνο υποσχέσεις.

Η ελπίδα του χειμώνα με τις υποσχέσεις των αρμοδίων αξιωματούχων του ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση & οι συνεχείς αναβολές για συζήτηση των προβλημάτων των αγροτοκτηνοτρόφων έγινε οργή & αγανάκτηση.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Καστοριάς στον έντιμο & ευπρεπή αγώνα για δικαίωση των προσδοκιών τους θα μας έχουν σύμμαχο τους.

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ