Απάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Δυτικής Μακεδονίας στην πρόταση του κ. Ματζούρα σχετικά με την δωρεά μέρους της Βουλευτικής αποζημίωσης για κοινωφελείς σκοπούς στο Νομό μας.

 

Εμείς οι υποψήφιοι Βουλευτές με τη Χρυσή Αυγή στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, δηλώνουμε ότι πάγια θέση του κινήματος μας είναι, η Βουλευτική μας αποζημίωση καθώς και οποιοδήποτε άλλο χρηματικό ποσό θα λαμβάνουμε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο εκ της Βουλευτικής μας ιδιότητας και δραστηριότητας, να δίνετε ΟΛΟΚΛΗΡΗ για κοινωφελείς σκοπούς και δραστηριότητες υπέρ των μη εχόντων και των αδυνάτων. Ο μισθός του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν θα ξεπερνάει τον μισθό του εν ενεργεία Έλληνα Συνταγματάρχη του Ελληνικού Στρατού.

 

Ευχαριστούμε τον κύριο Ματζούρα που μας έδωσε την ευκαιρία να προβάλουμε την πάγια προεκλογική θέση της Χρυσής Αυγής σχετικά με τις Βουλευτικές αποζημιώσεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει ότι, ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματος του ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με τη στάση του στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και στην υπόθεση της Siemens (Χριστοφοράκος) κλπ., δεν ήταν και τόσο «Ανεξάρτητος» και μας οδήγησαν στο κατώφλι της χρεωκοπίας και στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων.

 

Όσον αφορά τον κύριο Τζηκαλάγια, που σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καστοριάς είπε ότι δεν είναι μαγκιά να ψηφίζει κάποιος Χρυσή Αυγή, του απαντάμε ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι πολύ κακοί στην κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα). Ας σταματήσει να κάνει στους Καστοριανούς υποδείξεις για το τι πρέπει να ψηφίσουν και τι όχι και να πάει να θυμηθεί την γραμματική ερμηνεία του ΝΑΙ και του ΟΧΙ, του λίγο ΟΧΙ και του λίγο ΝΑΙ … ο ίδιος μας θυμίζει την επική ταινία του Στάθη Ψάλτη, Λόρδαν ο Βάρβαρος …

 

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη Δυτική Μακεδονία:

 

Νομός Καστοριάς: Βαλσαμίδου Μαρία, Λορίδας Φαίδων

 

Νομός Κοζάνης: Τούφας Στέργιος, Τσελεμπής Δημήτριος, Φάκου Ευαγγελία, Χατζηαγγελή Ειρήνη, Χλωρίδης Θεόδωρος

 

Νομός Φλώρινας: Γουσίδης Γεώργιος, Τούση Σοφία

 

Νομός Γρεβενών: Μιμίδης Δημήτριος

 

Το Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας