Ο πατέρας του 33χρονου που σκοτώθηκε στην Κρήτη, μιλάει στο newsit.gr λίγες ώρες μετά τον θάνατο του γιου του. Στα μαύρα ο Άγιος Νικόλαος, στα μέρη που ζούσε ο αδικοχαμένος Μανώλης…

«Δεν ξέρουμε τίποτα. Ούτε αν ήταν φωτοβολίδα θαλάσσης, ούτε αν ήταν κροτίδα, ούτε τίποτα» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 33χρονου που έχασε την ζωή του στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, την τελευταία Κυριακής της Αποκριάς. Ο πατέρας, απαρηγόρητος, μας αναφέρει: «είμαστε χάλια, πώς να είμαστε; Φάγαμε με το παιδί μας το μεσημέρι μαζί και μετά πήγε σπίτι του και δεν ξέραμε μετά τι θα έκανε».

Όπως μας λέει ο πατέρας του άτυχου 33χρονου: «τώρα έχουν πάει τους δύο φίλους του για καταθέσεις». Νωρίς το πρωί, όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση, στενοί συγγενείς και φίλοι του θύματος συντετριμμένοι, πήγαν στο πατρικό σπίτι του άτυχου 33χρονου, προκειμένου να σταθούν στο πλάι της οικογένειας.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, όταν ο 33χρονος μαζί με δυο ακόμη φίλους του, διασκέδαζαν σε κεντρικό σημείο της περιοχής του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο νεαρός σκοτώθηκε όταν μια φωτοβολίδα που είχε ανάψει εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα. ‘Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου όμως εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Στην ίδια ενημέρωση τονίζεται πως οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο άτυχος άνδρας μαζί τους άλλους δύο συνομήλικους φίλους του, είχαν ήδη πυροδοτήσει περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες. Ο 33χρονος θέλησε να ανάψει μία ακόμη, ωστόσο πιθανότατα λόγω κακού χειρισμού, έσκασε πάνω του και συγκεκριμένα στην κοιλιακή χώρα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Του έδωσαν πολλές φιάλες αίματος, αλλά τελικά εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε χειρουργός αλλά μόνο ένας αναισθησιολόγος με αποτέλεσμα να έρθει από το σπίτι του ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής και μαζί με τους γυναικολόγους που εφημέρευαν προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του ανθρώπου αυτού αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Από την αυτοψία των αστυνομικών στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 πυροδοτημένες φωτοβολίδες ενώ ένας εκ των δύο φίλων του άτυχου νέου παρέδωσε στις αρχές δύο ακόμα.