Ανατροπή σκηνικού είχαμε χθες το βράδυ στην Καστοριά, όπου βρέθηκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα, που πήγε να δημιουργηθεί μετά τις δύο άκαρπες και απογοητευτικές, ως προς την απαρτία, συνελεύσεις του Α.Γ.Σ. Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”.  Μία ομάδα αγνών και νέων παραγόντων, με την επωνυμία “ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, αποτελούν πλέον την διοίκηση της ομάδας μας. Επικεφαλής είναι ο Λευτέρης Υφαντίδης και μαζί του είναι οι  Σωκράτης Πέλκας, Ηλίας Τοκατλίδης, Φώτης Φωτιάδης, Νίκος Δουλγερίδης, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, Γιάννης Μιχάλτσες, Θόδωρος Ποντίκης & Παναγιώτης Βρουσουκίδης.

Πως φτάσαμε, όμως, ως εδώ; Και τι συνέβη ξαφνικά και βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που ταλάνιζε το τελευταίο 15θήμερο την ομάδα μας;

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα με τη σειρά.  Το Δ. Σ. της ομάδας μας, μπροστά στον κίνδυνο του αφανισμού της, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Μιχάλτσε και τον γραμματέα Τάκη Πετρόπουλο αποφάσισαν να δράσουν δυναμικά. Κάλεσαν τα μέλη του συλλόγου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, αφού από αυτήν θα εξαρτιόταν το μέλλον της Καστοριάς, στα γραφεία του συλλόγου, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 και ώρα 20.00. Έτσι κι έγινε. Το ενδεχόμενο διάλυσης της ομάδας μας, προφανώς, ευαισθητοποίησε κάποιους κι έτσι από τα σαράντα επτά (47) ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, παραβρέθηκαν τα τριάντα (30). Αφού μίλησε στα παρευρισκόμενα μέλη, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Μιχάλτσες και ο γραμματέας Τάκης Πετρόπουλος, όπου και οι δύο τόνισαν την κρισιμότητα των στιγμών, ξεκίνησε η διαδικασία με την εκλογή του Προέδρου και του Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης, όπου εκλέχθηκαν οι κ.κ. Ανδρέας Βραγγάλας και Χρήστος Ασμακίδης, αντίστοιχα. Στη συνέχεια εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή που την αποτελούσαν οι κ.κ. Ηλίας Μακροζήσης και Βασίλης Μπότσαρης και ξεκίνησε η διαδικασία των αρχαιρεσιών. Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, όπου και εκλέχθηκαν τα προαναφερθέντα μέλη της “ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”, με επικεφαλής τον κ. Υφαντίδη. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Πετρόπουλος, Βασίλης Χριστόπουλος, Νίκος Χαρίσης, Χρήστος Ασμακίδης και Βασίλης Μπότσαρης.

Η νέα διοίκηση της Καστοριάς θα συνεδριάσει το Σάββατο 28 Ιουλίου για να συνέλθει σε σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόεδρος θα είναι ο κ. Λευτέρης Υφαντίδης, αντιπρόεδροι οι κ.κ. Σωκράτης Πέλκας και Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, με τον τελευταίο να έχει αυξημένες αρμοδιότητες. Γραμματέας θα είναι ο κ. Ηλίας Τοκατλίδης και ταμίας ο κ. Φώτης Φωτιάδης. Μέλη θα είναι οι κ.κ. Νίκος Δουλγερίδης, Γιάννης Μιχάλτσες, Θόδωρος Ποντίκης & Παναγιώτης Βρουσουκίδης. Από τα μέλη ο Γιάννης Μιχάλτσες θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του γενικού αρχηγού, ο Θόδωρος Ποντίκης θα είναι ο τεχνικός Διευθυντής, ενώ ο Παναγιώτης Βρουσουκίδης θα είναι ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, μια θέση σημαντική και νευραλγική για αυτή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ