« Κόκκινη» η Καστοριά, πάλι ΆΜΕΣΑ νέα μέτρα με μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις αλλά και με εμβολιαστική κάλυψη που ίσως είναι η υψηλότερη στην Ελλάδα

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : το 57,15% του πληθυσμού με Α’ δόση και το 53,78% έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του.

Τοπικά οι πάντες άφαντοι. Εξαφανισμένοι σχεδόν όλοι. Μια Καστοριά με την μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη αλλά και πάλι με συνοπτικές διαδικασίες στο « κόκκινο» χωρίς να ζητάει κανείς κάποια μέτρα ανακούφισης.

Την ώρα που ο Υπουργός Υγείας από την Κοζάνη προχθές δήλωνε πως ήρθαμε για πρόληψη και όχι για νέα μέτρα στην περιφέρειά σας, εμείς βλέπαμε ότι η Πολιτική Προστασία είχε αποφασίσει να βάλει την Καστοριά και πάλι σε περιοριστικά μέτρα, την στιγμή που πολλές άλλες περιοχές χωρίς μεγάλη εμβολιαστική κάλυψη και με μεγάλα νούμερα κρουσμάτων συνεχίζουν χωρίς μέτρα.

Για μια ακόμη φορά έρχονται περιοριστικά μέτρα αλλά κανένα υπουργείο, κανένας υπουργός κανένας βουλευτής κανένας πολιτευτής δεν πιέζει δεν ζητά να υπάρξει στήριξη επιχειρηματιών,εργαζομένων σε μια ΚΑΣΤΟΡΙΑ που έχει πληρώσει μεγάλο τίμημα.

Οι πολίτες μέσα σε αυτή την πανδημία και τα νέα περιοριστικά μέτρα θα κάνουν και πάλι αυτό που πρέπει ώστε γρήγορα να πέσουν οι καθημερινές μολύνσεις, αυτό που μένει πάντως είναι η αδράνεια η διστακτικότητα και η περίεργη σιωπή……