Πολλές φορές πιστεύω πως δεν  προσεγγίζουν σωστά οι αυτοδιοικητικοί τα πολύ σοβαρά προβλήματα της πόλης και του νομού. Στην νομαρχία πριν λίγο ολοκληρώθηκε έκτακτη σύσκεψη την οποία προκάλεσε ο Κ. Λιάντσης με στόχο την υιοθέτηση μελέτης της ΑΝΚΟ για την εξυγίανση της με αφορμή την σημαντική συνάντηση της Πέμπτης με την Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Μπιρμπίλη . Από την μεριά των νομαρχιακών συμβούλων ( αν είναι δυνατόν) κυρίως από τον κ. Παπαδιαμαντόπουλο,ασκήθηκε κριτική για την ανάθεση ( δωρεάν έγινε η μελέτη) άρχισαν σχόλια για μονοπάτια, δρομάκια, ενυδρεία, και άλλα, χωρίς να αντιληφθεί πως το πρόβλημα στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσει το ενδιαφέρον του είναι η τοξικότητα της λίμνης που αφορά την υγεία όλων μας και όχι μονοπάτια, ΚΠΕ, και ενυδρεία.

  • Τις επισημάνσεις για την τοξικότητα της λίμνης και το μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο θα πρέπει να δείξουμε επεσήμαναν κατά την διάρκεια του συμβουλίου Κοντόπουλος, Εγγλέζος, Κουσουνής, Τσόπρας και άλλοι.

  • Το σημαντικό όμως και πάλι θα θυμίσω είναι πως για ένα μεγάλο θέμα χάσαμε την ουσία για να μιλάμε ( ορισμένοι βέβαια) για ΚΠΕ, ενυδρεία, μονοπάτια.