Hannibal ante portas … (Εχθρός προ των πυλών …)

Τρίτη 29 Μαΐου 1453 – Τρίτη 29 Μαΐου 2012, περίπου 560 χρόνια μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς τούρκους του Μωάμεθ Β’ και την κατάλυση της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζάντιο), η Ιστορία επαναλαμβάνεται …

Τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου 1453, μετά από 2 σχεδόν μήνες πολιορκίας, κατόπιν ισχυρού βομβαρδισμού των τειχών της Κωνσταντινούπολης από τις βομβάρδες του Ουρβανού και το τουρκικό πυροβολικό, πραγματοποιείται η τελευταία συντονισμένη επίθεση των βαρβάρων προς τους υπερασπιστές της Πόλης. Οι μάχες πλέον στην τάφρο, στον περίβολο και πάνω στα τείχη είναι σώμα με σώμα. Λυσσαλέα, οι εναπομείναντες Έλληνες στρατιώτες με μπροστάρη τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο ΙΑ’ Παλαιολόγο και οι Λατίνοι μισθοφόροι, αποκρούουν τις επιθέσεις των μυριάδων τούρκων πολεμώντας με νύχια και με δόντια, μέχρι που σε έναν πύργο των τειχών, πέφτει το Αυτοκρατορικό πορφυρό λάβαρο με τον Δικέφαλο Αετό και στη θέση του υψώνεται το έμβλημα των βαρβάρων, η ημισέληνος. Ακολουθεί και δεύτερος πύργος, και τρίτος, όπου τα ιερά λάβαρα του Ελληνισμού αντικαθιστώνται με αυτά του εισβολέα … Η Πόλις Εάλω … οι υπερασπιστές της καταλαβαίνουν ότι το παιχνίδι πλέον έχει χαθεί και ρίχνονται μανιασμένα για τελευταία φορά πάνω στα στίφη του εχθρού, να πάρουν όσους περισσότερους μπορούν μαζί τους στο χαμό τους … Ο Αυτοκράτωρ, Κωνσταντίνος ΙΑ’ Παλαιολόγος, ως άλλος τραγικός Λεωνίδας, πέφτει μαχόμενος καβάλα στο άλογο του σφάζοντας εχθρούς και πέφτουν όλοι γύρω του μέχρι ενός. Η πτώση της τελευταίας γραμμής άμυνας είναι η πρώτη πράξη στο δράμα που ακολουθεί με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς τούρκους, οι τριήμερες λεηλασίες, οι σφαγές, οι βιασμοί, οι αιχμαλωσίες, οι καταστροφές και άλλες θηριωδίες, ολοκληρώνουν την Πτώση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας μετά από 1000 και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ιστορία και τον χώρο. Ακολουθεί ο τουρκικός Μεσαίωνας και ο σκοταδισμός στα Ελληνικά χώματα, μέχρι την Επανάσταση του 1821 και την Ελευθερία, 400 χρόνια σχεδόν μετά.

Η ιστορική μελέτη της Άλωσης της Πόλης έχει δείξει ότι οι ευθύνες για την πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (έτσι όπως ιστορικά έχει ονομαστεί η Ελληνική Αυτοκρατορία της πάλαι ποτέ Ρωμαϊκής) ήταν πολλές, πολύπλευρες και με πολλούς αποδέκτες. Οι τούρκοι του Οθωμανού Μωάμεθ Β’ του Πορθητή ήταν οι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Οι ηθικοί αυτουργοί της Άλωσης αναζητούνται ακόμη μεταξύ της Δύσης, του Βατικανό και … εντός των τειχών της Πόλης. Αλλά αυτό είναι δουλειά του ιστορικού του μέλλοντος να το αναδείξει. Οι τελευταίοι υπερασπιστές των τειχών της Βασιλεύουσας που έδωσαν τη ζωή τους, Έλληνες και Λατίνοι, την θυσίασαν για την πατρίδα τους, για τα ιερά και τα όσια της φυλής τους, για τις οικογένειες τους, για τα πιστεύω τους αλλά και για την υπόλοιπη λεγόμενη «Δυτική» Ευρώπη. Ο κατάφρακτος Έλληνας Ιππότης του πρωινού της 29ης Μαΐου 1453 δεν πολεμούσε μόνο για την Αυτοκρατορία και την πίστη … πολεμούσε και για την ελευθερία και τον Δυτικό πολιτισμό, όπως για αυτά πολέμησαν οι πρόγονοι του στις Θερμοπύλες και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Ήταν ο κυματοθραύστης του Φωτός ενάντια στο Σκότος. Ήταν ο υπερασπιστής της ελευθερίας του ανθρώπου και του αδογμάτιστου Ελληνικού Πνεύματος, ενάντια στον βαρβαρικό δεσποτισμό. Γι’ αυτό και «εντός» των τειχών έγινε η τελευταία προδοσία. Η «Κερκόπορτα» άνοιξε από μέσα…

Σήμερα, στην πατρίδα μας διαπιστώνουμε δυστυχώς ότι: «Annibal Ante Portas» … δηλαδή ο εχθρός είναι προ των πυλών. Και δυστυχώς, σαν άλλη ειρωνεία της τύχης και επανάληψη της Ιστορίας, ο εχθρός είναι και πολυπρόσωπος, είναι και πολυάριθμος, είναι και εντός και εκτός των τειχών, όπως και τότε.

Ο εχθρός είναι οι διεθνείς τράπεζες και τοκογλύφοι, τα hedge funds και οι οίκοι αξιολόγησης, είναι το ΔΝΤ και μέρος των μηχανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι τα διεθνή ΜΜΕ και οι μηχανισμοί τους … αλλά εχθρός είναι και ο κακός μας εαυτός, που κάνει τα στραβά μάτια στα λάθη και ξεχνάει εύκολα. Εχθρός είναι οι πολιτικοί που εκλέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι σκύψανε το κεφάλι στο σύγχρονο Σουλτάνο και θέλουν να ξεπουλήσουν την πατρίδας μας έναντι πινακίου φακής. Εχθρός είναι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών που προσπαθούν τώρα να σώσουν το τομάρι τους, υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας. Εχθρός είναι τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι της αρπαχτής και της διαστρέβλωσης της αλήθειας, εχθρός είναι και το παρακράτος των «νταβατζήδων», των εργολάβων, των καναλαρχών και των ντόπιων οικονομικών συμφερόντων που έχουν συνηθίσει να κερδίζουν, εις βάρος του κράτους και του Έλληνα πολίτη.

Οι πολιτικοί που εξουσίασαν δεσποτικά την πατρίδα μας τα τελευταία 38 χρόνια, βιάσανε τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της, διαλύσανε την οικονομία, κλέψανε και ξεσκίσανε το Δημόσιο χρήμα σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους νταβατζήδες, εξαπατήσανε πολλάκις τον λαό, διαλύσανε τον κρατικό μηχανισμό διορίζοντας τα γαλαζο-πρασινο-κόκκινα «παιδιά», αλώσανε και ξεφτιλίσανε τη Δικαιοσύνη και το «περί Δικαίου αίσθημα», κάνανε την κλεψιά μαγκιά και την λαμογιά αρετή, αποδυνάμωσαν την εξωτερική μας πολιτική, φορολογήσανε και ξεζουμίσανε τον τίμιο και τον αδύνατο, διέλυσαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, υποβαθμίσανε την Δημόσια Υγεία, άνοιξαν τις πύλες για τους λαθρομετανάστες, αποδυνάμωσαν και αποψίλωσαν την Αστυνομία και το Στρατό μας και έχουν αναγάγει την αναξιοκρατία σε φαύλο κύκλο της καθημερινότητας μας. Αυτό το σάπιο ολιγαρχικό πολιτικό κατεστημένο των τελευταίων 38 χρόνων, ετοιμάζεται να παίξει τον τελευταίο ρόλο του … να ανοίξει την «Κερκόπορτα» στον ξένο εχθρό που περιμένει απέναντι. Και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές μαζί με τον Ελληνικό λαό, είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές στα τείχη …

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι το μοναδικό Ελληνικό πολιτικό κίνημα που αγωνίζεται εναντίον όλων … εναντίον όλων των εχθρών της πατρίδας, εκτός και εντός των τειχών και έχει στο πλάι του τον Ελληνικό λαό, μαζικά πλέον συντονισμένο και στοιχισμένο.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι το Ελληνικό Πατριωτικό Εθνικιστικό κίνημα που θα είναι πάντα η ασπίδα και το δόρυ του Ελληνικού λαού ενάντια στους ντόπιους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες, ενάντια στους νέο-κομμουνιστές προστάτες των λαθρομεταναστών, ενάντια στους (δήθεν δεξιούς) νεοφιλελεύθερους νεοταξίτες, ενάντια στους γιαλατζί-σοσιαλιστές της ρεμούλας και της λαμογιάς, ενάντια στους εθνικούς προδότες που τορπιλίζουν την κήρυξη των ΑΟΖ, που υποστηρίζουν ύποπτους πολιτικούς σχηματισμούς στη Θράκη, που προβοκάρουν την Ελληνική διπλωματία στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, είναι ενάντια στην λαίλαπα των ντόπιων βρώμικων οικονομικών συμφερόντων.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι το Ελληνικό πολιτικό κίνημα που τολμά και βγαίνει στην πρώτη γραμμή του πολέμου με συνεχή παρουσία στο δρόμο, που χτυπά το κακό στη ρίζα του, που τιμά τον Ελληνισμό και τους αγώνες του, που τα μέλη και οι φίλοι του είναι προσηλωμένα μόνο προς Πίστη στην Ελλάδα, Πίστη στον Αγώνα, Πίστη στη Νίκη και δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω !

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας.