Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καστοριάς συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τις αθλήτριες της κωπηλασίας Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου, για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η νίκη σας μας γεμίζει υπερηφάνεια, αισιοδοξία και αποδεικνύει τη δύναμη ψυχής που έχουν οι Έλληνες αθλητές, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και η κοινωνία.

Το μετάλλιο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι το πρώτο που κερδίζει η Ελλάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα σε επίπεδο Ολυμπιακών αγώνων.

Από την πλευρά μας θεωρούμε ότι είναι μεγάλη η τιμή για την Καστοριά να έχει μία αθλήτρια του μεγέθους της Χριστίνας Γιαζιτζίδου.

Ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και καλή δύναμη στις αθλήτριες και δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε στο πλευρό όλων των αθλητών με όποιο τρόπο μπορούμε, για έναν ελληνικό αθλητισμό μακριά από την εμπορευματοποίηση και το ντόπινγκ.

 

Κύριοι και κυρίες ξεχάσατε μήπως το πλήρωμα του ελληνικού σκάφους με τους Ιωάννη Χρήστου, Στέργιο Παπαχρήστου, Ιωάννη Τσίλλη και Γιώργο Τζιάλλα για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν στον τελικό της τετρακώπου ανδρών άνευ πηδαλιούχου…….4η θέση