Στο ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη επέστρεψε ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ αφενός για να συμμαζέψει τα οικονομικά του και αφετέρου για να σηματοδοτήσει την επιστροφή στις ρίζες του μετά από ένα… διάλειμμα 4 ετών στα «πολυτελή» όπως χαρακτηρίστηκαν γραφεία της οδού Ιπποκράτους.

Η μετακόμιση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί κι έτσι επιστρέφει σε δημοσιογραφικό επίπεδο και η φράση…. «πηγές της Χαριλάου Τρικούπη». Σύμφωνα με πληροφορίες τα κλειδιά της Ιπποκράτους, παραδόθηκαν τυπικά στον ιδιοκτήτη της την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την διάταξη στην Χαρ. Τρικούπη:

– στον 1ο όροφο θα εγκατασταθεί όλο ο τομέας Επικοινωνίας και τα γραφεία του επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας Δημήτρη Καρύδη και του εκπροσώπου Τύπου Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

– στον 2ο όροφο θα λειτουργούν κάποιες υπηρεσίες του κόμματος,

– στον 3ο όροφο ο τομέας Οργανωτικού με επικεφαλής τον Λευτέρη Κατσικαρέλη

– στον 4ο όροφο οι διοικητικές υπηρεσίες του κόμματος και το γραφείο του γενικού διευθυντή του κόμματος Νίκου Σαλαγιάννη

– στον 5ο όροφο θα βρίσκεται το γραφείο του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη και η αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτικού Συμβουλίου και

– στον 6ο όροφο τέλος θα είναι το γραφείο του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, το οποίο είναι το μόνο μέχρι στιγμής που μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.