Δ.Τ :

Στην 6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας Ιωαννίνων συμμετείχε -μαζί με άλλα οκτώ σύνολα- το κιθαριστικό σύνολο GuitΑrcs του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς με υπεύθυνο καθηγητή τον συνάδελφο Ιωάννη Ζορπίδη. Τα μέλη του συνόλου απέσπασαν θερμότατο χειροκρότημα και εγκωμιαστικά σχόλια.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που μας χάρισαν μελωδίες του Μ. Θεοδωράκη κι έκαναν με την ερμηνεία και το ήθος τους μια συννεφιασμένη μέρα να μοιάζει τόσο φωτεινή!

Γιάννης Ζορμπίδης : Με τα παιδιά μου, Σύνολο “GuitȂrcs” Μουσικού Σχολείου Καστοριάς!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΡΜΠΙΔΗΣ : Μια υπέροχη γιορτή μουσικής! Θερμά συγχαρητήρια, αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο Νάκη Georgios Nakis, όχι μόνο για την άψογη διοργάνωση του φεστιβάλ που διευθύνεις με τεράστια επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και είναι μοναδικό σε όλη τη χώρα, αλλά για την εκπληκτική ερμηνεία και επαγγελματική παρουσία των συνόλων σου! Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική τους εμφάνιση στους αγαπητούς συναδέλφους όλων των συνόλων: Νίκο Κουτσιούλη Nikos Koutsioulis, Μαρία Γιαννικοπούλου Maria Giannik, Χάρη Οικονόμου Haris Oikonomou, Παναγιώτα Ρουμελιώτη, Μακρυκώστα Ευαγγελία, Νάνση Χατζή, Έφη Χατζή, Κωνσταντίνο Σηφάκη, Ελένη Κιτσούλη Eleni Kitsouli, Θωμά Διαμάντη Thomas Diamantis, Δημήτρη Πρωτόγερο, Σοφία Μάζη, Νίκο Ρώσσο Nikos Rossos. Πάντα τέτοιες συναντήσεις! Και του χρόνου!