Γιος της Ντόρας, ανιψιός του Κυριάκου, αλλά…

Για «τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων» φέρεται να μίλησε ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, αναφορικά με τις απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Για «τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων» φέρεται να μίλησε ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, αναφορικά με τις απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το γεγονός αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς ο κ. Μπακογιάννης δεν είναι άλλος από το γιο της Ντόρας Μπακογιάννη και ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ανιψιός επικρίνει το θείο, λέγοντας: «Η κατάργηση υπηρεσιών και θεσμών είναι λάθος. Η τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων δεν συνιστά στρατηγική».

Και όσον αφορά στις απολύσεις με τις οποίες συμφώνησε με την Τρόικα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μπακογιάννης είναι ακόμα πιο σκληρός: «Γίνονται πρόχειρα. Δεν μπορεί να τα ρίχνουν όλα στον Μανιτάκη. Ο πρωθυπουργός δεν ήταν ο ίδιος τόσο καιρό;».

Είπε επίσης, ο Κώστας Μπακογιάννης: «Η υπόθεση αναδεικνύει την τραγική αποτυχία του πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί την κρίση. Δεν συνιστά ουσιαστική μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, αφού αναδεικνύει περισσότερα προβλήματα απ’ ό,τι κλήθηκε να λύσει. Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να εμφανίσουμε ένα πραγματικό σχέδιο αναδιάρθρωσης της χώρας με γενναίες πράξεις και απαιτήσεις».